Jump to content

Sheriffen

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Sheriffen

  • Birthday 02/03/1993

Sheriffen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.stockysstocks.com/servlet/StoreFront knall priser på HS-Precision stokker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fant ikke ut av om de sender til norge, men bør jo ikke by på problemer med en stokk eller 3 men..
  2. jeg går for en Remington 700 223 nå, ikke fordi jeg har noe imot tikka, men fordi jeg får en bedre følse med remington i skulderen enn tikka! og for att en kompis har en dønn orginal Remington 700 som går høl i høl! så for meg var det enklere å velge bøsje enn kaliber!
  3. har ikke vert ulv i området her på flere år, en kamerat har en pointer vi har gått mye med rundt her, å ikke hørt eller sett spor etter ulv på flere år. sesongkort er utsolgt.. men er ukes og dagskort:) kort fås kjøpt på inatur.no sanne og solli, og gullhaug. det grenser til terrenget jeg har i nord, ved Bruane og til terrenget jeg har i sør, ved Ågård. det er ganske god størelse på det! 16500mål om jeg ikke husker helt feil!
  4. det blir lagt ut skogsfuglejakt i sarpsborg 10. juni. et grenser til mitt terreng, og det er brukbart med fugl her! skal selv kjøpe kort der, for da kan jeg bruke det sammen med eget terreng det er mosekledd skogbunn med innslag av myrer og noe steinur, en del tynnet furuskog, hogstflater og noe tettskog! tålig flatt og pent! Har observert ca. 4 fugl i timen i gjennomsnitt! og hørt orrfugl nesten ver morgen siden tidlig i våres. det har ikke vert skogsfugljakt her på vertfall 20 år. fremtill jeg begynte for 2 år siden. men ikke skutt noen enda.. flyr opp på for langt hold
  5. jeg vill ikke akurrat påstå att den hawken er det optimale til jakt. tungvint med å justere finfokus osv. ver gang du skal sikte deg inn.. men den er vertfall tålig nøyaktig når du leser av avstanden på finfokusen! PS. huska feil i farta.. er en 6-24 jeg har
  6. jeg har en sånn, bare 8-24x56, utrolig klar og fin kikkert til den prisen, lett å få justert inn! litt slark i tårna, men når du har skrudd dit du skal, så holder den seg der! jeg er meget overrasket i forhold til prisen! jeg angrer ikke på kjøpet mitt foreløpig! litt tidlig å si om jeg vill annbefale den men.. jeg fikk denne anbefalt av en aktiv jaktfeltskytter, han er veldig fornøyd med den!
  7. sånne tråder som detta er det rett og slett morro og lese! virkli flott att noen hjelper jakt intresert ungdom med pengemangel!
  8. etter 2 år med dårlig uttelling på duejakta med hagle, så skal jeg prøve rifla i år tenkte jeg;) har flere steder dua alltid sitter, og har fine plasser å skyte ifra. så det er bare å vente på att jakta begynner:) har også en god mulighet for og slå sammen bukkejakta og duejakta:) gledær meg no helt ille til jakta igjenn:)
  9. retikkel er jeg veldig usikker på, må nesten se forskjellige typer i en kikkert før jeg kan uttale meg noe mer.. og grunnen til att jeg vill ha 50 i lysåpning, det er att jeg synes det virker bedre under dårlige lysforhold.. og for att det ser litt kleint ut med mindre enn 50 med den store og grove stokken! får dårlig helhetsinntrykk med den kikkerten som sitter på der nå! en lang stor kikkert vill absolutt passe best til bøsja mi! sånn med tanke på utseende. så jeg har finni ut att 50 vill passe meg greit! da kommer ikke kikkerten så sinnsykt høyt på den stakkars mauser'n heller
  10. For eksempel en Schmidt & Bender 3-12x50, hvordan hadde det sklidd inn i krava mine? da har jeg jo penger til ammo og ladeutstyr i tilleg! kjekt å slippe og låne ladeutstyr! 4-16x50 hørtes egentlig bedre ut!
  11. men jeg kan garantere att jeg skal på Lillestrøm messa og se og klå på det jeg kommer over av kikkerter til fornuftig pris! så sant jeg ikke kommer over ett sinnsykt tilbud på noe kjent europeisk! hvilke merker er det som går for å vere de beste? vis en med litt greie på optikk setter sammen en topp 5 eller 10 liste, hvilke ville dere satt på en sånn liste?
  12. Er bare det att det egentlig klør no helt sykt i høyre pekefinger! har netopp utvida ''banen'' her hjemme! har trinnløs bane fra 0 til ca. 600m. og den kikkerten jeg har er en gammal billigkikkert som såvidt duger til 100m. og trådkorset er knekt i tilleg.. Så er ganske ivrig på å få tak i en ordentlig rørstump til å glane i:)
  13. Høres egentlig veldig fornuftig ut! Mulig jeg får et godt tilbud på brukt Nightforce 5,5-22x56 med lys:) kan dette vere noe å satse på om jeg synes prisen blir akseptabel?
  14. Jeg har nå ca. 10.000kr jeg skal bruke på kun kikkert! Denne kikkerten vill i første omgang bli brukt på en M98 6,5x55 med en lånt boyd tommelhøl stokk! denne blir brukt til rådyr, rev, div skadedyr og mye blink og gong skyting. ifra 100m. og oppover! Har planer om å kanskje delta på langholds stevner til neste år! så vill ha en enkel og solid kikkert som dekker mitt behov! minimum 50mm lysåpning! Har titta en del på vortex, men tør ikke gå til innkjøp av det merket før jeg har titta lit tigjennom den. Er kun 18 år så har ikke råd til bomkjøp! Må innkreve penger å skrote 3 biler før jeg skal på messa på Lillestrøm! Håper på et godt messetilbud av noe jeg kan falle for Mvh. En håpefull sjel som alltid klør i fingern etter avtrekkærn
  15. Jeg kan vell egentlig delvis melde meg inn her! Pappa har en Sako Vixen 222, denne har en ganske spesiell historie! Han fikk byttet den til seg mot en kombi som absolutt ikke gikk godt på begynnelsen av 80-tallet. da var Sako'n nesten helt ny! Og etter det har den vert brukt til å felle nermere 40 rådyr, og fatters eneste tiur! Det sitter en kikkert av merket Hayes(trur jeg det var) 8x56. Denne bøsja felte jeg også mitt første rådyr med! En pen rådyrbokk:) Holdet var ca. 200m. Denna bøsja skal ALDRI forlate femiliens våpengarderobe! En knallgod bøsje som nesten ser ut som ny! og går helt perfekt! Bøsja er også 100% orginal! Det skal den også få lov til og være! Jeg har selvfølgelig tillatelse til og bruke godbøsja når jeg vill Så vår konklusjon av denne bøsja er: rett og slett KNALLGOD
×
×
  • Create New...