Jump to content

beech5

Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by beech5

  1. beech5

    Vakuumpakker

    http://termo.no/default.asp?page=4036,4041,5234〈=1 Kjøpte den e60, sikkelig god maskin.. Litt kostbar, men men.. Hatt den i 5 år nå, uten problem
  2. Godtfolk. Har en gammel onkel som har en gammel Star Baikal enkeltløpet hagle liggende på loftet. Vet ikke om den er brukenes, men tenkte skulle få prøve den. Saken er at den ikke er registrert, hvordan registrerer jeg, eller ta over denne haglen på en lovlig måte?.
  3. Kunne svært tenke meg bjørnejakt, noen som trenger mannskap? hehe
  4. Under 1 mnd til herligheten begynner, gåsejakt, teltliv, grillmat & øl.. Da begynner ferien min . Dette er bilde fra i vår... (ps, skadeløyve!!)
  5. Gås skal skytes på langhold med rifle, ikke ligge å "koke kål" i mange timer på jorder
  6. beech5

    Cabelas !

    Sett litt der jeg skal, og det er både gander mountain, cabelas & bass pro shop, alle en times kjøring unna. Hva mener dere er den beste butikken, per dags dato har jeg bare besøkt en bass pro butikk.
  7. beech5

    Cabelas !

    hehe, uansett blir det bra, skal se om jeg for ordna meg noe jakt der borte og, kjenner en kar som har en diger ranch...
  8. beech5

    Cabelas !

    www.cabelas.com Jakt & Fiske butikk fra himmelen !
  9. beech5

    Cabelas !

    Da er shoppingturen til USA, bestilt. 5500,- tur/retur, fra Oslo. Kommer til å bruke det dobbelte på Cabelas! 2 uker, så er det strippeklubb, øl, cabelas, og skytebane i USA.
  10. Browning a bolt. Avtrekket er veldig bra, litt følsomt
  11. beech5

    Hva er blånering?

    Hehe, godt svar. Har selv blånert løp på min browning, egentlig alltid lurt på hva det var. Takk så mye !
  12. beech5

    Hva er blånering?

    Hva anbefaler dere/du, rustfrittløp eller blånert?
  13. Kjapt smp. Hva vil blånert si, og hva er egenskapene ?
  14. takk for supre svar.. snuset litt på beagle, noen som vet noe om den rasen? klarer de å være med på fjellturer og, er litt intressert i en jakt buddy og fjell buddy.
  15. Blir en hamiltonstøver for stor får Rådyrjakt?
  16. Hva med en hamilton støver? Er det mye brukt?
  17. Vorster blir vel litt stor for rådyr?
  18. Godtfolk! Er en ivrig nybegynnerjeger, jaktet nå 1 år, og er helt frelst. Begynner å tenke på anskaffelse av hund. Men, har ikke så mye kunnskap om de forskjellige rasene. Liker godt storfugljakt, hare, rådyr og rype. Skal vel godt gjøres å finne en hund som har alle de egenskapene. Jeg har en kamerat som har en engelsk setter, fine hunder, men kanskje litt for krevende. Ser etter en en god brukshund som tåler en tur i skogen/fjellet, gjerne flere dager i strekk, kanskje bære en liten kløv. Hva mener dere kan være en hund til mitt bruk? Beech
  19. beech5

    klokke

    http://www.suunto.com/suunto/main/index.jsp Kjøpte en Suunto GPS klokke for et par år siden. Kjekt å ha når det var tett tett tåke i finnskogen og skal finne teltet sitt etter tiurjakt
  20. "NB. Småviltjakt 2009. På grunnlag av fellingsstatistikken, tall for forholdet mellom voksne ryper og ungfugl og jegernes inntrykk av rypebestanden i 2008, blir jakta på ryper i den åpne perioden fra 10.10. til 23.12.09 stoppet." http://www.fjellstyrene.no/lesja/index.htm Ingen rypejakt på hytta i år heller.... Noen som vet om evt. reve jakt i bjorli, lesja området.. Se om å få skutt et par rever kan hjelpe på rypebestanden.
  21. http://no.wikipedia.org/wiki/Gjedde Gjedde skriver ikke kjønn! Men, hvordan vil de "gullfiskene" tåle norsk vinter? Blir dette vannet islagt?. ER EN SKAM! Skal være norsk fine stekeørret i slike vann, ikke gullfisker! Nesten som jeg støtter å sette ut 1(en) hann gjedde!
  22. Denne her får garantert viltet raskest i bakken
  23. Franchi Raptor 12/76, med Eley Bismuth Magnum BB1. (full trangboring). Minimum kjøttskade, og effektiv jakt.
×
×
  • Create New...