Jump to content

MsHunter

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Det at de gjør så de vil, er ikke eg helt med på heller. NES er en hund med mening, men de liker aller best å jobbe i lag med eieren sin;) sako 375h&h: hva foreldre? Oppdretternavn? =) reinsjeger: bare til å fyre løs med spørsmål;)
  2. Om du har lyst å gå "positiv trening" veien, så vil eg anbefale masse kontakttrening(noe du vil få igjen for på jakta og). Begynn hjemme, flytt det ut og med mer og mer distraksjoner. Så kan du hive på å lære hunden kommandoen "la vær!", dette fungerte veldig bra på tispa her. Hunden er ung, så det er bare til å jobbe på! Mye tålmodigeht må til, men det er nå du har sjansen. Som en over her sa, tror det er få som vil strømme en hund på 6månder, og strøm har flere ganger resultert i nervøse og dårlige hunder med problemer. Dette er en metode som selvsagt ikke fungerer på alle, den ser eg.
  3. Ja alle våres har alltid vært brukt på jakt, som båndhund. Broren min slapp faktisk sin ilag med en NEG på elg, gikk flott. Allsidig hund til tusen;)
  4. Hei! Ny her, og etter hva eg skjønner så finnes det ikke tråd for NES? (om det gjør, gjerne legg ved link!) I så fall er det på tide med en synes eg, etter å ha fulgt med her en stund=) Har tispe på 9år, og passer ofte min brors hannhund på 4år. Gamlegubben døde i fjor 16 1/2år gammel. Skal etter hvert prøve å hive inn noen bilder av dyra, men først skal eg prøve å forstå det med avatar;) Noen andre med NES her? (får vi virkelig håpe, selv om det er ganske få igjen her i Norge. Antall valper født 2008 lå på ca 140, og hos NEG var det ca 1000..!)
×
×
  • Create New...