Jump to content

Fredag

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Fredag's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har prøvd dette? http://www.avenger.at/index.html Noen brukererfaringer?
  2. Ja, ervervet til konkurranse. Og på rifla står det jakt. Det kan se ut som det er noe som dem kan krysse av for når dem skriver ut kortene, for det står ikke på revolveren, men der var det ikke plass til mer på linja. Kortene er fra 2003.
  3. Hvor på våpenkortet står dette? På mine står det: Navn, Adresse, Poststed, Type, Merke, Kaliber og våpennr? Ingen steder står det hva de er ervervet til. Hverken på kortet til jaktfeltrifla (konkurranse) eller jaktrifla (jakt). Det står på samme linja som type. "Type Pistol Konkurranse Halvaut." Bor i Norge og kortet er fra det lokale Politi.
  4. Nei. Enkelt og greit. Sjekk våpenkortene dine og se selv Sjekket mine våpenkort, og der står det jakt på et og konkurranse på de andre.
  5. Siden du har den på "hånden", så annbefales det å prøve den skikkelig først. Jeg kjøpte en for lenge siden, der kammeret var skjevt/røft. Den var det ikke råd å få til å samle noe særlig, så den gjekk i retur til forhandler.
  6. Vel, det er vel sånn at dem må lage nye lover og regler hele tiden for å vise at dem gjør noe. Og gjør dem ikke noe, kan det jo hende at noen andre finner ut at da er det ikke behov for dem lengre. En får vel ikke sparken i sånne jobber, men kan vel risikere et mindre kontor eller noe sånt. Nå er det vel blyforbud i hagle, og forsvaret har fått miljøammo. Er det noen som tør tippe hvor lenge det er før det blir innført et totalt blyforbud? For visst noen miljøvernere får overbevist just.dep og pod om at et blyforbud noe alle tjener på, så kan det gå fort. Vet ikke hvilket alternativ til bly i kal. 22lr er, men viss det hadde endt opp i 3-4 kr pr smell, har det blitt mye mindre skyting her i gården iallefall. Og med miljøammo i andre kaliber som sleit ut ei pipe på 2000 skudd, hadde det blitt så kostbart at en god del hadde sluttet å skyte, og da ville vel sporten sakte men sikket dødd ut av seg selv. Og da blir vel intensjonen om mindre våpen i privat eie oppfylt?
  7. Tror nok en del skyttere hjelper godt til med å bygge oppunder meniger om at det ikke er så mye seriøst til tider. Trenger ikke hjelp utenfra til det.
  8. Går sikkert ann, men hvorfor? Skal du bytte fjær, så er den komplett (fjær og styring). Skal du bruke uorginal fjær, så er det nok best med en styring av stål. Jeg byttet til en av stål og brukte wolf fjær. Merket ingen forskjell, så satte på igjen den orginale.
  9. Hei! Jeg er ny her inne (har smuglest litt innimellom bare) og har ikke lyst til å blande meg borti noe jeg ikke har noe erfaring med. Men, det er noen stykker inne på IPSC global village som har slitt litt med utkastproblem på CZ Shadow. Det ser ut som noen av dem igjen har løst problemet med å bearbeidet ejectoren. Her er tråden det var diskutert i. En må vel logge inn for å kunne lese tråder derinne, så den som er interessert får logge inn og se. http://ipsc.invisionzone.com/index.php?showtopic=8439
×
×
  • Create New...