Jump to content

O.M.H

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About O.M.H

 • Birthday 03/02/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har også fått kort på Røldal, ikke jaktet der før, men var på Ullensvang i fjor Det grenser mot Røldal. Er nok best sjanse til å se dyr helt nordøst i terrenget. Jeg skal fly inn til Hellevassbu, hvis noen vil være med å spleise på helikopter inn er det bare å sende en pm. Pris ligger vel på ca 4500-5000.
 2. Hei! Har fått tilbud om kort på simle/ungdyr på Knutshø. Noen som har erfaringer fra dette terrenget? Kun jakt på Tynset delen første uke, deretter hele Knutshø unntatt Folldal. Hvordan er muligheten for dyr i dette terrenget?
 3. Hei, jeg tenker å reise inn på fredag 9. Og ut igjen senest 16 august. Hjemreise avhenger selvfølgelig om/når man får skutt noe.
 4. Har undersøkt litt med helikopter nå. Koster ca 6000,- for en tur fra Haukeliseter til Hansbuområdet. Hvis noen er interessert i å være med å spleise på en tur send meg gjerne en mld. Er plass til 4 stk pluss bagasje.
 5. Hei! Er det noen som har erfaring med helikoptertransport? Skal jakte i Ullensvang på Hardangervidda. Inn skal jeg fint klare å gå, men tenker at det kunne vært kjekt med helikopter ut hvis man er så heldig å klare å få felt 2 bukker. Tenker da bare å bli fraktet ut til Haukeliseter ved parkering der. Er det noen selskaper som driver med dette å har en fastpris? Hva har folk betalt for sånn type frakting?
 6. Har ikke begge terreng jaktstart 10 august? Det som står på inatur som jaktstart. Tror jeg satser på Ullensvang, da det ser ut som et enklere terreng å jakte i. Litt langt å gå inn kanskje🙈
 7. Da fikk jeg enda et tilbud på Hardangervidda. 2 voksne bukker på Ullensvang🙈 hva skal man velge? Har allerede tilbud på 1 voksen bukk hos Ulvik, men det terrenget er vel ikke det beste? Hvor er sannsynligheten størst for felling av bukk?
 8. Ulvik Fjellstyre. ser ut som det er et terreng inntil Nordfjella villreinområde. Er det noen mulighet for å kjøre bil inn til terrenget på noen måte?
 9. Fikk tildelt 2,5 år eller eldre bukk på Hardangervidda. Førstegangsjeger på rein, noen som vet hvordan det er å jakte i dette området? Hvordan er det med dyr der nå?
×
×
 • Create New...