Jump to content

Skarvekongen

Members
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Skarvekongen last won the day on September 11 2019

Skarvekongen had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får du ikke nok fart med 140 grain N140 i hylsa🤪🤪
 2. Ufaglært ungdom uten kompetanse på XXL Sfj klarer ikke selge våpen på annet enn pris. Med Skitt Jakt som nærmeste nabo 30 meter unna blir det ikke lettere. iflg betjeningen på XXL Sfj skal de også kutte ut ammo bortsett fra Norma. Jeg finner det litt merkelig at de beholder den mest overprisede ammoen.
 3. De har ofte litt trange hettelommer. Bruk SB tennhetter så pleier det å gå fint.
 4. Selvmoderert, så først nå at det er en gammel tråd
 5. 300 gr A-Frame med 730m/s fra 375. Lett å se hvor kula tok veien 😀
 6. Har brukt Partition i 9,3x62 en sesong, kjøpte noen esker nettopp fordi deleveggen sitter lenger frem enn mindre kaliber. Brukt til drivjakt, veldig bra effekt og hyggelig slakt. Men det er bare basert på et 10-talls villsvin, dåhjort og elg så ikke noe statistisk grunnlag.
 7. Skarvekongen

  Homogene kuler

  Et spørsmål til dere som uttaler seg bastant om homogene kuler's negative egenskaper ift til fart, ekspansjon, penetrering og presisjon: Tar dere hensyn til at det er et par tiår siden de første homogene kulene ble introdusert og at det kan ha skjedd utvikling/endring/forbedring? Bl.a Naturalis er etter det jeg har forstått på tredje generasjon, det kan jo tenkes at de er blitt forbedret. For ordens skyld, jeg har aldri brukt Naturalis og har ingen oppfatning av om den er bra eller dårlig.
 8. Det er en meget bra patron med Barnes kule som er svært lik TTSX, good shit altså. Regner med økning i ammopriser fremover grunnet svak kronekurs, til den prisen er det bare å kjøpe.
 9. Treffpunktet avgjør mest. Skyt høyt
 10. Det sliper du enkelt selv på 5 minutter
 11. Jeg har reist med Qatar Airways, Gardermoen-Doha-Johannesburg. Kostet ingenting ekstra, tok 20 min ekstra ved innsjekking på Gardermoen.
 12. På R8 har Blaser endret geometrien som kritikerne mot R93 påstår forårsaket ulykker. https://en.wikipedia.org/wiki/Blaser_R93
 13. Den demper omtrent som en frontmontert demper (har testet en i 308) Det er ikke noe annet enn en lang demper som går bakover på pipa og skrus fast rett foran kammeret. Blaser har dreid ned en pipe rett foran kammeret og gjenget. Fordelen er at man unngår klumpen foran.
 14. 17 Hmr er ikke et allsidig kaliber, 223 er.
×
×
 • Create New...