Jump to content

tusserud

Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tusserud

  1. lade subsonic ammo till .222 remington, med 40 grain kule, lettekspanderende, er det mulig å få jevne ladinger dvs hastigheter med rektig krutt. presisjon burde være mulig, mer spinn på vanlig .222 rem rifle en ei 22 lr rifle, her med ca samme lengde på kula. noen som har forsøkt?
  2. Fjærluftgevær, kjøp en brukt Leupold, skal en på en billig enkel måte få klarere siktebilde på korte avstander, sett ei billig (Europris, Jula, Biltema etc.) brille med styrke 3+ i tillegg til det du vanligvis bruker på vanlig briller linser eller, bildet blir mye klarere, paralaxe har man ikke men plasserer en øyet på samme plass i forhold til siktet, da går det tålelig greit.
  3. Take it easy for noen har fi.., beklager jeg bare irriterer meg over gamelt "alvorlig rør"til tider. Jepp Jepp thats life, har ingenting med deg og gjøre.
  4. Forsikringer dekker ikke alle typer tyverier heller, erstatninger er ikke alltid enkelt å kreve selv om bevisene er der. Glansen har gått ut av sølepyttene, bedre og ta tran og gå seg en tur på jakt.
  5. til Sitka, denne er mulig til 6.5x55 Brownells se4lger ferdige Shilen piper (en sjelden gang på tilbud) som en børsemaker tar noen kroner for å å montere. Ellers så er Walther noe børsemakere anbefaler, ferdig montert og for ikke alt for mange kroner og du har langt større sjanse for å få ei topp presisjonsrifle med bra avtrekk enn om en kjøper billig og nytt våpen. om du kjøper en litt ndyrere en så er det mulig en ikke trenger å skifte pipe. https://www.jaktogfriluft.no/finnno
  6. Ser en på videoen link så justerte jeg kun på "den skruen" som blir vist i videoen fra ca. et minutt og femti sek til tp min og 10 sek. Jeg har ikke prøvd å få full blås men skrudde ut olille og fikk over 260 m/s med 1.02 grams potte cal .177- 4.5 mm tilsvarer rund 36 J- som youtubern sier kun til info test på eget ansvar, Garanti etc vel vel . bruk gjengetape som tetting ved sammensetting
  7. Jeg ville satsa på en brukt Remington Seven eller 700, med låskasselengde og støtbunn som gjør det mulig for det kaliberet du velger, satt på ny Waltherpipe, eller en brukt Anschutz i cal .222, og kjøpt en brukt kikkert av bra kvalitet.
  8. Jeg har og hatt en Nylon 66, Jeg saga litt av oversiden Fortre(plast) Jeg laget en montasjeskinne, Borret Gjenget overside løp, skrudde ned settskruer løst ned (ikke bulk innside løp) og festet montasjen med mutter oversude montasjeskinne, siktet ble dermed festet "direkte" og presisjonen ble bedre og langt mere stabil. Skikkelig Harry gunner med sjarme
  9. Finnes det justerbare robuste arbeidslamper med kraftig lys, der man plasserer lyskilden rett over skyscreen ( to lamper en til vær skyscreen) og at dette gir korrekt resultat for nær alle målimger 8 krafig lys) arbeidslamer
  10. Hvor stor diameter må man ha for å få nok anhold for demperen når gjengene er 1/2"-28
  11. ser ut som de er klare for å kunne kjøpes http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=6689
  12. https://www.webleyandscott.com/collections/rimfire-firearms/products/xocet-rifle-blued https://www.bing.com/videos/search?q=youtube+webley+scott+.22+lr+bolt+rifle&view=detail&mid=9F6735DBD83AA3BEABD69F6735DBD83AA3BEABD6&FORM=VIRE Artig og prøvd en.
  13. Et lite tips. Putter du på briller med 3+ i styrke i tillegg til "vanlig " styrke, så ser en retikelet og målet klart ned til langt under ti meter, med vanlig 3-9 kikkert.
  14. Bra pris på magasiner. det er skikkelige stålmagasiner, de funker bra i 64, vanlig hb og beavertail, sjekk ny skiskytterammo fra eley til god pris. http://www.stenvaag.no/forsiden.aspx
  15. https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2015/10/forskrifter-skytebane-innhold.pdf En finner noe fornuftig data her. Korholdsbane side 23
  16. https://www.youtube.com/watch?v=jMD10tKumQs https://osloskytesenter.no/butikk/chiappa-lever-action-322tdtake-down-22lr-de-lux-185-svart-chrome-15-skudd/ Jeg går å tenker på kjøp av en sånn en , det er ikke noe Marlin eller Winchester, men hører de funker helt greit.
  17. Hva må til av godkjenning for å ha meg seg et eget luftvåpen på reise i eu/eøs i maks en mnd og hva gjør man ved passering av tollen
  18. https://www.youtube.com/watch?v=Bw6z7HX4i-U Denne gir litt info selv om valget allerede er tatt
  19. Mener Jakt og Friluft solgte Volquartsen for noen år tilbake. Da burde den være godkjent.
  20. Jeg har samme rufsete erfaring med velocitor. trur den er lagerført hos Rognevapen.no eller Villmarksbutikken, av hyper ammo til salongen har jeg best erfaring med Winchester laser og Remington viper. laseren går jevnlig under tommen, viperen rundt tommen. Viperen er billigst JogF Arendal, laseren hos Alm eller Becotrading.
  21. Jeg kjøpte en og den fungerer bra, det tar ikke mange sekunder å få pumpa opp en standard tank til Walther 1250 dominator. Jeg måtte kjøpe en han/han Hurtigkoblingsnippel (Walther) som skrues inn på tanken (skrues ut etter bruk) pass på å få riktige gjenger. Fyll på vanlig motorolje (spør tools, jula eller andre om hva slag). vannpumpa som følger med er for kjøling av enheten kobles til slanger og senkes i et kar med vann. Det følger med et lite ark på kinesisk som ikke er til hjelp, sjekk youtube for oppkobling og kjøring.
  22. Trur Jakt og Friluft Arendal er rimeligst på Rws sub. hp. https://www.jaktogfriluft.no/rws-rimfire-22-lfb-subs-h-point koster heller ikke mere enn en hundrings å få dem sendt til postkontoret der du bor.
  23. http://www.stenvaag.no/eley.aspx Bra priser på Eley
×
×
  • Create New...