Jump to content

JensKH

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

JensKH's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. JensKH

    Kjøp av viltkamera

    Jeg har et Ltl Acorn med MMS modul. Det tar bra bilder, men har en tendens til å ta mange uønskede bilder når lyset skifter og andre former for forstyrrelse. Jeg er også litt usikker på om det tar alle bilder det burde ta. Jeg skal eksperimentere mer med innstillingene for å se om jeg får det til å ta mer av de bildene jeg ønsker, og mindre av andre. Vi har også et Bushnell kamera (uten MMS). Det tar nesten ingen bilder uten dyr, og har fotografert langt flere dyr en Ltl Acorn kameraet. MMS er imidlertid meget bra å ha.
  2. Ikke si det til noen, men den slapp gjennom. Total kostnad ble dermed: kr: 1523,39
  3. Jeg kjøpte nettopp denne: http://www.ebay.com/itm/170761792302?ss ... 1497.l2649" target="_blank" target="_blank Den kom i løpet av en uke. Jeg har nå været ute og prøvd den en del. Den funker glimrende og stabilt så vidt jeg kan se. Jeg har målt avstander ut til 1100- 1200 m. Bildet er klart og fint. I tillegg er det kjekt å kunne måle vinkel. Jens
  4. Og nå har det kommet en ny versjon av termo hunter som har samme gode eller bedre egenskaper, og som er betydelig lettere og mindre enn den gamle. Sørg for å få den nye, eller få en meget god pris på den gamle.
  5. For en tid tilbake lurte jeg på om jeg skulle kjøpe Eberlestock Just One sekk. Etter hvert slo jeg det litt fra meg pga vekten på disse sekkene som på papiret syntes noe høy. Tror dere ikke likevel at det lå en Dragonfly under juletreet. Skepsisen ble fort gjort om til entusiasme. Sekken er så god å bære at vekten betyr nesten ingen ting. Jeg kan nå nesten ikke la være å gå tur, bare for å få bære denne sekken. Jeg putter oppi mye jeg ikke trenger for å kjenne den. Riflen min passer perfekt oppi sekken, og jeg merker ikke at den er der, men den tør jeg ikke bære med på tur. I romjulen bestilte jeg "Spike super duffel bag", regntrekk, vannpose samt noen ekstra lommer. Jeg bestilte direkte fra Eberlestock i USA, og varene kom etter ca en uke. Sekken kan nå varieres fra en meget komfortabel dagstursekk til langt over 130 l. Kompresjonsreimene kan komprimere både rifle og vannposerommet samt samt innholdet i sekken inkludert eventuell påmontert Spike super Duffel bag. Dette gjør at sekken blir så komfortabel som mulig ut fra innholdet. Jeg har imidlertid ikke prøvd den enda fullt utbygd og med tungt innhold.
×
×
  • Create New...