Jump to content

terjo

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

terjo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. hei. har en salong rifle av merke erma-werke som jeg har mistet ladestangen til. det er rørmagasin under løpet på den. modelen er "EG712" så det jeg lurte på er om det er noen som vet hvor det kan være mulig å skaffe en ny stang til den. eller om det kanskje er noen som har en liggende noe sted. det er et veldig gøyalt gevær og det hadde vært fint om noen kunne hjelpe meg å få kompletert det igjen.
  2. terjo

    bilder av hawk.

    takk for bilde jeger 93. tar gjerne mot flere bilder også.
  3. terjo

    bilder av hawk.

    hei. lurte bare på om det er noen på forumet som kan hjelpe meg å finne noen fine bilder av en hawk femunden. linker til er også greit vet ikke om denne tråden er lagt i rett forum men det er bare får å få litt hjelp her. skal ha noen bilder i en powerpoint presentasjon på skolen takker på forhånd for hjelpen.
  4. det er jo fordeler og ulemper med å ha ulv i norge. en fordel er jo at den hjelper til med å kontrolere dyrebestanden litt den å. ulempene med å ha ulv i norge er jo at den dreper en del husdyr og lignende som går ute på beite da.
  5. har skutt med en del bishmuth og er ikke fornøyd med den ammoen i det heletatt. har intrykk av at den ikke har en drepeevne som passer til den jakta jeg bruker det på vertfall. har skutt på tiur på 25 meter med 4 bishmuth og den fjøy nesten like pent etter det. og en kamerat av meg skaut på rådyr med 2er bishmuth og begge skudene traff. det var på rundt 15 meter og det sprang nesten 900 meter før det la seg. men har ikke så mye personlig erfaring med tungstein da så den skal jeg ikke snakke så høyt om da.
  6. hei. jeg har kjøpt meg rifle for litt siden og lurte på vilken type skudd seg skal bruke når jeg skal jakte rådyr. er student så har ikke så god råd til å kjøpe meg jakt skudd. tips om navn, priser, og selgere. kaliberet på riflen er 308.
  7. howa 1500 er jo fine rifler da. den får du i de fleste kalibere. mange forskjelige modeler er det også. noe får en hver smak og i alle prisklasser men ikke for dyre.
  8. her er en link til selgere av howa riflene. http://jaktdepoet.no/sok.asp til ditt bruk på jakt å bane vil jeg anbefale hova varmint.
  9. hei. lurte på om noen har tips til fine skaft til samekniver skal lage skaftet selv på skola i sløyden. bilder og linker motas med stor takk.
  10. star baikal er jo fin hagle til begge deler da. rundt 5000 kr.
  11. 22lr er jo lekevåpen.men 22magnum er jo fint på rype og skogsfugel på litt kortere hold. men er fint kaliber til gåsjakta. men 17hmr er et fint kaliber til skogsfugelen og rypa men passpå så du ikke bruker feil amo på rypa da. vemax anbefales ikke på rypa hvis du vil ha noe av den men er fint på skogsfugelen
  12. har selv masse kniver men den jeg er mest fornøyd med er brusleto hunter eller helle eggen
  13. xxl har jo pakker med ruger 10/22 og kikkert for ikke så mye. en kamerat av meg har kjøpt en til 2800 men de har vel ikke flere av den pakken nå da men de har en til litt mere da rundt 3500 tror jeg.
×
×
  • Create New...