Jump to content

Rio

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Rio's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er nylig startet et forbund som heter Norsk Armbrøstforbund, jeg snakket med en som heter Jonas som stod på messa på Hamar, han hadde innmeldingspapirer til forbundet og det er gratis å være medlem det første året. Målet dems er å gjøre det lettere og eie å bruke armbrøst til trening i Norge, for de som ønsker å bruke det til jakt i utlandet. De hadde ikke noe planer om å jobbe for å gjøre det mulig å jakte med det i Norge, men melder man seg inn der og har bæretillatelse på våpen fra før så skulle det være greis skuring å få bæretillatelse på armbrøst også. Tror de skulle ha en stand med innfo på Villmakrsmessa på Lillestrøm også. mailadressa til han som sto på Hamar for armbrøstforbundet: joroeen@online.no han er det bare å kontakte så kan dere melde dere inn dere også
  2. Rio

    Jaktfilmer

    clausen selger alle filmene sine til 149 kr
  3. gratulerer til Holmbro! skjønner ikke hvorfor kongepokalen ikke blir gitt til beste jeger.
  4. Har sett den nye elgfilmen til clausen hvor han har filmet en jeger som heter jon steinar vangen. denne vangen er en rå skytter, selv om noen av skuddene neppe vil applauderes av jegerprøveinnstruktører... noen som har sett filmen og har noen synspunkter på skytinga?
  5. Serien blir sendt i reprise allerede til uka. 27, 28 og 29 desember på TV2 kl 18.00
  6. Rio

    Lokking av rev.

    Dette er grunnen til at jeg handler fra Norske nettbutikker. Ble dritt lei av å vente i ukesvis og i tillegg betale ekstra for å få ut pakkene. I Norske butikker får man varene som regel i løpet av et par dager og når jaktiveren river i kroppen er tiden dyrebar...
  7. http://blogg.jaktogdvd.no/2010/11/02/mu ... aker-idag/
  8. Se bildet av mulig ny norgesrekord elgokse på bloggen til clausen http://blogg.jaktogdvd.no/
  9. har bare positive erfaringer med Jaktfall.no, synes det er utrolig bra service der. Kjøpte nylig en EKA swingblade kniv hos han og fikk med den samme viltposen på kjøpet. Swingbladen er en topp kniv og gjorde nytta på siste beveren jeg skøyt.
  10. Det er jeg helt enig i, det burde selvfølgelig ikke vært tatt ut tiltale mot Halvor Sveen for dette. Det viser hvor ute å kjøre politiet er i saken mot Sveen. Bjørnen lider ingen nød, like lite som ulvene Halvor kjørte etter. Som nevnt mange ganger i tråden så har tydelig poiltiet bestemt seg for å ta Sveen koste hva det koste vil, men det sier seg selv at de har en dårlig sak når de skal prøve å ta han for å ha kjørt etter noen ulver på samme måte som han som kjører etter bjørnen. Får virkelig håpe at Halvor vinner denne saken!
  11. Hvis det er riktig at det er tatt ut tiltale mot Halvor Sveen for å ha jaget ulv med bilen så burde det absolutt vært tatt ut tiltale mot mannen som jaget bjørnen også. Bjørnen er tydelig stresset og liker situasjonen svært dårlig. Det står at den flekker tenner for å si fra at veien er hans, men jeg tror bjørnen flekker tenner fordi den var livredd og sterkt presset av bilfører.
  12. synes igrunn at messa i år var dårligere enn i fjor. hva er deres intrykk? færre gode tilbud, færre utstillere, mindre folk(som jo kan være en fordel) litt tammere stemning generelt
  13. har ventet lenge på denne filmen ja og synd med feilproduksjon, min virket ikke, men har fått ny nå Fin film.
  14. Kjempe film dette, dyktige hunder, god skyting og masse action. Moro å se nye jegere i aksjon også så håper på mere fra disse gutta. Har også sett den nye filmen til Blom, men ble skuffet over den. Noe rar redigering, mye små kyllinger som skytes i skogsfugljakta og ganske tam rypejakt. Skulle jeg valgt blant disse to filmene så er filmen til Dahl/Blakkisrud mange hakk bedre!
  15. Skal på messa på lillestrøm så da blir det handling av ny film skjønner jeg. Dere lager de beste rådyrjaktfilmene!
×
×
  • Create New...