Jump to content

salo

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by salo

  1. salo

    Cz-Klubben

    hogstad7 Hei, har selv en vortex crossfire 4-12-50. Prøvde med de leupold ringene men de ble for lav, AO fremme på kikkerten bygger ned litt. Så jeg tror du kan bruke de på en -40 kikkert. Selv fant jeg noen billige på ebuy.
  2. Et alternativ å prøve med forskjellig moment på skruene, kan få samlingene ned litt. løpslengde er vel en liten faktor, hvor stødig du holder etter skuddet. Uansett hvilket merke ammo, kommer jo mye ann på skytteren.
  3. Hei piniartoq. Hvor fikk du tak i pmc 22wmr ammoen?
  4. salo

    Kniv 2013

    Jo den var fin. Syntes det var veldig fint når det var en liten durt på de ander knivene også, at det ikke går helt rett. Det blir litt mere personlig preg. Ja jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle lage slire til f.eks enzo. Det er vel frekt å spørre om tips. God sommer.
  5. salo

    Kniv 2013

    Det var noen fine kniver alle sammen.. Likte spesielt fronten, med den spesielle finger-stoppern, det var fint. Er det noe verre å lage slire til de enn ordinære kniver? Har selv prøve meg på noen kniver, men det er artig å se hvor fint det kan gjøres.
  6. salo

    Cz-Klubben

    Her er en link for å fikse bolten på cz 455 litt.
  7. Kom over en bra nettside med mye kniv utstyr å forskjellig annet. Deler til knivbygging, bilder av håndlagde kniver.. Sikkert noen som har sett siden, men skulle bare nevne det. Til advaring så er det mange råe knivblad der. http://www.thegoodstuffshop.dk/
  8. salo

    Bedding av cz 455

    From the album: Rifle

  9. salo

    Bedding av cz 455

    From the album: Rifle

  10. Jeg holder akkurat på med bedding med søyler til min cz 455. Det var faktisk lettere enn jeg trodde, jeg hadde lest litt å sett noen video snutter. Søylene lagde jeg av noen små gjenge-stenger fra et lampe-sett. Limte på en mutter i enden som jeg slipte rund, måtte presse noe inn i stangen for å få lik dim som skruene. Borret ut å limte di fast med epoxy lim. Freste ut litt på sidene og en del i dunn på stokken. La i super epoxy som jeg blandet inn litt microglassbalonger, for å få en litt seigere masse. vet ikke om det blir sterkere. Løpet hadde jeg smurt godt inn med sko fett før jeg la det nedi massen. Magasin brønn, avtrekker hadde jeg tatt av. Jeg hadde glemt å tette hullene på undersiden av løpet, var redd det skulle limes fast. Så når det begynte å herde skudde jeg løs og tok ut løpet. Lykken var at jeg hadde brukt så mye fett på løpet at ingenting hadde festet seg. Har ikke startet på slipe jobben med overskuddsmasse. Angrer på at jeg ikke tok noen bilder. Det hadde vert litt lettere å sjønne. Her er et bilde av søylen. Et bilde av beddingen. Det er ikke pusset ferdig.
  11. salo

    Foldekniv tråden

    Et billigere alternativ kan være Kershaw, er kniv fra usa som selges på midway. Har en slik selv som jeg kjøpte i usa for 8 år siden, den er like fin å tight. Er lett å åpne-lukke med en hånd. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141BAF32
  12. salo

    Et par nye.

    Det var nån fine kniver du hadde laget.. Spesielt nummer 2. De knivbladene så ikke ut som de billigste, men de va rå fine. Jeg synes ikke skaftet trenger å gå ut i 0 mot bladet, kan gjerne være en liten kant. Er kanskje en smaks-sak, men synes det blir en jevnere overgang.
  13. Denne selges for 70 dollar her. Er ikke sikker hva det blir for frakt, toll og moms. http://www.northerntool.com/shop/tools/ ... _200431964
  14. Det er av stor interesse.. Synes det er utrolig lærerikt å lese slike tråder. Du forklarer så bra, man lærer nesten mere enn å lese bøker.
  15. salo

    Montasje CZ 455 ?

    Ringene var bare 10mm fra festet til underkant kikkert. kikkerten er 25,4mm bredde. vortex crossfire 4-12x50. Hadde ikke tenkt å ha en så stor kikkert.
  16. salo

    Montasje CZ 455 ?

    Hei. Til min CZ 455 har jeg kjøpt leupold rimfire 11mm medium, kjøpt fra jakt å friluft. men de ble dessverre for lav pga. kikkerten og hevearmen.
  17. salo

    Limba til Knivskaft

    Takk for svar og forslag for behandling. Fargen er lysere enn på bildet, De stokkene er ikke farget. De er ca 5x5x100 og har vert brukt under store paller for lenge lenge siden, så det var ikke den fineste veden de bruket til det. Nei det var gamlefar som sa det var limba, men jeg skal ikke være påståelig.
  18. salo

    Limba til Knivskaft

    Vet ikke helt hvordan jeg gjør det med bilder. Prøvde å ta bilde av skaftet. Kun for å vise hvordan det ser ut, til de som er interessert i det. Jeg er ikke noen knivmaker.. Har hatt bladet liggende i 10 år i skuffen. Skaftet er ikke ferdig pusset. Fikset bildet ditt. G.Larson
  19. salo

    Limba til knivskaft

    From the album: Hobby

  20. salo

    Limba til Knivskaft

    Ok. Takker for svar. Sviger bestefar har stående noen ståkker i snekkerverksted, så jeg bare lurte. Det er mye liv å mønster, men det jo om hvor sterkt det er.
  21. Hei. Er ny bruker her. Lurer på om noen vet hvordan det er å bruke treslag (Limba) til knivskaft?
×
×
  • Create New...