Jump to content

Reffy

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Reffy

  1. Jeg har sendt deg en PM med litt informasjon. Håper det kan være av interesse.
  2. Reffy

    Brukt 22LR

    Jeg ville styrt unna akkurat den Sako'en der. Den er fra et dødsbo, og den er ganske så sliten og velbrukt. Selgeren har også et heller frynsete rykte.
  3. Jeg hadde en flott dag på Kurud. To bekjente pluss meg selv var ute i god tid. Det ble litt venting før vi kom ut på det første laget, men når vi først kom i gang var det full rulle. Vi rakk tre runder uten problemer, og hadde mest sannsynlig fint fått en fjerde også om vi hadde ønsket dette. Før siste runde måtte vi til og med be om å få stå over et lag da arrangøren helst ville ha oss ut med en eneste gang. Etter første runde opplevde vi at det ikke var venting i det hele tatt. Det var akkurat nok tid mellom første og andre runde til å få i seg noe drikke og en matbit før det var på'n igjen. Det hadde sikkert latt seg gjøre å utvide med en til to skyttere pr lag, men dette må arrangøren vurdere med tanke på tilgjengelig mannskap osv. Jeg synes i hvert fall at arrangementet gikk knirkefritt hvis man ser bort fra att det ble litt kø på et par av standplassene tidlig på dagen. Jeg er helt enig med siste taler i at det er helt frivillig å komme. Man vet hva man får, og jeg kommer mer enn gjerne tilbake! Det samme gjør de to andre jeg reiste sammen med. Takk for en flott dag!
  4. Jeg hadde en Benelli MP95 tidligere, og var veldig fornøyd med den inntil jeg begynte å få problemer med avtrekket. Det ble funksjoneringsfeil nesten hver eneste serie, enten ved at det ble dobbeltskudd eller at avtrekkermekanismen ikke ble spent etter forrige skudd. Service hos forhandler og importør var under enhver kritikk. Jeg leverte inn våpenet, og fikk det tilbake etter ca 6 mnd(!!!) med beskjed om at de hadde byttet hele avtrekkermekanismen. Etter en test på skytebanen viste det seg at jeg hadde funksjoneringsfeil på over 15% av skuddene. Jeg testet med Topshot, CCI standard, Eley grønn og Remington. Det var ingen nevneverdig forskjell mellom merkene på antall feilfunksjoneringer. I tillegg virket avtrekket seigt som om noen hadde sølt cola i mekanismen. Jeg leverte inn våpenet igjen, og ble lovet et nytt våpen. Dette klarte de selvsagt ikke å levere, så etter nesten et halvt års venting til hevet jeg til slutt kjøpet. Så i utgangspunktet et veldig godt våpen, men ikke ha for høye forhåpninger hvis det skulle bli noen problemer med det.
  5. Jeg synes dette var et flott arrangement! Jeg var 'innleid' standplassleder og skjøt derfor på funksjonærskytinga på lørdag. Førsteinntrykket var at løypa var litt i enkleste laget. Men med fasit i hånd, så ble det jo veldig bra. Hvis hukommelsen ikke spiller meg et puss var det vel kun en person som skjøt fullt i finpistol, og da har man veld truffet spikeren på hodet når det gjelder vanskelighetsgrad.
  6. Er det noen høye personer her inne som har erfaring med Norrønas Recon Pack? For min del står det mellom denne og Bergans Powerframe. Reconpacken står oppført med personhøyde opp til 190cm, mens Powerfram'en står opp til 195. Jeg er selv 198, og lurer på om det på en tung tur kan være greit med tanke på høyden å velge Powerframe, selv om Recon Pack har fått veldig mye skryt her inne.
  7. Takk for svar, begge to. Ble en god del klokere av den tråden det ble linket til. Jeg har vurdert Target Champion med anatomisk skjefte. Problemet er at jeg er links-skytter, og det var visstnok ikke mulig å skaffe et skjefte for venstrehendte. Takk uansett. Jeg får gruble litt mer over dette og se hva jeg ender opp med.
  8. Hei folkens! Jeg er en forholdsvis ny skytter som har begynt med dette mest for gøy. Jeg har ingen store ambisjoner om å delta i stevner i utgangspunktet, men er ikke avvisende til dette dersom ferdighetene skulle komme seg opp på et brukbart nivå. Jeg har levert våpensøknad på en revolver .357 mag og har nærmest bestemt meg for en S&W 686 .357. Etter det jeg har hørt fra andre skyttere og lest her inne på forumet er denne helt ålreit 'ut av esken' med tanke på avtrekk osv. Jeg har også tittet litt på en S&W M686 weighted barrel. Denne har tunet avtrekk i tillegg til ekstra vekter under løpet. Er denne verdt prisen(nesten dobbelt så dyr), eller er det enkelt og ikke så alt for dyrt å modifisere en vanlig 686 ved en senere anledning dersom jeg skulle bli bitt av basillen? Setter stor pris på alle tilbakemeldinger.
×
×
  • Create New...