Jump to content

Arvid.N

Members
 • Content count

  421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arvid.N

  REVEJAKTEN 2018-2019

  Hei.. Nå er det jo ekstremtørke her i sør.. Alt av skytebanen er stengt og skriften lister opp alt som er ulovlig og avslutter med skyting på skytebaner, og alt annet som kan antenne brann.. Kan vi da jakte rev er mitt spørsmål?
 2. Arvid.N

  Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Vurderer kkc til min r93 professional.. Burde jeg gå for det? Hvor langt går kolben fram i i forhold til orginal stokken? Har ganske så kort løp å demper på den..
 3. Arvid.N

  Svart Elghund tråd

  I juni flytter det inn en svarthund her:) en hannhund fra kullet i Vestfold på 11valper.
 4. Arvid.N

  Hvilken Baikal / Star Baikal skal man kjøpe?

  ifølge våpenkortet heter mi baikal 27 em. fornøyd med den jeg
 5. Arvid.N

  truger

  Jeg har tubs 30" veger 75kg og kunne ikke hatt mindre truger med tanke på bæreevne.
 6. Arvid.N

  Sporlys 308

  Ja Svenn Tore he:) puss børsa GODT etter skudd med sporlys!
 7. Arvid.N

  Tråden for Norsk Elghund Grå!

  hei! dette er kansje en enorm brannfakkel.. men pytt pytt! er det noen av dere som bruker gråhunden sin på annet enn elg og hjort? vil jo tro den er litt alsidig som andre spisshunder? noen som også bruker den på gaupe,grevling,rev og mår foreksempel?
 8. Arvid.N

  Er det lov?

  vi har egentlig kvote på 6 dyr men de 4 siste årene har vi kun skutt to ungdyr for å få opp bestanden. og alle jegerne føler at vi ser helt ok med dyr nå. men så var det noen grunneigere som hadde hørt det var lite elg her i kommunen så derfor ble det sånn... vistnokk.. de valgte å frede det ene område for det var der flest var negative. ble et kompromiss..
 9. Arvid.N

  Er det lov?

  Det var vist et grunneigermøte i jaktlaget ikveld. Noen mente det var lite elg og andre ikke... Så det endte med et kompromiss at de fredet halvparten av terrenget og ga jakttillatelse i den andre halvdelen det det har vært sett mest... Er det lov? Og i tilfelle så blir det jo færre parter og dele kjøtt på og også færre jegere? For jeg som jakter for en av de 8 som har fredet sitt så vil jo jeg egentli miste jaktretten? Det sa de ingenting om. Grunneiger ringte meg bare og sa vi kunne skyte elg der og der og der liksom..
 10. Arvid.N

  Ettersøkshund i Flekkefjord/Sirdal?

  sånnsett, så burde du jo altid vente litt med et ettersøk etter skuddet, så dyret roer seg. men det er nokk i det lengste laget...
 11. Arvid.N

  Ettersøkshund i Flekkefjord/Sirdal?

  kennel siradachs har godkjent ettersøkshund han holder til i det området. søk han opp på facebook.
 12. Arvid.N

  Pokemon, uønsket i Norsk fauna ?

  Tror jeg hørte en pokemon på bukkejakten igår. Bukken kom aldri. Personlig så tror jeg at dette udyre skremte vekk bukken! Begynner å bli dritt lei av disse udyrene som skal ødelegge jakta.. Nokså ukjent jakt for meg men jeg tenker at hagle må være bra i los da jeg hører at det ofte kan bli kjappe skudd... Ved åtejakt eller bøjakt så tenker jeg kraftigstmulig kaliber er rett medisin! Varminter kule er nokk et musst!
 13. Arvid.N

  Ris og ros om jaktdepotet

  bestilte 1000 kuler der for litt siden. kom kjapt:) veldig fornøyd med de:)
 14. noen som har ladet denne kula i 6,5? kan jeg følge ladedata for remington sp? det er den jeg har ladedata for i ladeboken.. n160 krutt
×