Jump to content

Jeger88

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan på det varmeste anbefale Nosler Accubond, 140 grs. Har skutt en god del rådyr oppgjennom, og har prøvd mange typer kuler. Men min favoritt er Accubond. Kjempe fine slakt og god presisjon.
 2. Skal lade opp noen patroner med Sierra ProHunt 120 grs i 6,5x55. Er det noen som har en bra ladning til denne? Har for tiden kun vit. N160 krutt tilgjengelig.
 3. Jeger88

  Lokking av rev.

  Hvilken lyd lager jeg da??
 4. Jeger88

  Lokking av rev.

  Mener å ha lest att man kan lage brunstlydene til reven med Dan Thompson Pc-2, men er det noen som vet om no filmsnutter med disse lydene. Mener å ha sett ett klipp her inne en gang, men finner den ikke igjen Er det noen som har prøvd brunstlydene med denne fløyta og lykkes med å få inn rev??
 5. Hvor og hvordan monterer dere denne alu platen dere snakker om?
 6. Jeger88

  Bedde sauer ?

  Det lurer jeg også på!
 7. I går ble det endelig fall for min BAN, høstens første for han. Har hatt maaaaange gode loser i høst, og i går ble det endelig fall:) tok ut geit med killinger, og etter druge timen fikk jeg killingen på post, skuddet gikk å dyret gikk rett ned. Etter 3 min kom bikkja på fallet, og det såg ut som han skulle ta igjen for att dey ikke har blitt noe fall før i høst, gikk så busta føk dætta hadde bikkja viirkelig fortjent:)
 8. Jeg er knall fornøyd med Nosler Accubond 140 grs, god effekt og lite kjøtt ødeleggelser!
 9. Får man brukt for sterk peroksid? Hva kan event skje da?
 10. Jeg skulle ut å trene hund i dag, men fikk ikke skrudd på halsbåndet på min astro dc 30. Lampen lyset blått når jeg lader den, men ingenting skjer når jeg prøver å skru den på. Noen som har peiling på hva som kan være galt?
 11. Jeg har brukt noe som heter kritt pulver før, vet ikke om det er det samme som kalk pulver. Jeg bruker å blande det sammen med peroksiden, slik att det blir en passe tykk graut jeg bare kan pensle det inn med.
 12. Skal bleke no rådyrskaller, og skulle derfor hatt tak i krittpulver, men det får man vist ikke kjøpt på apoteket lenger. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det, eller om noen har tips til noe annet jeg kan blande med hydrogenperoksid som fungerer som krittpulver?
 13. Det, nevnes mange argumenter både for og imot både Blaser og Sauer. Men som det sies, det er smak og behag. kjenn på børsene og se om du kan få prøvd dem, og kjøp den du tror du vil trives best med. Jeg har selv en Sauer 202, og kunne aldri tenke meg noe annet. Jeg liker veldig godt balansen i den, jeg synes Blaseren blir for lett og vinglete. Personlig mener jeg Sauer har den beste løsningen når det gjelder sikringen (helt lydløst) og en gange på sluttstykket som er himmelsk:-) Men kjøp det du har troa på, og den rifla du tror du vil trives best med, det er mitt heteste tips Lykke til med valget
 14. Har nå fått testet div ladninger, og i min Tikka 695 og Sauer 202, var det 44,5 grs med N160 krutt som ga best presisjon. 3 skudd på klistrelappen er jeg meget fornøyd med:)
×
×
 • Create New...