Jump to content

Jonnen

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jonnen

  1. Har seg sånn at jeg begynte i reise jobb å jobber 12-9.funka fint å ha hund da når jeg hadde sambore men så skar d seg for et halvt år sia å da blei d vansklieger. har funka til nå at eksen har hatt ann når jeg er på jobb å jeg har hatt ann når jeg har vært heime.men så klart skal ho kødde d opp nå når jakta begynner. Så litt rådvil for ha jeg skal gjøre. Så om noen kunne vært interesert i å helst hatt han når jeg er på jobb å jeg tar han når jeg er heime fra jobb? Eller har noen andre gode forslag på problemet? om ingenting anna nytter så blir han nok gitt bort.men d er absolut siste utvei.å d er ikke bare pga at jeg trenger ein jakt hund.er mest fordi han er ein jævla god `kompis` å er med mg over og på alt. Litt om han da. Er 5 år ikke noe papirer på han. Er mest brukt på hjort å rådyr.ikke skutt allverdens med dyr for han. 4hjort 3 rådyr 1hare. Men d har ikke noe med at han ikke gjør jobben.jakter i vanskelig å vilt fattig terrenger. Har vært greit søk på han å har hatt vett til å gi seg når han blir for langt etter.første hunden jeg har hatt så har ikke noe smankingnings grunlagg for å si å go ann er. Han er så å si oppvokst med unger å veldig tolmodig med dei.går å legger seg når han har fått noe.Har alltid hatt han inne kunne i hundegård på dagene.ikke mye gnaul å bjeffing fra han. å inne er han ein drømme hund.helt rolig å avslappa.så vidt han gidder å hilse om d kommer nye folk inn å sånt. så om d er noen som synes detta høres interesangt ut så send meg ein pm så finner vi utav ossen d gjøres. Så tar vi ein prøveperiode å ser ossen ting går. Holder til i aust agder så burde ikke bo så langt unna om d skulle funke
  2. Hva er galt med å dyppe snuten på dei i pisset vist du tar han på fersken å så ta han ut ein tur? Var veldig effektift på dreveren når han begynte med det tulle på den alderen.2 ganger så var det heilt slutt:-) x-cover
  3. du kan skytte simle eller 1.5åring av begge kjønn. eller kalv:-) lykke til x-cover
  4. Hvor får man tak i stålplater i den kvaliteten?
  5. Jonnen

    .22 Tracer

    Jeg er å med vist det lar seg gjøre:)
  6. Mine første hjort=) å første i los for drevern=) Hind å 1.5årig hind=) Datt i bygland nå på lørdag
  7. Første hjorta for Tassen på 2år=) håper det blir mange flere=)
  8. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080616 Oppjustert til minst 80=(( Heilt ufatelig trist å uvirkelig. Varme tanker til alle involverte.
  9. nei til 6.5en er det ikke noe problem.litt vere å finne hylser eller få kjøpt ein gangsskutte til .300en. Å skjønner ikke ofer prisen skal vere så pervers høy her i landet når ein sammen ligner med for.eks.usa:(
  10. takk for svar så langt:) er helst hylser jeg tenkte på i 300wm å til 6.5x55. Men om der bilige kuler å få takk i så gjør jo absolut ikke det noe heller da:) er det forresten noen som vet om det hadde gått å bestilt hylser fra usa igjenom jetcerri eller lignenes firmaer?
  11. Hei. Har sett på div. amrikanske nettbutikker å er jo ein sinsykt prisforskjel på det meste av kuler å hylser. Men så klart kan dei ikke sende til norge. Så lurer på om noen vet om andre land der det går ann å spare ein del penger på å bestile fra å som lovlig kan sende til norge? kom gjerne med addreser til nettbutikker=)
  12. hehe.heilt enig med deg på det da tror jeg nok jeg klare kravet med god margin;-)
  13. hva må farta vere for å klare det med 140gr kule?tenkte å bruke berger vld men tror jeg må opp litt i hastighet da.hvilket krutt vill jeg få høyest hastighet med den kulla?
  14. noen som jakter i grimstad område her?blei mest sann synlig observert ei her i dag.vert å spora litt etter den men var vanskelig å finne skikkelige spor etter den pga skaren.
  15. hei.detta hadde vert gøy å vert med på.skytter dere hver lørdag nå om vinteren au?er det bare å møtte på trening å melde seg inn eller? Å hvor mye koster det? Håper på raskt svar så kansje jeg blir med i mora vist dere skal skytte da:)
  16. okei.skal sjekke ut dei da.er til ein CZ salong å ein howa 1500 jeg vill ha nytt på
  17. Noen som har noen linker til sider i USA hvor dei selger og sender avtrekk til Norge? gjerne billig=) Vet det ligger noen linker her inne men etter ein time med søking uten å finne noe så ga jeg opp=/ så takk for svar=)
  18. takk for svar. Det gjør det litt lettere for meg:)
  19. ingen av dere som jobber i våpenbutikk som har noe meining om detta?
  20. hei.har Howa 1500 300wm.med ein meopta 4-16x44 r1.er ein tomelhull stokk som er laget og bedda av børsemakere Arvid Buhaug.den er ferdig gjenga for demper.dere kan se bilder av den vist der søker på 'jakt våpen til salgs' på finn.no.får ikke lagt ut link for skriver fra mobilen. har tenkt å selge heile riggen samlet.så lure på va dere meiner er ein grei pris for denna? Kom gjerne med ei vurdering av va jeg kan ta for dei 2 andre våpna og da jeg har kjøpt dei nye å ikke har peiling på hvor mye sånt synker i pris. På forhånd takk for svar:o)
  21. Nå er jakta i gang dere.bare sove noen timer nå så bere det rett på heia. Tvilsomt jeg får skutt i år da siden lillebroren min skal vere med å han har aldri skutt reinsdyr før så han har fått første retten i år..men gleder meg uansett noe sykt til å komme inn på heia å bare labbe rundt å speide å slappe skikkelig av.Ingen ting som er bedre enn det.
  22. Nå er det bare 2 uker igjen dere..!gleder meg noe sinsykt nå.. har fritt dyr og kalve kort i setesdal austhei. andre som jakter på den sia av dalen her?
  23. da fikk jeg au andelig skutt ein bever i år=) første dyret med den nye rifla au å skal sei 300wm funka kanon på beveren greit med hjelp fra valpen å få drad ann på land=P han synes ihverfall den var skikkelig spennenes..
×
×
  • Create New...