Jump to content

tusserud

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tusserud

  Kikkertsikte til 22lr fra 15m og utover

  Et lite tips. Putter du på briller med 3+ i styrke i tillegg til "vanlig " styrke, så ser en retikelet og målet klart ned til langt under ti meter, med vanlig 3-9 kikkert.
 2. tusserud

  Klubb Anschütz

  Bra pris på magasiner. det er skikkelige stålmagasiner, de funker bra i 64, vanlig hb og beavertail, sjekk ny skiskytterammo fra eley til god pris. http://www.stenvaag.no/forsiden.aspx
 3. tusserud

  Trening med 22LR og bakgrunn

  https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2015/10/forskrifter-skytebane-innhold.pdf En finner noe fornuftig data her. Korholdsbane side 23
 4. tusserud

  Nett .22 halvauto med god presisjon

  https://www.youtube.com/watch?v=jMD10tKumQs https://osloskytesenter.no/butikk/chiappa-lever-action-322tdtake-down-22lr-de-lux-185-svart-chrome-15-skudd/ Jeg går å tenker på kjøp av en sånn en , det er ikke noe Marlin eller Winchester, men hører de funker helt greit.
 5. Hva må til av godkjenning for å ha meg seg et eget luftvåpen på reise i eu/eøs i maks en mnd og hva gjør man ved passering av tollen
 6. tusserud

  Marlin XT-22 Erfaringer?

  https://www.youtube.com/watch?v=Bw6z7HX4i-U Denne gir litt info selv om valget allerede er tatt
 7. tusserud

  Volquartsen 17hmr halvauto

  Mener Jakt og Friluft solgte Volquartsen for noen år tilbake. Da burde den være godkjent.
 8. tusserud

  CCI Velocitor og Eley Force

  Jeg har samme rufsete erfaring med velocitor. trur den er lagerført hos Rognevapen.no eller Villmarksbutikken, av hyper ammo til salongen har jeg best erfaring med Winchester laser og Remington viper. laseren går jevnlig under tommen, viperen rundt tommen. Viperen er billigst JogF Arendal, laseren hos Alm eller Becotrading.
 9. Jeg kjøpte en og den fungerer bra, det tar ikke mange sekunder å få pumpa opp en standard tank til Walther 1250 dominator. Jeg måtte kjøpe en han/han Hurtigkoblingsnippel (Walther) som skrues inn på tanken (skrues ut etter bruk) pass på å få riktige gjenger. Fyll på vanlig motorolje (spør tools, jula eller andre om hva slag). vannpumpa som følger med er for kjøling av enheten kobles til slanger og senkes i et kar med vann. Det følger med et lite ark på kinesisk som ikke er til hjelp, sjekk youtube for oppkobling og kjøring.
 10. tusserud

  Erfaringar med subsonic-ammo?

  Trur Jakt og Friluft Arendal er rimeligst på Rws sub. hp. https://www.jaktogfriluft.no/rws-rimfire-22-lfb-subs-h-point koster heller ikke mere enn en hundrings å få dem sendt til postkontoret der du bor.
 11. tusserud

  Røverkjøp og gode tilbud

  http://www.stenvaag.no/eley.aspx Bra priser på Eley
 12. Dersom man låner et våpen hva må gjøres og hvor lenge kan våpenet lånes. Våpenet er lovlig registrert og våpenlåner har gyldig våpenkort på andre våpen (har ikke 8 våpen). dersom utvidet lånetid. Tenker lånetid dersom utlåner er for eksempel utenlands en lengre periode.
 13. tusserud

  Marlin XT-22 Erfaringer?

  med moms Bo Derek
 14. tusserud

  Marlin XT-22 Erfaringer?

  Marlin automat tungt avtrekk, på min Marlin 60 var avtrekktrykket over 4kg ny, jeg satt inn fjærer fra Mcarbo da datt trykket til litt over 2 kilo.
 15. tusserud

  Marlin XT-22 Erfaringer?

  Tommelen opp jeg har og en Marlin 60 sjøl og har hatt voere. Bra saker.
×