Jump to content

niliv

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by niliv

  1. Skal til Praha om en uke ,Noen som har peiling på jaktbutikker i områdene rundt Praha eller i ? Og er det noen å kontakte ang. Jakt litt sånn på sparket ? (Gidder ikke å vere med å shoppe hele tiden).
  2. . Hehe Bø . Ser ut som det ordner seg no
  3. KOR LANG TID GÅR DET fØR DERE SVARER PÅ MAIL DÅ ?????????????
  4. Har du og ventet siden før påske ?
  5. Skrev ett innlegg lenger oppe her . Etter det fikk eg svar på tlf at alt skulle ordne seg . Og at vedkommende hadde vert "sykemeldt" , svarte på den . Men så var det stopp med det . Eg spørr . Er det noen flere som i det heletatt får noe derfra og får dere alt og svarer de på tlf og Mail ? Har ikke hørt en dritt eg . E dette en butikk som vill ha kunder ? Bare spørr eg
  6. Før påske bestilte eg en hornady presse hos en spesial. Hos de veldig flink å snakke for seg . Fikk den stund etter påske . Ka fikk eg ? jo en ribbet presse til 6000 kr . Prøvde å ringe de tok mange dager før de tok tlf skyldte på flytting den gang og . Viste seg at de hadde sendt noe dritt . Skulle sende ny . Tok evigheter . Men var alt med ? Nei venter enda . Ikke gidder de svare på Mail heller de har fått mange . Så fikk eg tak i såkalt spesalisten og alt skulle ordne seg (sikkert han som svarer litt lengre her oppe ) hadde gjort klar noe annet og som eg bestilte og fikk avtalt pris for , kom det ???? Nei ventet en uke to uker . Ringte og mailet ikke svar . Så ved sikkert en klipp tok såkalt daglig leder tlf . Ka skjer to dager etter kommer en ting til feil pris og det andre har eg enda ikke sett noe til , og tlf og Mail tar og svare de på det ?? NEI . Så eg spørr er dette en seriøs butikk som noen burde og gidde å handle i ? Ps de lovte å ta kontakt før de sendte noe mer og jo de det ? NOT Greit de flytter men når de flytter siden påske burde de brydd seg om kundene og . Så eg lurer på , er de intr. I kunder og opprettholde kundeforholdet med kunder ?
  7. det er til en sauer 200 som eg har lyst til å bygge om til jakt på høsten sånn at ungene kan vere med ( ja det er de som konkurere med den også ) sikte er ikke bestemt enda , men hadde vert greit å vite kor eg kan få kjøpt sånne skinner da .
  8. oki takk for det . ble litt klok . det som eg er på jakt etter er en skinne (sikkert denne som du snakker om ) som eg kan ha oppå saueren så eg kan montere ett enkelt kikkertsikte på , til jakt . og vist det er det som du snakker om , så kor får eg kjøpt ett sånt og kor mye vil det koste til norge ? gjerne en link Takk på forhånd
  9. Ehhh . litt grønn på disse navnene som dere skriver her , men er det da denne skinnen som du erstatter dioptersikte med for å få på kikkertsikte i stede som heter picatinny ? og ka e 20 moa? vist det er den kan eg få ett tips kor i statene denne går ann å få tak i ?
  10. forventer ingen film efekt nei . men blir jaktet i nærheten av hus der de er "litt" skeptisk til våpen og smell . og ett ypperlig sted å jakte på fullmåne
  11. den ble returnert for den dempet ikke en dritt . hadde en med meg og han lurte på om det var innmat i den i det heletatt.
  12. Er det noen som kan fortelle meg om sine erfaring med demper og 3006. har en gammel mauser, og som er skiftet til jaktløp . men det eg ønsker er en mest mulig demping på den . prøvde hausken standar den ble returnert umiddelbart . men er ikke intr. i hausken the big one. noen forslag ?
  13. Takk for det svaret krone . eg e faktisk enig med deg . at kjøtt kan lagres lengre en 1 år og er veldig spiselig for det . eg skulle gi sjefen min noe hjortekjøtt til jul det stod 2009 på det . altså ca 1 år gammelt , og han hadde vert innpå en side sikkert den som storebjørn har vert inn på og der sto det at det måtte kastes , og idioten grrr.... kastet det . han skal få flere ganger Nott. tror den siden som han har vert innpå er en sånn snobbete gourmet kokk side . som har uttalt seg , og de skal jo helst ha kjøttet før det e skutt de :-S
  14. Noen som har en fasit på holdbarhet på viltkjøtt i fryser ?
  15. noen som har smakt varm røykt bacon til pålegg da ? mat for mons . anbefales
×
×
  • Create New...