Jump to content

rewn

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rewn

  1. Tenkte jeg skulle slenge inn en liten update på denne. Gikk for R2 1-6x24 med Kdot2 Og angrer ikke ett sekund! Har brukt den noen dager på elgjakt nå. Fått så smått litt erfaring med den i forskjellig lys! Meget bra! Skal slenge inne en "update" etter at den er brukt litt til. Men til nå så er jeg storfornøyd! Kledde Blasern virkelig godt
  2. 1-6x24 Skal ha en villedene pris på ca 12.450,- HAr fått "tilbud" på 9.660,- for denne nå. Vurderer sterkt å slå til på det. Men har jo ikke kikket igjennom siktet engang Så får vel sove en dag eller to til på det!
  3. Ingen som har noen erfaringer altså? Vurderer sterkt et aldri så lite impulskjøp på denne med montasje, må jo ha det klart til høsten.. Eller burde man legge i de ekstra høvdingene for zeiss/swaro ?
  4. Børster litt støv av denne! Noen som har fått kikket igjennom en Meopta MeoStar R2 1-6x24 RD med K-dot2 retikkel?? Ser for meg denne på elgbørsa!!
  5. rewn

    BUKKEJAKTA 2012

    Noen bilder av min første bukk! Skutt Torsdag 16.08.2012 ca kl 21:20.
  6. rewn

    BUKKEJAKTA 2012

    Det var helt sinnsykt rått. Måten alt skjedde på. Traff bra med skuddet selv med litt vanskelig vinkel. Ble nok litt slurv på vomming/ringing. Men tror det gikk greit. 1 gang må jo være den første, men fikk god hjelp av grunneier (det er et must for en fersk jeger). Sliter litt med å få til bildene, men når jeg ser på bildet ditt nimrod, så er den egentlig ganske lik! Den ene taggen er litt knekt bare. Har styra og flådd huet nå. Står til koking. Aldri gjort dette før heller moro!
  7. rewn

    BUKKEJAKTA 2012

    Nimrod: samma skjedde meg! Var helt sinnsykt. Gamlingen Sneik seg inn i bak krattet der vi satt. Skremte den vekk, lokka den tilbake. Bjeffa litt frem og tilbake. Så var det kvelden. En gammel m0rdare ja. Sikkelig på retur. Min første bukk ever. Så jeg er rimelig happy! Men litt spent på hvordan kjøttet blir. Helt sinnsykt rå opplevelse! Skal få lagt ut bilde seinere! God natt folkens!
  8. Er det ikke slik at hvis retikkel er i SFP så blir det medforstørrende ved zoom? OG at FFP holder seg likt med zoom? (ja, jeg kunne helt sikkert ha søkt ang dette)
  9. Er det i det heletatt noen som vurderer å selge 22lr kittet sitt til R93? Virker som det er vanskelig å komme over noe brukt. Er jo litt smådrøyt å ut med over 12-13 laken for kit med montasje... Men sånn er det vel med ting det står Blaser på
  10. Her er'n : http://www.bygdeposten.no/lokale_nyhete ... 919795.ece
  11. Seriøst? Blir overskrifta i bygdeposten til onsdag dette da (eller når den kommer ut) Kan bli spennende på reveåtet framover da..
  12. Hoi. Hvordan har super vinci'n infridd? Skal ha meg halvauto, og super vinci har faktisk noen små ting som er utbedret i forhold til "vanlige" vinci. Valget står vel nå mellom: Super vinci Maxus a400 xplor unico (light) Muligens en god old, m2 Meen har jo selvsagt ikke fått holdt i noen av dem Noen som har noe erfaring med de overstående? For min del så er super vinci som sitter øverst på ønskelista
  13. hmm.. godt kjøp? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=29304297 Syntes ikke det lingnet på en "ny" hunter, men hadde jeg hatt 15 høvdinger liggende så.. Hunter anno 2011, sakset fra sako.fi:
  14. Hei Da har du egentlig har tatt valget allerede Hvis du ikke skal bytte løp, så er det jo ikke noe vits i å gå for 455.. Så da går du for 452.
  15. Noen som prøvde seg på å bestille den zeiss'n fra xxl?
×
×
  • Create New...