Jump to content

Richard

Members
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Richard

 • Birthday 10/12/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor kjøper folket kuler i kvantum på 1000 stk. Og mer for tiden? Jeg har vært borte fra ladingen en stund og ser etter rimelige 9mm kuler til bruk i praktisk. Kjøpte mye Berry's på Xxl tidligere som jeg var fornøyd med, men de har visst sluttet å selge kuler!?
 2. Var på ABCFritid og Rogne mandag. ABCfritid hadde CCI tennhetter SP og N340 krutt, men ikke kuler. Rogne hadde Frontier kuler, men noe stiv i prisen. Er disse 2 butikkene de eneste som selger slikt i Trondheim?
 3. Heisann, og takk for svar Har kun sjekket nettbutikken til ABCfritid og der var det sparsomt med utvalg for lading til pistol, men mulig det varierer fra nettbutikk til fysiske butikker? Rogne våpen vet jeg har krutt, men tror ikke de har pistolkuler av den rimeligere arten. Flere tips mottas med takk
 4. Heisann! Er det noen som vet hvor man kan kjøpe N340 krutt, sp tennhetter og rimelige kuler til hovedsakelig 9mm, Men også .40, i Trondheimsområdet? Skyter dynamisk, og skal bruke disse til trening, så det er begrenset hvor kresen jeg er til presisjon på kulene. Tips om nettbutikker med utstyret over mottas også med takk. Kjøpte tidligere Berrys kuler fra xxl, men de har visstnok sluttet å selge ladekomponenter. De hadde noen kuler inne, men til noe høy pris. Mvh Richard
 5. Kvaliteten er vel god samtlige vil jeg tro, men også jeg kjører den orginale delen. Det spørs litt på hva du skal bruke pistolen til. Skyter du production i praktisk må du kjøpe den orginale for at pistolen skal være godkjent for sitt bruk. Er det felt spiller det vel ingen rolle.
 6. Til praktisk skyting går det vel for det meste i AR-15 rifler. Det er mange som kjøper Bushmaster, kanskje de fleste?, og er fornøyd med denne. Pris og tilgjengelighet sørger vel for Bushmasterens popularitet, samt at den også virker da Nå er det vel ikke slik at tilgjengeligheten er så enormt stor, bare at den er en god del større enn for de andre konkuransedyktige merkene.
 7. Ok, ingen andre forhandlere som selger C-More da?
 8. Takk, men så vidt jeg kan se har de ikke på lager.
 9. Hei! Jeg har en Ruger MK3 som jeg har tenkt å få montert en lyddemper på. Jeg lurer på hvor i Trøndelagsområdet jeg kan få gjort dette til en grei pris? Event. hvilken lyddemper en bør velge? Mvh Richard
 10. Noen som har kjennskap til hvor C-More selges? Mvh Richard
 11. Kan ikke skjønne at Beretta 92 f blir anbefalt her, grepet på denne er jo for stort selv for mine hender! Men se gjerne nærmere på CZ 75 SP-01 eller P-01, vet flere jenter som har blitt fornøyd med disse pistolene.
 12. Hvordan står det til med fraktprisene på ammo for tiden?
 13. Tika, det må jo sies å være et bra resultat, ivertfall til praktisk Vet du hvor godt kula samler i ditt våpen?
 14. Jeg skulle også ha likt å høre om noen har gjort en "vurdering" av kulene til Berry, som de selger på XXL?
×
×
 • Create New...