Jump to content

xxaxx

Members
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sist jeg bytta betalte jeg knappe 2000 hos rafdal, inkludert pipe.
 2. Jeg har brukt mye ncc på rev og hare det siste året, den er ikke optimal, men gjør jobben greit. Selv om effekten kan ligne på det på kort hold så er d jo ikke en varmintkule, så treffet må jo sitte mer eller mindre perfekt. Jeg blir å fortsette med ncc som eneste kule en stund hvertfall, greit å bare ha en kule og en ladning å forholde seg til.
 3. 105G er navnet på kula, ikke vekten. 105G er en 50 grn, .224 fmj kule fra sako
 4. Hvor fikk du fingrene i den stokken?
 5. xxaxx

  Tilgang på løp, R93

  Hvilke er det? Må få tak i noen utskutte piper først.
 6. xxaxx

  Tilgang på løp, R93

  Med så mange R93 som det er solgt på verdensbasis så må det vel startes opp produksjon av piper snart? Om ikke hos Blaser så hos andre?
 7. Leter etter løp til R93 i .223. Men finner ikke noen forhandlere som har inne. Er det tørke fordi de produserer til R8 for full pupp eller hva?
 8. oki, nå spør jeg dumt hær, men husk at min befatning med skytebaner og noen form for organisert skyting er 30 + 5 i året pluss de rundene jaktfelt i år. Startkort, hva er det og hvor får jeg det. Jeg har kun møtt opp, betalt 200 kr og skutt.
 9. Jeg har i mange år kun bedrevet trening hjemme på privat skytebane, men har i sommer snublet innom jaktfeltskyting som utrolig nok var skikkelig morro, mulig det at jeg merkelig nok datt inn på 2. plass første gangen jeg prøvde og stort sett ligger innenfor topp 5 har litt å si. Uansett, Vil jaktfelt være ervervsgrunnlag for rifle utenom jaktgarderoben? Jeg skyter nå med reve/sel/gås/altmellomhimmelogjord- rifla i .222. Men tenker at noe annet en et østeuropeisk spett fra 1966 med 40 cm løp kan være mer gunstig for jaktfeltskytinga, jeg ser jo at de andre som ligger å kniver i toppen skyter med mer optimaliserte våpen en meg.
 10. Den oljen fra våpenpleie på fb er best å holde seg unna. Samme med han som driver den. Han får ikke ta i mine våpen flere gang. I tillegg til elendig arbeide, I den grad du kan kalle det og smøre ny hurtigherdende olje/lakk utpå gammel olje og pakke den i plast, så var det såvidt han leverte tilbake krieghoff'n min.
 11. Jepp, har banka noen av de gjennom børsa i helga. 38 grn N130 bak og du får en hyggelig plinkeladning.
 12. Hvor skaffer folket kuler til lading i 45/70? Jeg er ute etter rimelige kuler til trening. Clarry er jo som jeg har forstått et avsluttet kapittel, og støping er et skritt eller to fremfor meg nå. Noe i grei avstand fra Tromsø hadde jo vært topp, postgang er minimum en uke hit opp til utkantpostene av Norge.
 13. Da er rifla kjøpt og jeg sitter bare å venter på å få papirene e i retur fra kammeret. Valget fallt på en marlin 1895 i 45/70 ferdig med både brems og demper. Kikkert hadde den og så drillingen får muligens ha Swaro'n for seg selv.
 14. Jeg har opplevd dette med både sonic 45 og 35. På 45'n fikk jeg ny bakdel fra jaktdepotet i posten dagen etter uten spørsmål. Når det løsnet i 35'n ville de ha inn dempern for reklamasjon, dette var 14. juli så jeg giddet ikke å vase med det å satt demperen sammen igjen med locktite. Har holdt mange år nå.
 15. Villsvinjakt i norge er ikke tema, kravet er 2000J ved 100 meter i Polen.
×
×
 • Create New...