Jump to content

Losen

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Venter på det samme, bare til R8 Fikk forespeilet leveringstid på 4-5 måneder for et 7x64 løp da jeg bestilte i midten av august. Hva ble prisen på løpet?
 2. http://www.rufo.no/categories/vpenkofferter
 3. Lager Blaser løp i 17 Hmr til R93? Noen som vet?
 4. Ja,har tenkt i di baner,det handler mye om selvtilit,men en løshundjeger vil så gjerne høre los fra unghunden.
 5. Er det noen hær inne som har med hell sluppet en hund på en annen los for å få den hunden igang,sliter med å få min til å lose,han har loset noen ganger,stå mest å ser på elgen,fine søk og finner elg. Virker som han er noe sent utviklet/umoden ,han er 20 mnd gammel gråhund.
 6. Losen

  Elgjakta 2011!

  D..... Kor e gleda me te elgjakta i år,hentet ny gråhund på 1.5 år + at gammelhunden også ska vær mæ på jakt i år og,14 dyr på kvota på 2 vald,sett mye elg på hovedvaldet + at man har fri heile elgjakta i år og .
 7. Hei,har kjøpt meg en 1,5 år gammel gråhund fra Fåvang og lurer på om det er noen som kjører forbi Fåvang å har mulighet å ta den med nordover og inn i Nordland mot Bodø?Kan også møtes på veien.Send Pm.
 8. Zeiss RF 10x45,bruker den stort sett på elgjakt å litt gåsjakt.Super kikkert,den beste!!!,til mitt bruk.
 9. Dette var ett flott tilltak! Har en Swepoint uten losindikator som jeg ikke har bruk for,så er det noen som har bruk for den så gi lyd på Pm!.Har brukt den på min gråhund på elgjakt Peilern har nå fått ny eier.
 10. Losen

  Elgjakta 2011!

  Hei Hvor mye koster en gråhund som er Finsk Jc
 11. Var i kontakt med Norma for å kjøpe lave ringer til Blaser montasje,men di var utsolgt for ringer,di sa at blaser skulle vist slutte å lage ringer,skulle satse på faste ringer på montasjen.Så det er jo bra at noen kan få andre ringer til å passe på montasjen.
 12. Noen som vet pris på en standard låskasse til blaser,fikk kjøpt en fin 2 delt standard stokk,tenkte å bygge den opp da jeg har flere løp.Vist noen vet om noe på bruktmarked,så ønskes tips.
 13. Helt rett,det finnes 3 forskjellige høyder på ringene. Blaser skulle slutte å lage løse ringer til blasermontasjen,skulle vist satse på R8 montasje med faste ringer.
 14. Er det noen som vet hvordan man får av rekylkappa på en attache og hvordan man monterer en kick stop,må den til børsemaker eller kan man gjøre alt selv.
 15. Losen

  Tikkaklubben

  Har en T3 cal 6.5x55 m zeiss victory 2,5-10x50 ,harris 2 fot og a-tec demper.Men alt bra så langt bortsett fra at jeg er j...... Plaga mæ 5 skudds magasinet som ikke mater skudda ordentlig opp,3 først ok mæn di to neste bli e plaga mæ.Har prøvd å stramme fjæra til ingen nytte.Forslag?
×
×
 • Create New...