Jump to content

Svintøksi

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Svintøksi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den er som følger, http://lovdata.no/for/lf/jb/tb-20070322-0450-0.html#1 Altfor vanskeleg å finne egentleg så der har kommunen ein jobb å gjere.
  2. I dag tidleg smatt breaglen vår seg ut av huset, til stor frustrasjon sida det er utvida båndtvang her. Men det beste av alt var at han tok ut ein rev som han jaga på i 50 min ca, så detta trur eg kan bli ein artig høst.
  3. Såg ikkje heilt på daton for å sei det sånn..
  4. Gratulere så masse med jervefall.
  5. Svintøksi

    Laika

    Tja tamrein i vert fall å ganske bra med fjell. Men er nå både mykje elg og hjort der. Fine jaktområde oppi der ja Ariel.
  6. Svintøksi

    Laika

    Eg kjem egentleg frå Kviteseid. Der er vel du ganske kjent ?? Men i løpet av sommaren skal eg og fruen flytta til Lom, på grunn av gård og jobb.
  7. Svintøksi

    Laika

    Ja eg hadde ein lang prat med han i går. Veldig triveleg kar som virka å ha veldig god greie på det han prata om. Så viss det går etter planen skal eg overta denne laikaen. Ville bare sjekke her inne om det va noko å satse på og det er det tydeligvis. Det blir spennans detta.
  8. Svintøksi

    Laika

    Heisann Laikafolk. Er det nokon her inne som har noko kjennskap til denne hunden? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=34312192
  9. Trur nok du skal tenke deg om to gonger før du slepper bevisst på rådyr etter jul. Her er eit lite utdrag av dyrevelferdsloven. § 1. Formål Formålet med loven er å fremme god dyrevelferd og respekt for dyr. § 3. Generelt om behandling av dyr Dyr har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesker. Dyr skal behandles godt og beskyttes mot fare for unødige påkjenninger og belastninger.
  10. Hvor kommer deres fra? Ikke Slitu vel? Nei den kjem frå Paul Østby i Mysen. Artig å sjå diskusjonen detta enda med men alle har vel eit håp om å få ein god jakt å turkammerat, rein eller ikkje. Blandinga mi har i hvert fall både bedre søk og iver enn mange av dei reinrasa bikkjene eg har jakta med!
  11. Her i huset har me også ein som mora er halvt beagle og halvt drever og faren er beagle. Kjemperolig og snill inne. Bra søk og stor jaktlyst.
  12. Ja Frøshaug i Trøgstad. Fins ein i Vestfold au.
  13. Jeg lånte den med Ingvar Rødsjø nettopp på biblioteket. Kanskje den fins på et bibliotek nær deg.
  14. Han er 13 måneder gammel nå. Har hatt noen fine hareloser med han men er litt usikker om han har los på rådyr annet enn at han blir overivrig vis vi går på ferske spor, så får nok prøve å si til han at dette er fy fy.
×
×
  • Create New...