Jump to content

Jaktfrelst

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About Jaktfrelst

  • Birthday 07/22/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jaktfrelst's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takk for tips, har en som har meldt seg her nå, men greit med plan b. Takk
  2. Hvis noen har en originalstokk til m97-DL liggende aå vil jeg svært gjerne kjøpe denne.
  3. Fungerer med min T5 mini og alpha 50. oppdater Håndenheten så virker det nok.
  4. Fulgte med når jeg kjøpte min alpha 50 på XXL i forrige uke.
  5. Noen som vet om en programvare for pc som man kan bruke til å studere sporloggen fra Alpha'en etter jakt? kjekt å kunne lagre på pc til senere også.
  6. Det er vel ikke ett eneste annet kaliber som har veltet mer bjørn, caribou, moose, osv. enn 30-30? Mulig det finnes, men i mange år var 30-30 enerådende. om det er det mest egnede kaliberet i dag til slike store dyr det tviler jeg på, men at det er undervurdert. JA.
  7. Sveiobondens jaktreiser kan anbefales på det sterkeste. Vi var to stk som reiste til Skåne i tre dager og kom hjem med tre villsvin, ene var en galte på 114kg. Men det viktigste var at vi så mye gris på postene, i tillegg var det MYE annet vilt som stakk innom også.
  8. Obs! Da bør du ta av stokken og sjekke under løpet, der kan det fort danne seg rust.
  9. Gode erfaringer i min 6.5x55. funker på rådyr og funker på hjort, fikk mindre kjøtt til overs enn med Swift. Men med prisene på Swift kulene og kjøttprisene så går vel det opp i opp.
  10. Prøv grafitt pulver innvendig og utvendig av hylsehals. http://www.hjemmelading.no/produkter/12 ... er_forster
  11. Da var riflen min ferdig herdet og klar til bruk. er fornøyd med resultatet, lakkert i to toner med orme blader som stensil. man ser bare så vidt orme bladene i rett lys noe som ble ganske kult egentlig. På grepet har eg limt sandblåse sand med epoksy før lakkering, grepet er nå bedre enn noensinne!
  12. hva ble det til med dette programmet?
  13. Noen som vet hvor jeg får kjøpt momentverktøy til denne jobben?
  14. Hei alle dere Schultz & Larsen fans. Eg vurderer nå å kjøpe en Schultz & Larsen M97DL i 6.5x55. Løpet på denne er kappet til 53 cm og gjenget for demper. Det eg lurer på er det noen som vet original lengde på dette løpet? Og har dere noen meninger om tap av hastighet her i forhold til at løpet er kappet? Takker for alle svar
  15. Hei, er det noen meninger om hvilken hagleammunisjon som er bra på de forskjellige typene småvilt her i Norge? For eksempel, skogsfugl, hare, skarv, ender, gjess, due, rype osv... Har fått smaken på å jakte med hagle igjen, men er ikkje kjent med annet enn bly og stål. Er litt dyrt hvis man skal teste alle haglepatronene på egenhånd. Leste forresten om at en av desse erstatningene til bly hadde en tendens til å pulveriseres i løpet, noen som har erfart dette? På forhånd, takk for hjelp/tips.
×
×
  • Create New...