Jump to content

TH1

Members
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brukte det kitet. Min spray pistol lakk så det ble mye gris og haste spraying. Usikker om det var defekt pistol eller annet. Fikk ny men ikke gjort igjen. Sandblås om du kan. Eller puss ned med fint sandpapir. Fulgte vel med fra durano. I ettertid har jeg heller brukt spray. Slipper mye arbeid. Men så er det begrenset med farger og det holder ikke så bra...
 2. Begge funker bra og tviler på du kan skille i bruk. Har brukt mye 180gr ttsx i 3006 og den åpner fint under 700ms på hjort ut til 200m i allefall. Det samme gjør 235tsx i 375hh.
 3. TH1

  Cerakote på STR

  Tja, er flesset av noen steder. Og dårlig påføring med bobler og for tykk noen steder. Som sagt gikk dunders😜
 4. TH1

  Cerakote på STR

  Meget bra det der. Mitt prosjekt gikk dunders. Spray pistol begynte å lekke når jeg helte på cerakoten. Og så gikk det raskt nedover. Fornøyd med fargen i det minste.
 5. Tar du kontakt med de som lager. Så kanskje han kan lage et custom. Eller at det blir integrert i senere utgaver?
 6. Den biten har jeg ordnet på mine😉😂👌
 7. Ok, ikke testet eller erfaringer da. Bruken jeg lurte på var stort sett samme som deg😉 lh/prs trening så lang som lar seg rimelig gjøre😊 Derfor jeg var interessert. Gjorde et lignende prosjekt med 22 sett til blaser tidligere. Det ble ikke helt som ønsket.
 8. Har du kjøpt og gjort noen erfaringer?
 9. TH1

  Cerakote på STR

  Takk Var ganske mørkt, men ser ikke noe problem. Tanken var bare å se om det var slik jeg forstilte meg. Får se ting an basert på hvordan det første prosjektet går. Når jeg får alt i hus. Fortsetter det med stengte baner er det mulighet for flere prosjekter fremover. Ps hvilken stokk har du på den i bildet?
 10. TH1

  Cerakote på STR

  Var det ja😉, takker. Har du noe bilder av "sånn passe"? Tenker å kjøre C serien rett på jeg og. Ikke har jeg tilgang til sandblåsing og ikke hadde jeg tenkt å demontere og pusse ned. Ute etter å slippe unna litt vedlikehold ved fuktighet som det er mye av her. Trenger ikke nødvendigvis å se fint ut eller holde mer enn 1-2 år i slengen.
 11. TH1

  Cerakote på STR

  Lurte på om du hadde tatt kasse og annet utvendig på 200en? Vurderer dette nå. Så hvis du har bilder eller tips?
 12. Vurderer å ceracoate kassen og picatinny skinne på saueren. Selvfølgelig vil jeg gjøre dette enklest mulig. Og helst uten å demontere alt. Noen som har erfaring eller tips?
 13. Min Nes fikk dette påvist på begge øyne ved 1år. Han er nå 4,5år og det har ennå ikke blitt merkbart. Hverken til jakt eller annet bruk. Så det går nok bra. Send gjerne pm om du lurer på noe spesielt.
×
×
 • Create New...