Jump to content

running_moose878

Members
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

About running_moose878

  • Birthday 09/06/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

running_moose878's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da var rev nr. 1 denne sesongen ferdig flådd. Den datt på åta 05:10 natt til fredag.
  2. Steike ta saltnfolke har vært dau i d siste me langholdsskyting. Nu e siste elgbanestævne skutt før i år, så nu bi d å sætt langløpet på Sauern å kom sæ på nå skyting snart, nån som har løst å værme?
  3. Jeg har lånt Luske's heldempede CZ453, å må si jeg er MEGET imponert. Ikke smeller det, å så er presisjon utrolig bra, skyter av gresstrå på 100m. Regner med jeg blir å bestille en sånn når pengboka gir klarsignal.
  4. @ Karlstad: Er vell ikke så rart at det er dårlig med aktivitet i tråden, folk "bor" jo nesten på banen. Var ikke i vogna før kl var 22:30 i går. Jeg tror mye av grunnen til at det har vært mye tull, både på elgbanen og haglebanene er at Oppdal JFF og Norges JFF har tatt seg vann over hodet arangsementsmessig med og ha alle NM'er under ei uke. Var vell underbemannet på stort sett alt i går. Og i sekreteriatet er det ikke vits og spørre om noe, vertfall ikke om regler om elgbanen. Håper Forbundet tar ansvar i ettertid..
  5. Høres bra ut. Sittet på guldbergaunet camping med ei pils. Så det ble nordtrøndern alikevell. Skal skyte på Tirsdagen på NM.
  6. Er litt usikker enda, men plan er sørtrøndern. Er ikke mye info å finne om den, vet du om det er mange som bruker å være mange påmeldte på sørtrøndern?
  7. Er det noen fler enn meg fra Kammeret som skal til Oppdal på NM elgbane?
  8. @ storvilt. Skytefeltet er på 23 meter og figuren skal passere dette på 4,5 sekunder +/- 5 % (4,275 - 4,775 sekunder) = 5,11 m/s = 18,4 km/t +/- 5 %
  9. Sauer 205 sport blir levert med laminert bøkskjefte, hel bøk, og valnøttskjefte.
  10. Hehe, var effektiv den der "Ræv-dødaren" din på pepsiflaska ja! Jeg må vell kjøpe noen å få laddet opp til neste gang.
  11. Og har kikkert som stemmer på klikkene.
  12. Det ble en vellykket tur til øya i dag, været kunne vell vært bedre, men klager ikke. Tror alle fikk noen tomhylser å lade opp igjen. Unntatt Roe, som var fotograf for dagen (Var utrolig artig at du ble med Roe Får håpe du får kjøpt deg ny rifle til neste gang. ) Var godt å få skutt litt langhold igjen, håper det ikke blir lenge til neste gang.
  13. Hvis du skal bytte mye mellom diopter og kikkert, er vell Landerøskinna det beste alternativet, da kan du bytte uten at man endrer treffpunkt. Ser Skytterlinken har den til 1890kr.
  14. SSG3000 skinna som passer til 200 str. http://www.usoptics.com/accD.php?recordID=STR-300
  15. Weaver skinna og S&B 4-16x50 er ingen god kombinasjon hvis du vil ha kikkerten normalt langt frem, det er skinna er for kort til. Jeg har skinna fra US Optics, og den funker som snus. Den går over hele låskassa. Kan også anbefale Landerøs egen 200str skinne, men den kan ha en tendens til å skli fremover av rekylen.
×
×
  • Create New...