Jump to content

Flaa

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flaa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Jeg er på utkikk etter et kikkertsikte til salongen. Primært trening på 15m innendørs, men også på 100m og utover utendørs. Krav: - Paralaxe ned til 15m - Helst 30mm rør - Helst lys - Tårn er en bonus Makspris 4000,- Hva tenker dere om dette: https://www.skittjakt.no/nikko-stirling/185842/nikko-stirling-diamond-lr-4-16x50-hf-ill-tilpasset-skyttere-som-skyter-langt
 2. Hei. Veide desverre ikke stokken før, men føler at vektøkningen er minimal. Uansett vektøkning i inngrepet, veier skytekomfort og raskere/bedre skuldermontasje opp for det. Frakt er ikke noe å snakke om når du sender innenfor Norges grenser. Litt usikker på hva han kommer til å ta for jobben nå, ettersom jeg betalte litt mer fordi han måtte lage modell å skjære etter. Tok ca 4 uker fra jeg sendte den i posten til jeg fikk den i retur. Tiden kommer nok ann på hvor mye han har å gjøre. Anbefaler deg/dere å heller sende han en melding. Koslig og ryddig person!
 3. Fikk i dag igjen stokken etter et lite ferieopphold i Østfold. Vil benytte anledningen til å skryte uhemmet av Magne Holmbro! Ingen vits å sende stokken til kolvkam i Sverige, (med all tulldritten som hører med) når Magne gjør en minst like god jobb. Anbefales på det sterkeste!
 4. https://www.njff.no/jakt/Sider/Finn-din-skytebane.aspx
 5. Våpenet det er snakk om er en Blaser R8, og jeg ønsker ikke å sku låskassen ut av stokken.
 6. Jeg ønsker å kjøre til Sverige for å levere stokken min for montering av justerbar kolvkam. Har skjønt at jeg må deklarere våpenet både til norske OG svenske myndigheter. Men disse gjelder kun ved jakt eller konkurranse. Lurer da på om noen vet hva jeg skal gjøre for være innenfor loven?
 7. Hei. Noen som vet om et godt alternativ til kolvkam i sverige på success med lær?
 8. Denne 5-taggeren kom på lokk den 28.08. Sto på ca 100 meter å kikka på meg, men med rompa til så måtte bare vente til den snudde litt på seg. Sto i ca 5 minutter å bare kikka på meg, før den gikk 5 meter vekk fra meg og stoppet opp igjen med siden til. Lenger kom den ikke Har ikke peiling på dette med medaljer osv ettersom dette er min første bukk, men det vell kanskje for lite masse i stengene?
 9. Har akkuratt handlet en R8 Proffesional i 30-06 til samme bruken som deg. Hørte litt rundt hos forskjellige forhandlere og endte tilslutt på jakt og friluft da de kunne gi meg best pris. De anbefalte å kappe ned til 52cm så de ikke smeller for mye om du skal skyte uten demperen. Både gutta i A-tec og han hos jakt og friluft anbefalte meg å sette på en A-tec Maxim demper om jeg skulle ha 30-06.
 10. Har en godbit jeg ønsker å dele med dere her inne på kammeret. Denne bukken har jeg vært så heldig å se daglig den siste uken. Synes selv denne ser veldig stor ut. Jeg har aldri sett så stor bukk før. Hva mener dere?
 11. Flaa

  Sako eller blaser?

  Begge 2 er gode våpen, det beste tipset er vell at du prøver selv, og ser hva du liker. Er noen som ikke liker rettrekkmekanismen på blaser, så det er noe du må prøve og se om du liker. Begge har topp presisjon og er av god kvalitet. Du må huske at blaser er en systemrifle der du har muligheten til å bytte til andre løp osv.
 12. Blir mest sannsynlig blaser på meg etter årets jakt og. Er R8 professional jeg sikler på Tørr jeg spør hvor du har fått tilbud på R8 pro til 21 høvdinger?
 13. Flaa

  Elgjakta 2010

  Jakta til nå har gått ganske bra. Ganske, fordi jeg har fått både feber, og en betennelse i foten som gjør det værre å gå på jakt, men utenom det er jeg veldig fornøyd. Har skutt 3 elg på post i år. 2 kalver og en kvige. Kvige skutt under skolejakten på Søve videregående skole. Ble første elev som noen gang hadde skutt under storviltjakta. Fikk Ku, kvige og en 10 tagger på posten etter ca. 2 timer. Skutt på ca. 40 meter. Kalv skutt på ca. 20 meter. Kalv skutt på ca. 40 meter. Alle skutt med Carl Gustaf 1900 308w + oryx
×
×
 • Create New...