Jump to content

Arvid.N

Members
 • Posts

  427
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arvid.N's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. Hadde professional ja👍 veldi likt, den er jo mye bedre å holde i vekta er nesten helt lik
 2. Arvid.N

  270 win.

  Det blei handel på 270. Har planer om å jakte rein også i åra fremover. Da er den genial:) gleder meg til å teste børsa:)
 3. Hei. Hvilke treningskuler brukere dere til 270? Ser nosler custom comp er billige. Men kun 115 grain. Syntes det hørtes lett ut. Ser også at 130 grains Sierra match king er rimelige. Hva anbefaler dere og hva bruker dere selv? Og hvilket krutt?
 4. Arvid.N

  270 win.

  Okei, så det er ikke for kraftig til jaktfelt tenker du?
 5. Arvid.N

  270 win.

  Hei! Har tenkt meg enda ei rifle til massetrening og jaktfelt. Tenkte egentlig 6,5 eller 223. Men den lokale sjappa tilbød meg ei billig 270 og sa det var et fint kaliber. Hva tenker folket? Jeg er hjemmelader så jeg lader ammo selv
 6. Blei sinnsykt bra med kkc på r93'en
 7. Hei.. Nå er det jo ekstremtørke her i sør.. Alt av skytebanen er stengt og skriften lister opp alt som er ulovlig og avslutter med skyting på skytebaner, og alt annet som kan antenne brann.. Kan vi da jakte rev er mitt spørsmål?
 8. Vurderer kkc til min r93 professional.. Burde jeg gå for det? Hvor langt går kolben fram i i forhold til orginal stokken? Har ganske så kort løp å demper på den..
 9. I juni flytter det inn en svarthund her:) en hannhund fra kullet i Vestfold på 11valper.
 10. ifølge våpenkortet heter mi baikal 27 em. fornøyd med den jeg
 11. Arvid.N

  truger

  Jeg har tubs 30" veger 75kg og kunne ikke hatt mindre truger med tanke på bæreevne.
 12. hei! dette er kansje en enorm brannfakkel.. men pytt pytt! er det noen av dere som bruker gråhunden sin på annet enn elg og hjort? vil jo tro den er litt alsidig som andre spisshunder? noen som også bruker den på gaupe,grevling,rev og mår foreksempel?
 13. vi har egentlig kvote på 6 dyr men de 4 siste årene har vi kun skutt to ungdyr for å få opp bestanden. og alle jegerne føler at vi ser helt ok med dyr nå. men så var det noen grunneigere som hadde hørt det var lite elg her i kommunen så derfor ble det sånn... vistnokk.. de valgte å frede det ene område for det var der flest var negative. ble et kompromiss..
 14. Det var vist et grunneigermøte i jaktlaget ikveld. Noen mente det var lite elg og andre ikke... Så det endte med et kompromiss at de fredet halvparten av terrenget og ga jakttillatelse i den andre halvdelen det det har vært sett mest... Er det lov? Og i tilfelle så blir det jo færre parter og dele kjøtt på og også færre jegere? For jeg som jakter for en av de 8 som har fredet sitt så vil jo jeg egentli miste jaktretten? Det sa de ingenting om. Grunneiger ringte meg bare og sa vi kunne skyte elg der og der og der liksom..
×
×
 • Create New...