Jump to content

rabbern96

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rabbern96's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ingen som har med kompass da?
  2. Ja hva skjer? som jeg sa i tidligere post hadde min far vært å hentet to rifler en 6,5 og en 308?. + at vi har en 22lr som jeg har lyst til å kjøpe optikk til. Men det er jo en kikkert på den fra før av, 4x20 ellerno. Også får jeg heller kjøpe noe god ammo, har endel fra før av, blant annet: Lapua Biathlon, Remington ettellerannet og litt små pakker med diverse Eley Club og div.
  3. Er i kveld også til samme tid er også Gutta på tur med kongen
  4. Unnskyld Off topic, men... hæ?? Jo altså jeg kan jakte rev da det er et dyr uten vinger, men tiur f.eks er et dyr med vinger kan altså ikke jaktes med rifle. Har vært og henta to rifler en krag i 6,5 og en Husqvarna i 7,62.
  5. Dump ingen ting som skjer? Ola96 burde kansje få litt hjelp han også, og en ting de kan være litt grinete enkelte 'nevnerikkenavn'
  6. rabbern96

    Bolthagle?

    Fattern har en gammel bolthagle som en normal rifle, men han vet ikke hvilket kaliber den er i eller merke eller noen ting jeg har ikke sett våpnet. Hvis jeg hadde fått sett det kansje det sto noe der. Også fant jeg en patron i kaliber 12 i går + at han har en hagle i kaliber 16 som er o/u men ukjent merke og alt og det er hvertfall over 6 år siden den ble kjøpt. Men over til bolthagla den er over 50år gammel sa han. + kan være kaliber 12. Mvh: Rabbern
  7. Ikke sånn du tar en rifle i 6,5x55 og borrer den opp i et annet kaliber for det er vel det man må hvis man kjøper eller får et utskutt sauer løp?
  8. Hvis du tar 6,5x55 for eksempel hvilke andre ¨små kalibre¨ kan du lage/konvertere til i denne størelsen og rekyl. Kan du konvertere den til 243 heller hva er det som vil funke? PS: Ta forbehold om skrivefeil.
  9. Jeg kommer vel til å sitte å postere mye siden det er hare som den kommer til å bli mest brukt til, Så kommer vel due/gås og andre skogsfugler. Det er det med vekt som jeg tenker mye på, siden jeg skal jakte mye fugl og er bare 13 men blir fjorten til høsten da jeg skal kjøpe den. Ja den vil bli registrert på min far inntil jeg blir 16år. Skal jeg ha Franchi skal jeg ha Falconet. Men er det mange ting jeg må tenke på? Sånn som at vekt eller våpnet blir for stort jeg er vel kansje rundt 160 høy men blir kansje 165-170cm til høsten vil våpnet passe meg? Og er det store forskjeller på Flanigun og Composite?
  10. Hallo jeg har lyst på en Winchester super x3 men finner ikke noe om vekt og kalibre. Og tror dere denne blir for tung på jakt? Det er hvertfall verdens raskeste halvauto. Eller tror dere Franchi Falconet duger har lyst på Winchester av en grunn det er due jakt eller fuglejakt generelt. Men leveres Winchestern med choker og kuffert slik som Franchien?
  11. Har du vurdert hagle? Dette kan få valget mye lettere. Men hvor mye har du tenkt til å legge i ditt våpenkjøp?
  12. Kvarmsgutt det er en tråd om akkurat de kkc stokkene, mener å huske at det ikke er mange som liker og skyte liggende med de. men de er gode og kjappe til å få opp i skuldra i f. eks feltskyting.
  13. Fin framdrift på båten med den der sikkert! ;P Men fin på jakt i storeflokker.
  14. Egentlig ikke, men har et par krav og det er rundt 500kr og lyser i vann rundt 1m ned men lykta skal ikke i vannet bare lyset. Fenix lykter er vel bare fint vel? Men hvis jeg setter på sånn rød greie foran så det lyser rødt passer det i kullsvart vann i mørket? Og 180 lumens er det mye? eller passe eller for lite. Og hvor mange lumens har en maglite.
  15. Har et spørsmål jeg hvor får jeg kjøpt Maglite mini, Clas Ohlson eller Jernia? Og på fakkelmann.no har de oppgraderninger, men hvilke passer til mini'en?
×
×
  • Create New...