Jump to content

Tony

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Tony

  • Birthday 08/06/1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tony's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sendte bilde til en i forsvaret som har vært og hentet noen mills håndgranater som jeg har funnet tidligere i år. ( bare for og finne ut hva det var ) Viste fra før at en må melde alt til politi og ta det den veien Finner en eksplosiver så er det bare og ringe 02800 og melde det inn.
  2. Sente info og bilde til Forsvaret, men måtte melde det inn til politiet som så varslet Forsvaret, som igjen ringte meg.... Snakk om tungrodd system ! Er en 20 mm pansergranat til en panzer II tank. Var vist av den "tryggere" typen i forhold til den som har tennsatsen skrudd inn i fronten.
  3. Da tror jeg nok at den IKKE skal inn i samlingen........
  4. Et par andre bilder... Hva er gjengene bak til ? Var denne skrudd fast i hylsen ??
  5. Er dette noe som er safe og ha i samlingen, eller er det ikke og anbefale ?
  6. Vekt 144,45 gram Lengde : 85mm Diameter :20mm Det er gjenger helt bak på prosjektilet, så der er diameteren noe mindre enn resten. Funnet ved britisk stilling fra ww2, og i henhold til plassering sannsynligvis et tysk prosjektil. Britene hadde ikke noe pansret. Kun personell med håndvåpen, tyngste våpenet britene hadde var en boys antitank rifle. Tyskerne hadde : små tank, kanon,bombekaster, mg og andre lette våpen. Vet at de fikk flystøtte, da sannsynligvis heinkel 111 og me 109, disse beskjøt de britiske stillingene.
  7. Noen som har noen formening om hva dette er og til hva ? ca 20mm+i diameter og ca 80mm+ i lengde.
  8. Hei. Jeg fant et bilde og info på en amerikansk side for noen år siden som viste en patron i 0 eller 2 kaliber (gauge) ved siden av en i kal 12. Noen her som vet om hvor det ligger bilde av den type patroner ?
  9. Prøv Koppang sport, han hadde mye rart av deler.
  10. Sportsnett er utsolgt. Rana jakt og villmark har disse for de som er interessert
  11. Er det noen her som kan tipse meg om et sted der det er mulig å få tak i Rottefella super telemark med wire ? Vet den gikk ut av produksjon, men har fortsatt et ørlite håp enda. Den som leter finner.
  12. Jeg har en gammel "samekniv" etter min far som en ser er "hjemmelaget". Bladet kan bøyes svakt sidelengs samtidigt som det er seigt og veldigt hardt. Bare på gøy smekket jeg kniv egg mot kniv egg hardt sammen med den og min kjære kniv fra strømeng. Resultatet ble ikke som forventet men interessant. Stort hakk i den ene kniven og et knapt merkbart hakk i den gamle. Har også prøvd det på et par morakniver også med samme resultat. Vel det ble min favorittkniv etter det. Er det "gammel bil kniv" ?
  13. Tony

    Khukri

    http://www.khukurihouseonline.com/ flotte greier,godt begrunnet Sorry litt fort i svingene her. Fra bestilling og til den kunne hentes gikk det 6 dager. Tung som f, men den har fått juling her (må jo teste om den duger til noe) Jeg bestilte denne "Operation Iraqi Freedom (Patriotic)"
×
×
  • Create New...