Jump to content

Reinhard

Members
 • Content Count

  3,151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Reinhard

 • Birthday 02/03/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen her som har peiling på åssen det står til med is på Femund?
 2. Jeg har en ubrukt Maximdemper her med 15x1 gjenger. Pipene har 16mm munning, og det må kappes for mye for at det skal være noe særlig mer å hente, så det er ikke aktuelt. Børsemakeren ville ikke kunne gi noen garanti, siden det da er under anbefalingene fra A-tec, men ut ifra hva jeg har lest er det noen av dere som har dempere montert med såpass lite brystning. Hvordan er erfaringene deres?
 3. Jeg kjøpte på Widforss. Dessverre ble denne forsendelsen fra leverandør utsatt to ganger. Innen jeg fikk de kjøpte jeg brukte Leupold QRW. Jeg har ikke sett så nøye på de foreløpig. Førsteinntrykket er at de virker bra, men at overflatebehandlingen kanskje ikke er like holdbar. https://www.widforss.no/hawke-ringar-stal-30-mm-qd-weaver
 4. Jeg var egentlig på leit etter Leupold QRW 30mm high. Ikke bare er de svinedyre, men det ser også ut som Leupold har kutta ut akkurat den. Jeg har begynt å lure på om disse Hawke montasjene kanskje kan være et brukbart alternativ. Er det noen her som har erfaring med Hawke’s montasjer? Det kan vel vanskelig være like presis som Leupold’s QRW til den prisen, men kanskje det er bra nok?
 5. Det ble behov for helmantel i kombien igjen, så jeg fant fram noen Partizankuler jeg hadde liggende. Det viste seg at de gikk helt utmerket i min gamle kombi. Jeg skulle gjerne hatt noen fler, men Jaktdepotet har ikke disse inne og det virker som de er utgått. Er det noen her som har tips om andre forhandlere som kan ha noen liggende? Det gjelder altså Partizan 7mm 174 gr, som vist på bildet.
 6. Jeg har lenge tenkt å prøve å bidra til å desimere grågåsbestanden en smule, og lurer på om denne Grey Goose Decoy Six Pack, lokkefugl-pakka fra XXL kan være et sted å starte. Noen her som har erfaringer med dette?
 7. Jeg har et par piper som skulle vært gjenget. Har noen tips om dert finnes noen som kan ta dette raskt og rimelig, og med god kvalitet her i Osloområdet? Det er snakk om piper som er løse og uten siktemidler, og jeg skal kun ha gjenget pipene, så ikke noe kapping/kroning.
 8. Jeg kjøpte en brukt Brno 22 halvauto for en del år siden. Det fulgte med en del amunisjon, blandt annet en tobakksboks med skudd. Når jeg nå testa skudda fra den boksen i dag, viste det seg at disse gikk ganske bra. Er det noen her som har en god ide om hva dette er? Om noen har noen kvalifiserte gjetninger om hva som kan være å få tak i som kan være i samme gata, eventuellt hva som kan være verd å teste er det fint. Jeg har stort sett bare testa sub tidligere, og det har vært dårlig samlinger på alt...
 9. Hva med å lære seg å lese? Sjekke hva man uttaler seg om? Ingenting av det jeg siterte kom fra VG, menakkurat som jeg skrev, rett ut av kjeften på ministerne, med både lyd og bilde.
×
×
 • Create New...