Jump to content

Sakoo

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sakoo

  1. Tror jeg vet løsningen her. Det ligger en svart gummipakning ved pluggen på radion, den skal bort ved bruk av øreplugg.
  2. Legger ved bilder av kikkerten som er montert på rifla. Er denne kikkerten montert for langt frem da det ikke er så mye klaring ved bakre base? Det er nok klaring til å legge mellem et ark. Hva tenker dere? Er dette OK?
  3. Sakoo

    Sakoklubben

    Legger ved bilder av kikkerten som er montert på rifla. Er denne kikkerten montert for langt frem da det ikke er så mye klaring ved bakre base? Det er nok klaring til å legge mellem et ark. Hva tenker dere? Er dette OK?
  4. Jeg skal montere demper på rifla i 308, og vurderer flere typer. Demperen skal være forholdsvis lett og ikke bygge for mye i lengden samtidig som den demper smell og rekyl godt nok. Demperen skal helst tåle en ¨trøkk.
  5. Sakoo

    Sakoklubben

    Har noen av dere montert justerbar kolbekam på sako 85 finnlight/SS? Legg gjerne ut bilder så jeg kan se resultatet Jeg hører noen børsemakere fraråder å montere dette på Sako sine synthstokker da gummibelegget vil flasse av, men er likevel fristet til å montere det på rifla.
  6. Løfter denne tråden igjen. Er det noen som har erfaring med Atec hertz 87? Ønsker en liten og lett demper som reduserer rekyl i en lett rifle.
  7. Det er fabrikkammunisjon. S&B produserer i 124,147 og 180. Norma produserer i 150. Geco Target 170gr er den som ligger nærmest Hornady Interbond i treffpunkt foreløpig. Ca 4-5cm under.
  8. Som dere sikkert skjønner så er jeg på jakt etter treningsammunisjon som går temmelig likt jaktammunisjonen. Til jakt bruker jeg Hornady interbond i 165gr, så matchking i 168gr kan være verdt et forsøk.
  9. Noen som vet hvor jeg kan få tak i treningsammo i 165grain til 308?
  10. Er det mulig å se/måle forskjell på en 165 og 180 grain oryx? Har en kamerat som greide å blande 2 pakker oryx med forskjellig grain.
  11. Sakoo

    Sakoklubben

    @Generaldfeld Jeg har en Sako 85 ss i 308 og har helt motsatt erfaring. Min gir dårlig presisjon med det jeg har prøvd av kuler i 180/185 grain. Hornady Interbond 165grain gir fantastisk presisjon.
  12. Jeg hadde uten tvil sett etter en brukt Sako 85 til den prisen
  13. Sakoo

    Hjelp til rifle.

    Har du sett på Sako 85? Du får en brukt sako til prisen av en ny Tikka/sauer/mauser, da er ikke jeg i tvil på hva jeg hadde valgt!
  14. Jeg har Zeiss sin linsebeskytter på min HT. Veldig bra kvalitet og den ser bra ut
  15. Når kan man begynne å trene Dachsvalp i skogen?
  16. Min sako 85 ss i 308 vil ikke ha tunge kuler som 180 grain. 165 grain går bra!
  17. Selv har jeg HT 2,5-10X50 på min sako 85ss, knall fornøyd! Sett på V6 men likte ikke finishen på den.
  18. Det er snakk om jakt på rådyr og elg. Jeg ønsker en liten ryggsekk/hoftesekk med plass til mat og drikke. Da er en ryggsekk på 30-40l for stor. Den må være liten, lett og behagelig å gå med.
  19. Noen som har erfaring med Bergans Langevann hoftesekk til korte jaktturer? Evt andre typer? http://www.outnorth.no/bergans/langevann-hip-pack-silent-11l?gclid=CLCCncae7dMCFVmMGQodwukHZQ#Green Vurderer dette til dager med mye gåing, men kanskje Hærkila sin hundeførersekk fungerer like greit? https://www.beverensport.no/products/haerkila-hundeforer-ryggsekk
  20. Treffpunktet burde være det samme. Hvis lot/serienr er likt da?
  21. Sjekker dere treffpunkt når dere åpner en ny pakke jaktammo? Fks, jeg har skutt inn med en pakke lapua mega, når denne går tom åpner jeg en ny. Burde jeg kontrollere treffpunkt da? Eskene har selvfølgelig samme grain
  22. Spar litt til og kjøp denne: http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=41082965 Jeg har den riggen selv (uten demper) og er knallfornøyd
  23. Noen som bruker denne som treningsammo? Hvordan går denne i forhold til 180grains blyspiss i deres børser?
  24. Valget er tatt og en zeiss ht 2,5-10X50 ret 60 er bestilt. Mindre volum og lavere vekt vill passe børsa fint. Og større synsfelt og litt lavere forstørrelse vill passe meg bedre. Hvis noen trenger en strøken S&B Zenith 3-12X50 med lys (fd7) så ta kontakt på PM. Brukt 1.5 sessong.
  25. Det er ganske stor forskjell på synsfeltet ser jeg. Jeg syns zenithen blir litt ¨trang¨i synsfeltet. Så jeg tror en HT i 2,5-10X50 vill hjelpe. Da har jeg mindre forstørrelse og større synsfelt. Swarovksi Z6I blir for dyr, hadde prisen vært lik hadde den vært aktuell. På en lett børse som sako 85 synth, så passer zeissen bedre enn zenithen pga størrelse og vekt.
×
×
  • Create New...