Jump to content

into_the_wild

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har 20 doruller. Si fra når du er klar for å trade :)
 2. Er jo en 404 på bildet. Har de laget et eget magasin bare for den.
 3. Hva slags magasin sitter i her? Ser ut som 10 skudd, trodde ikke det var å få tak i.
 4. Hvordan er bolthornet til 200 str, har den samme problemer som andre GRS typer?
 5. Det der så jo veldig smooth ut. Får du tatt ut bolten med kolbeforhøyern i en øvre stilling? Irriterer meg grønn at den butter akkurat borti på min XTA stokk.
 6. Har du åpne sikter? Fjern kikkert og demper og skyt en runde med åpne sikter. Er det ok så setter du på kikkert og skyter skudd, hvis det er ok setter du på demper og skyter noen skudd. Da bør du kunne finne feilkilden. Kan nevne at jeg hadde problemer med en kikkert som flyttet seg fordi jeg ikke hadde avfettet skikkelig før jeg monterte den i ringene, kikkerten flyttet og vred seg for hvert skudd, men virket solid festet ved inspeksjon av skruer osv.
 7. blir spennende å se hvordan det blir @Knoff
 8. Vet ikke om det ble bedre. Men de kan bli «overtrøtte». Min NES valp var samme. La han alene for å slappe av, han peip et par minutter, etterpå lå han rett ut.
 9. Hei, meld deg inn i en jeger og fiskeforening som holder til i ditt område. Mange av disse driver med opplæringsjakt og har akkurat et slikt nettverk du etterspør.
 10. Takk for tips nhd. Enig i siste avsnitt, en hyggelig pris gjør jo at man kan få til mer av det også.
 11. tilgi min uvitenhet, men hvorfor er hjorten en plage? Hjelpe grunneiere med hjorteproblemer høres ut som en jobb for meg
 12. Må være lov å spørre siden du mener det er helt feil innfallsvinkel og en grunneier har jo et direkte økonomisk interesse av at jeger betaler mest mulig for både jakt og kjøtt. Men hvis du leser det som er skrevet tidligere i tråden så vil du se at det ikke er for å spare penger jeg spør, mer for å få mest mulig for pengene. Og om man kan ende opp på positiv side økonomisk, er det så ille å snakke om? Svak eim av troll. Høres ut som en hersketeknikk?
×
×
 • Create New...