Jump to content

jtand

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jtand

  1. Vet noen om denne selges?
  2. Vurderer å bygge meg en felle som passer akkurat i kassa på tilhengeren, slik at det er lettere å frakte fella. Kassa er 190x130 cm. Blir dette for lite for en felle?
  3. Jada, jeg smakte jeg også. Har spist to kråkemiddager så langt i høst.
  4. Takk for tilbakemeldinger folkens For å få undertekster så må du trykke på en knapp der nede i Youtube-vinduet.
  5. Jeg har laget en film hvor jeg lurer min kollega til å tro at kråkekjøtt er rypekjøtt. Filmen er på samisk, men har norske undertekster. Kanskje du får deg en a-ha opplevelse
  6. Her lurer jeg min kollega til å tro at kråkekjøtt er rypekjøtt. Filmen er på samisk, men har norsk undertekst.
  7. Ingen som har prøvd disse nyvinningene? Vurderer å bestille en fra Ebay til 1400 kr + eventuelt tollavgift. Om det er flere som vurderer å kjøpe, så legg merke til at det finnes to modeller. 119466c og 119467C. Se forskjellene her: http://www.bushnell.com/products/trail- ... rophy-cam/
  8. På samtlige av mine våpen er kolben, altså kinnstykket, for lavt. Jeg har lave kikkertmontasjer, men allikavel må jeg "løfte" hodet for å se gjennom kikkerten. Og da hviler ikke kinnbeinet mot kolben, og dermed så går det utover skyteprestasjonene. På luftgeværet måtte jeg bygge opp utrolige 4 cm med papp og teip! Ja jeg vet det finnes å få kjøpt sånne "kapper" som man trer over kolben, men vil ikke være avhengig av det. Er dette et vanlig problem eller har jeg unormal ansiktsform?
  9. Har innsett at jeg aldri får tid til å snekre meg en revebås, men har allikavel lyst til å prøve meg på fangst av rødrev. Fikk en idé om at jeg kanskje kan bruke den største syningsfella, som egentlig er beregnet til grevling/mårhund brukes til rev? http://www.fangstmann.no/products/grevl ... lla-syning Noen som har prøvd dette?
  10. Skjøt en rev med denne patronen for en halvtime siden! Reven ser ut til å være spreng med dynamitt, blir ikke mye pels av den Regner med det var fjorårets valp, men allikavel.. Tror jeg finner meg en ny revepatron
  11. Ser at også Scoutgard kommer med en ny modell snart: http://www.keepguard.no/index.php/viltk ... 5-sg560bir" target="_blank
  12. Skal kjøpe meg et viltkamera, og har da gjort en liten research på nettet. Ser at det siste innen kamera er Black LED, som erstatter vanlig IR-lys. Er det noen som har prøvd dette og kan gi meg tilbakemeldinger? Om dere trykker på denne linken: http://www.villmarksutstyr.no/index.php ... tegori=116 ...så ser dere den gamle og den nye versjonen av Bushnell-kameraet.
  13. Er ny med rifle, og har lite peiling på emnet. Har prøvd å søke, uten resualtat. Er Lapua Naturalis 9,1 g i 6,5x55 egnet til rev? Er den hurtigekspanderende eller går den gjennom dyret? Ødelegger den mye av skinnet? Er denne patronen godkjent til elg forresten?
  14. Er det mulig å modifisere en Spypoint revevarsel slik at man kan ha lydvarsling? Altså en alarm som piper (istedenfor vibrering) ved bevegelse på åta.
  15. Gjorde et forsøk på å skyte inn min CZ 511 .22LR med Zeiss Classic 2,5-10x50. Nå står den på max på den vertikale skalaen, og jeg vil ha treffpunktet lengre opp. Er det noe galt med montasjen? Hva skal jeg gjøre?
  16. Gammel tråd, men legger ut bilder av lokkefuglene jeg laget her om dagen. Skal testes ut i nærmeste fremtid
  17. jtand

    Cz-Klubben

    CZ 511 Auto .22LR - Sitter foreløbig en Zeiss Classic 2,5-10x50, men denne skal byttes ut med noe mindre - A-tec demper - Harris tofot - Fjernet lakk, pusset og oljet inn stokken
  18. Er det noen som vet hva fellingspremien på rev er i Vefsn kommune?
  19. Og hvilken butikk selger i 6,5x55? Aldri sett det kaliberet på X-bolt noen steder.
  20. Fins X-bolt i kaliber 6,5x55?
  21. jtand

    Cz-Klubben

    Jeg har en 511 med A-tec demper. Skyter presist med det meste, men kanskje aller best med CCI. Bruker Federal til jakt, da denne er mye kraftigere enn alt annet jeg har prøvd.
  22. Kom nettopp inn døra fra sesongens første revejakt. Gikk langs fjæra og aner fred og ingen fare når en lirype letter 10 meter fra meg. Den fløy ikke så langt, så jeg fikk se den, ikke bare en gang, men tre ganger fløy den avgårde. Synd at jeg ikke hadde fotoapparatet med meg. Det er ikke første gang jeg ser rype ved sjøen her jeg bor (Nordland). Lurer på om dere har hatt lignende observasjoner?
  23. Kom nettopp inn døra fra sesongens første revejakt. Gikk langs fjæra med lokkefløyte og hagle. Og sannelig så jeg rev! Greide ikke å se størrelsen på reven i det lille sekundet jeg så den. Prøvde å lokke en stund til jeg ble lei og begynte å rusle avgårde igjen. Det er da jeg får dette uvanlige synet; en lirype som letter fra fjærsteinene! Den fløy ikke så langt, så jeg fikk se den, ikke bare en gang, men tre ganger lettet den. Så synd at jeg ikke hadde fotoapparetet med. Det er forøvrig ikke første gang jeg ser rype ved sjøen.
  24. Tar opp en gammel tråd her.. Har skaffet meg Spypoint varsleren, men ble litt skuffet når jeg fant ut at mottakeren ikke kan pipe, men bare vibrere. Noen som har koblet på en slags høyttaler eller noe?
  25. jtand

    Cz-Klubben

    Ingen som har 511 halvauto, utenom meg?
×
×
  • Create New...