Jump to content

jtand

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet noen om denne selges?
 2. Vurderer å bygge meg en felle som passer akkurat i kassa på tilhengeren, slik at det er lettere å frakte fella. Kassa er 190x130 cm. Blir dette for lite for en felle?
 3. Jada, jeg smakte jeg også. Har spist to kråkemiddager så langt i høst.
 4. Takk for tilbakemeldinger folkens For å få undertekster så må du trykke på en knapp der nede i Youtube-vinduet.
 5. Jeg har laget en film hvor jeg lurer min kollega til å tro at kråkekjøtt er rypekjøtt. Filmen er på samisk, men har norske undertekster. Kanskje du får deg en a-ha opplevelse
 6. Her lurer jeg min kollega til å tro at kråkekjøtt er rypekjøtt. Filmen er på samisk, men har norsk undertekst.
 7. jtand

  Black LED på viltkamera

  Ingen som har prøvd disse nyvinningene? Vurderer å bestille en fra Ebay til 1400 kr + eventuelt tollavgift. Om det er flere som vurderer å kjøpe, så legg merke til at det finnes to modeller. 119466c og 119467C. Se forskjellene her: http://www.bushnell.com/products/trail- ... rophy-cam/
 8. På samtlige av mine våpen er kolben, altså kinnstykket, for lavt. Jeg har lave kikkertmontasjer, men allikavel må jeg "løfte" hodet for å se gjennom kikkerten. Og da hviler ikke kinnbeinet mot kolben, og dermed så går det utover skyteprestasjonene. På luftgeværet måtte jeg bygge opp utrolige 4 cm med papp og teip! Ja jeg vet det finnes å få kjøpt sånne "kapper" som man trer over kolben, men vil ikke være avhengig av det. Er dette et vanlig problem eller har jeg unormal ansiktsform?
 9. Har innsett at jeg aldri får tid til å snekre meg en revebås, men har allikavel lyst til å prøve meg på fangst av rødrev. Fikk en idé om at jeg kanskje kan bruke den største syningsfella, som egentlig er beregnet til grevling/mårhund brukes til rev? http://www.fangstmann.no/products/grevl ... lla-syning Noen som har prøvd dette?
 10. Skjøt en rev med denne patronen for en halvtime siden! Reven ser ut til å være spreng med dynamitt, blir ikke mye pels av den Regner med det var fjorårets valp, men allikavel.. Tror jeg finner meg en ny revepatron
 11. jtand

  Black LED på viltkamera

  Ser at også Scoutgard kommer med en ny modell snart: http://www.keepguard.no/index.php/viltk ... 5-sg560bir" target="_blank
 12. Skal kjøpe meg et viltkamera, og har da gjort en liten research på nettet. Ser at det siste innen kamera er Black LED, som erstatter vanlig IR-lys. Er det noen som har prøvd dette og kan gi meg tilbakemeldinger? Om dere trykker på denne linken: http://www.villmarksutstyr.no/index.php ... tegori=116 ...så ser dere den gamle og den nye versjonen av Bushnell-kameraet.
 13. Er ny med rifle, og har lite peiling på emnet. Har prøvd å søke, uten resualtat. Er Lapua Naturalis 9,1 g i 6,5x55 egnet til rev? Er den hurtigekspanderende eller går den gjennom dyret? Ødelegger den mye av skinnet? Er denne patronen godkjent til elg forresten?
 14. Er det mulig å modifisere en Spypoint revevarsel slik at man kan ha lydvarsling? Altså en alarm som piper (istedenfor vibrering) ved bevegelse på åta.
 15. Gjorde et forsøk på å skyte inn min CZ 511 .22LR med Zeiss Classic 2,5-10x50. Nå står den på max på den vertikale skalaen, og jeg vil ha treffpunktet lengre opp. Er det noe galt med montasjen? Hva skal jeg gjøre?
×
×
 • Create New...