Jump to content

chkongen

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About chkongen

  • Birthday 05/28/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chkongen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. chkongen

    Rifle i 6,5x55

    Har t3, kjempe rifle!!
  2. Viss ikke, ring wingevåpen, Magne landerø, jakt og friluft osv osv får pakkepriser hos disse også + kunnskap ps. En pakke du vil elske
  3. Tror regelen er at du skal følge d som står på ammopakken.. Så norma oryx 10,1 greier kravet enten løpet er 50 eller 60 cm. Men du vil tape hastighet ved kapping, børsemakeren min mente 53 cm sko gå greit!! Men det funker med full lengde og demper mener jeg smak sak. Noen skal jo ikke ha lengre rifle enn 1 m, med demper. Noen mer futt og bryr seg ikke uanz, du vil bli fornøyd med pakken din.. Ps. Bedre og ha 57 cm løp og evt kappe litt neste år om d skulle bli forlangt.
  4. Jeg syns ikke min er noe fremtung nei men det gjør gjerne andre! Min måtte fikses av børsemaker.. 6,5x55 er et gøy kaliber. Fin flat kulebane. Som nevnt, 308 kan jo kappes til lårkort, men personlig vil jeg heller ha lengre løp med 6,5x55.
  5. Hei jeg har pakken. Stooooor fornøyd.. Ang rifle, ta stainless utgaven (da tenker jeg pga vekten) kikkert: hadde lagt til de 3k det koster for lys. Verdt det.. Og kjipt og angre i ettertid.. Demper, maxim er fint. Personlig likte jeg hausken bedre. Litt lettere, men mer klumpete.. Ang kapping. 6,5x55 bør i teorien ikke kappes, men jeg kappa til 53 cm. Taper ikke allverden..men om det var verdt det er jeg usikker på.. Kjøp pakken og ha det kjempe,anbefales..
  6. Nikon monarch 8x42 dcf eller Ka an hette, 3300 på Xxl, se klikk.no for test.. Hatt den selv, kjempe kikkert til den prisen.. Lykke til me valget
  7. Hehe, vi er 2 stk fra Stavanger. Vi lurte på om det var noen her inne fra samme området og i en alder av 27+- som vil væreme og danne jaktlag? Kanskje en rar måte og "finne" folk på, men i vår vennekrets er ikke jakt gøy nok. Så vi prøver her kan se for meg hjortejakt og genr. storviltjakta vil bli "enklere"/billigere om vi er fler!? Folk me samme hobby har jo litt og snakke om snakkes på PM.. Ps, det er lov å lage en slik tråd her? Viss ikke, sorry..
  8. Det finnes en svært god grunn; De koster mindre. En god kikkert uten lysretikkel er bedre en en middelmådig med. Enig..
  9. Svaret er JA!! skarpere e kantene,lettere,loutec, enklere og "få klart bilde i".. Om det er verdt 5000 ekstra? Opp til hver enkelt går an og bruke uten lys, men stor fordel og ha lys! Dyrt er det, men har det leeeeenge. Mine tanker, lykke til. Ps. Spar til du har råd me lys vil ik angre..
  10. Kunne ikke sagt det bedre selv..
  11. Xxl har en pakke på tikka t3 lite (kaliber, 6,5x55,308 osv) med zeiss classic 2,5-10x50 til 12000 kr tror jeg det var, så velger du s&l demper eller a-tec tipper det blir 2300-3500. Vips en grei pakke! Har ikke lest om du ville ha noe spes, tenkte bare en pakke jeg ville valgt innenfor din pris
  12. Hvor kjøpte du bino-caddy? Er det bra greier??
×
×
  • Create New...