Jump to content

bulvan

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bulvan

  1. Ja er sånt som det eg tenker Takk for hjelpen
  2. Vet ikkje heilt hvordan eg skal forklare dette her. Men viss eg har enn blink som er 20 cm i diameter på 25 meters hold Hvor liten diameter har den på 10 meters hold for og få samme forhold ? noen som har formelen for det ?
  3. Her er bilde av heldempet og kun lyddemper
  4. Kolber som er teipet til krampa har tatt dem... Åpne sikter...
  5. Bra redigering av di folka !? Skulle tru videoen var laga av aktivister på snikfilming
  6. "fikk ikkje tilbake pumpehagle da den rommer 5 skudd" Er vel lov å ha plass til 5 skudd eller meir bare ikkje på jakt ?
  7. Ruger 10/22 Også er det mye kolber og annet snas på www.midwaynorge.com
  8. Sparer øyrene dine og ikkje minst hunden Mindre rekyl Bedre presisjon (er vel noen som er uenige me tja ) Kan skyte og snakke på likt.. (Blinkskyting) Mindre flammer Skremmer ikkje så mye Og ikke minst TØFT
  9. Stakkars alle dei her inne som ikkje har råd til enn SUV eller andre biler det går an og skyte ifra.. Selfølgeli må dei være sure og grinete på folk som har råd til sånt.. For min del synes eg det er heilt greit og skyte fra bilen på blink. er jo ikkje rare forskjelen på og sitte inne i ei lita jakthytte eller baki enn varebil ?!
  10. Viss det er flatt da ?? (som det er her på Jæren ) er det noen som vett hvor høy Jordvoll ein bør ha over blinken da ? Kan jo komme "sleivskudd" 1 - 5 - 10 meter ??
  11. Må sei meg rimelig fornøyd me Nubben a/s Kundeservice der er kjempegod synest nå eg.. Va for ei stund siden innom med ei halvautomat hagle som ikkje ville fyre av skudd.. Han slepte alt han hadde i hendene og fikset den på under enn halvtime.. Kommer nokk til og kjøpe alt av våpen derifra.... Koster kansje litt meir enkelte ting men det får du igjen på Servicen.
  12. http://agdars.no/ Guideline Dynamic Spin 10` 2-12 gr. 70% Avslag dvs. 599-` Koster normalt 2000-` (Ligger under Supertilbud) Shimano sneller fra 325-` Er ca. halv pris av Veiledende. Har den stanga selv og er no problem og fiske me sluker på 18-20 gram Er faktiskt ei knallgod stang Ville godt for det i plassen for og kjøpe no drit til 3-500-` Ellers så er det mye annet på der inne som frister Pleier og besøke siden minst mulig for det er alltid noe som er på vei hjem i posten etterpå
  13. Hvilket budsjett er det du må holde deg innenfor ??
  14. Hvor høy jordvoll bør det være over blinken for att det skal være forsvarligt og skyte?
  15. Kan jo også sjekka att han har notert ned 200 eller 500 skudd på ditt navn og våpenkort.
  16. det er ikke kikkerten jeg leter etter men den "hylsa" som du skrur på i enden. "solskjerming"..
  17. Er det noen nettbutikker som selger det ??
  18. Er jo ikkje noe organisert skyting det er snakk om.. er kun for å skyte litt blink og trene..
  19. Siden det er så flatt hær på jæren. hvor høyt over blinken bør det være sikker bakrunn?
  20. Trodde dei var midt i hekketida nå.. Tar eg feil ??
  21. Spørs hvor mangen våpen du har fra før.. Var og søkte på rifle for noen måneder siden og spurte etter koss reglene var. Da sa hun att du kunne ha alle våpna i samme kaliber nå men du kunne ikkje ha over 6 våpen..
  22. http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2523710.ece Er jo ikkje trygt og levere våpna til politiet heller ??
  23. Hve med og ført statestikk på hvor mange våpen som blir brukt som drapsvåpen er registrert og uregistrert ??? Det hadde vert greit og vist
×
×
  • Create New...