Jump to content

xxaxx

Members
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg vurderer å bestille bakstykke til R93 løp fra han nå. Fikk pris på 19000 rubler med frakt. Har noen handlet fra han? Eller russland generelt.
 2. Sist jeg bytta betalte jeg knappe 2000 hos rafdal, inkludert pipe.
 3. Jeg har brukt mye ncc på rev og hare det siste året, den er ikke optimal, men gjør jobben greit. Selv om effekten kan ligne på det på kort hold så er d jo ikke en varmintkule, så treffet må jo sitte mer eller mindre perfekt. Jeg blir å fortsette med ncc som eneste kule en stund hvertfall, greit å bare ha en kule og en ladning å forholde seg til.
 4. 105G er navnet på kula, ikke vekten. 105G er en 50 grn, .224 fmj kule fra sako
 5. Hvilke er det? Må få tak i noen utskutte piper først.
 6. Med så mange R93 som det er solgt på verdensbasis så må det vel startes opp produksjon av piper snart? Om ikke hos Blaser så hos andre?
 7. Leter etter løp til R93 i .223. Men finner ikke noen forhandlere som har inne. Er det tørke fordi de produserer til R8 for full pupp eller hva?
 8. oki, nå spør jeg dumt hær, men husk at min befatning med skytebaner og noen form for organisert skyting er 30 + 5 i året pluss de rundene jaktfelt i år. Startkort, hva er det og hvor får jeg det. Jeg har kun møtt opp, betalt 200 kr og skutt.
 9. Jeg har i mange år kun bedrevet trening hjemme på privat skytebane, men har i sommer snublet innom jaktfeltskyting som utrolig nok var skikkelig morro, mulig det at jeg merkelig nok datt inn på 2. plass første gangen jeg prøvde og stort sett ligger innenfor topp 5 har litt å si. Uansett, Vil jaktfelt være ervervsgrunnlag for rifle utenom jaktgarderoben? Jeg skyter nå med reve/sel/gås/altmellomhimmelogjord- rifla i .222. Men tenker at noe annet en et østeuropeisk spett fra 1966 med 40 cm løp kan være mer gunstig for jaktfeltskytinga, jeg ser jo at de andre som ligger å kniver i toppen skyter me
 10. Den oljen fra våpenpleie på fb er best å holde seg unna. Samme med han som driver den. Han får ikke ta i mine våpen flere gang. I tillegg til elendig arbeide, I den grad du kan kalle det og smøre ny hurtigherdende olje/lakk utpå gammel olje og pakke den i plast, så var det såvidt han leverte tilbake krieghoff'n min.
 11. Jepp, har banka noen av de gjennom børsa i helga. 38 grn N130 bak og du får en hyggelig plinkeladning.
 12. Da er rifla kjøpt og jeg sitter bare å venter på å få papirene e i retur fra kammeret. Valget fallt på en marlin 1895 i 45/70 ferdig med både brems og demper. Kikkert hadde den og så drillingen får muligens ha Swaro'n for seg selv.
 13. Villsvinjakt i norge er ikke tema, kravet er 2000J ved 100 meter i Polen.
 14. Jeg har fått for meg at jeg skal skyte svin med bøylerifle. Om ideen kom som et argument for meg selv for å kjøpe bøylerifle vet jeg ikke, men den ligger å surrer bak i hodet uansett. Plan er en tur til polen iløpet av 2017, så første spørsmål eller fartshump om man vil er: ligger det noe regelverk eller tradisjon til hinder for å bruke bøylerifle på villsvin i polen? Kaliber: 45/70 er det som først faller inn, men utvalget i bruktbørser på finn.no synes å være bedre i 30-30. Klarer man kravet på 2000J v/100m med 30-30? Siktemidler: Jeg har en Z6i 1-6x24 som havner på drillingen il
×
×
 • Create New...