Jump to content

McNabUx

Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

McNabUx's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Men det er vel kun mini 14 og vepr som har kaliber .223 ?
  2. Men hvordan er det til brukt på jakt?
  3. Hei Jakt prøven er tatt og ei ny fin hagle er kjøpt inn, men Fett jff har stoppa med hagle skyting for høsten. Er det noen baner som det driver skyting på der jeg kan komme å teste hagla uten å være medlem ?
  4. CZ er et våpen som er lagd for Production klassen, og det er jeg prinsipielt litt mot. Men svært mange bruker den, så det er et godt våpen. Jeg har M&P 9L valget ble gjort pga små hender og korte fingre. Og er det fornøyd med valget, det er fortsatt skyttern som er begrensningen. Standard M&P er 4,25 tommer, det blir for kort, du må ha den versjonen som er 5 tommer, men det er Pro versjonen, så ikke noe problem. Husker ikke hvordan siktene er på den i farta, men jeg har bytta ut siktene på min 9L med justerbart baksikte og filer frontsikte.
  5. Jeg skal ha meg ei rifle til jakt på småvilt. Og når jeg ser 22. juli kommisjonen og regjeringen ønsker jeg å søke på en halv auto nå før det er for sent. tenker i .223 Er litt usikker på utvalget og kvaliteten. Mini 14 er godt kjent og er artig våpen, men hvor godt er det somo et jakt våpen ? Noen som har noen gode forslag?
  6. Jegerprøven ble tatt i går, og kona overasket med lokkeduer og kamonett, så nå er det bare å finne en bonde som vil ha besøk.
  7. Gammal tråd, men fant den etter min søken etter svaret på bolt etter automat. Jeg driver å tar jaktprøven nå, så jeg skal ikke brife med så mye erfaring, men jeg tenker Maks avstand på 150 meter, automat kan vel ikke være så upresis at det er noe problem ? Jeg tenker på automat i .223 fra hare til rådyr, og at det her kan være mer nyttig med et hurtig oppfølgingsskudd enn på elgen. Automat våpen har jo en annen mer avansert mekanisme, og selvsagt, jo mer som kan gå galt, jo større er sjansen. Men er folk redd for å pusse våpen? Så lenge du ikke kjører rekruttpuss, så er ikke dette spesielt tidkrevende. Puss og vedlikehold av børsa bør man jo ha uansett våpentype. Og for å være helt ærlig, så tror jeg børsa får flere skudd på banen enn i skogen, og da er jo auto artigere
  8. Og dette er en production våpen
  9. Jo en runde, kan ikke bygge opp grep av det
  10. Må være godkjent for praktisk
  11. Er ute etter grepsplater til en Tanfoglio 9mm standard, som er tynnere enn de orginale og som ikke koster 1400 kroner?
  12. Hei I mangel på et bedre sted, så havnet det her. Jeg skal bytte nettleverandør, og da også epost adresse. Hvordan får jeg byttet denne på kammeret?
  13. Hei Vil kjøp ammo 115gr tilfredstille faktorkravene i production? Eller avhenger dette fra ammo til ammo?
  14. Slike modifikasjoner er ikke godkjent, mest sansynlig så blir det ikke sjekket og ikke oppdaget, men ...
  15. Jeg kan ikke samenligne med HK. Jeg valgte som sagt M&P fordi jeg har små hender og bruker small grepsplata, og har ikke noe problem å bytte magasin opptil flere ganger i løpet av en stage. Det hadde kanskje ikke vært så dumt å ha muligheten til å satt på en forstørret sleidutløser, men det er ikke noe stort problem. Jeg vil ikke si at den er treg, men at må ta ned en liten spak inni våpent er litt dumt for et tjenestevåpen, men det er vell få av oss som trenger å plukke fra hverandre våpnet i mørket i teigen. Det tar ikke mange sekunder ekstra når du skal pusse våpenet etter trening.
×
×
  • Create New...