Jump to content

SpecOps

Members
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

About SpecOps

  • Birthday 03/07/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SpecOps's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. SpecOps

    Wilson Combat?

    Hadde tenkt å kjøpe en Nighthawk Custom i kaliber 40 S&W, men fikk nylig beskjed fra Våpen Søilen om at Nighthawk har sluttet helt med å lage pistoler i dette kaliberet.. ikke særlig morsomt.. Alternativt kunne jeg kanskje tenke meg en Wilson Combat, men jeg finner merkelig nok ingen importør i Norge. Noen som hvet hvor man kan få kjøpt disse?
  2. Kommer tilbake med mer senere, det kan ta litt tid fordi jeg snart skal på jobb i 3 uker, håper fjæren kommer før det.. Annen ammo tar sikkert enda litt mer tid å få fatt i.. Ikke helt det store utvalget rundt Ålesund..
  3. Da er slappere fjær (15lbs) + adapter til gen 4 bestillt fra Glockparts.. håper det løser problemet. Neste steg blir å prøve annen ammo.
  4. Jeg har 0-4-3 fjæra, så det må være en sen utgave. På utkasteren står det 30274. Dette er de nyeste delene ifølge diverse forum.
  5. Cardinal: Har du noen tips for hvordan jeg sjekker dette? Jeg finner en del slappere fjærer for Glogk 19, men ingen som passer gen 4 modellene.
  6. Takker for alle svar så langt.. mye god info.. Da får det vel bli å prøve en slappere fjær + annen ammo.. Leste litt på noen amerikanske forum der de anbefalte å sjekke nielsen devicen da fjæren kunne henge seg opp i enkelte dempere, - men det tviler jeg på er tilfelle hos meg, ettersom S&B ammunisjonen kaster en god del kortere enn nato'en..
  7. Er Geccoen såpass tung at den er underlyds? Jeg tror også at standard rekylfjær er tung nok for nato, men jeg leste et sted at wolf anbefaler tyngre fjær på +P, men jeg vet ikke om nato tilsvarer +P?
  8. Nei, den gamle gode nato ammoen... 82-84 Ellers har jeg lest at S&B har 140gr har fungert greit i andre våpen, der annen ammunosjon har slapt funksjoneringsproblem, men siden den kaster så kort, så tror jeg det må være en rimelig slapp ladning..
  9. Kjøpte en Glock 19 Gen4 i går med A-Tec demper. Samtidig kjøpte jeg med 300 S&B 140gr subsonic patroner. Når jeg testet pistolen med demper på banen i dag, så ville den ikke lade om. Problemet er at den ikke kaster ut hylsene, de blir kilt igjen mellom kammer og slide (stovepipe). Ammunisjonen fungerer greit uten demperen på, men kaster kortere enn 9mm nato. Prøvde også demperen med nato ammo, og da fungerte den fint (bråket som en salongrifle ca.). Er det noen som har erfadring med Glock og demper som kan ha noen tips? Trenger jeg lettere rekylfjør kanskje? En annen ting: Er nato ammoen så pass kraftig at jeg burde bruke en hardere rekylfjør pga. økt slitasje?
  10. En får ikke tak i de stokkene der. En må sette sammen og bygge selv. Slipe, kappe, drille, gjenge osv... I verste fall vil noen tolke det som "vesentlig endring".
  11. Ja, men den der er jo kraftig ombygget av Arizona Armoury..
  12. Enkleste er muligens å modifisere AK74 "surplus" magasiner om man vil ha mer kapasitet. Det fungerer bra. Slynger litt slike rundt om på nettet.
  13. Vepren er også i ypperste klasse når det gjelder kvalitet, men den er tung ja!
  14. AK74 magasiner passer også fint om en modder magasinen og "follower" en smule
  15. Mikkel: Juridisk sett er nok dette å selge ammunisjon, og ikke gi bort. Du kjøper inn komponenter, produserer og selger videre. Om du går i pluss, minus eller i null spiller ingen rolle. Men det må da være lov å bruke sunn fornuft enda...eller...? Vi er da bare skyttere som bedriver en sunn hobby og ikke kriminelle terrorister...
×
×
  • Create New...