Jump to content

BrumBrum

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jeg har brukt Surefire passive jaktpropper/hørselvern denne høsten og er godt fornøyd med de (demper skuddlyd men jeg hører vanlig tale). I følge reklamen skal det være mulig å koble de til jaktradioen (har Icom) med en lydslange/lydtube/akustisk slange. Er det noen her som bruker dette sammen og kan si noe om hvordan det fungerer? Hadde vært fint å kunne beskytte begge ørene når en først er i gang. Dette er jaktproppene jeg bruker: https://sqoop.no/produkt/surefire-horselvern-ep3/
  2. Si fra da, hvordan du syns disse fungerer på jakt. Ikke lenge igjen nå, til vi kan stikke til skogs - eller fjells. Skitt jakt.
  3. Jeg lurer også på passive ørepropper på jakt. Har dessverre pådratt meg øresus etter mange tusen hagleskudd uten hørselvern :-/ Skaffet meg for noen år siden aktive formstøpte propper fra Hørselaben og har blitt vant til å bruke de på småviltjakt - men det er ikke helt topp å høre all lyd elektronisk Nå har jeg kommet over en mellomting - som visst nok er mye brukt over dammen. Ørepropper som slipper gjennom vanlig talenivå - men demper lyd over 85 dB. Det er omtent samme spesifikasjoner som mine elektroniske propper til kr. 4000,- + Disse heter Surefire og koster under 250 kroner (!
×
×
  • Create New...