Jump to content

lucasand

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lucasand's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk også beskjed på skytebana at leder var helt sikker på at .22 søknaden min blir godkjent. Han sa at 9mm søknaden kan få avslag da den er "åpen", men han tvilte siden det er første gang jeg søker og ikke har våpen fra før av. Isåfall returnerer jeg den bare med merke etc.
  2. I klubben jeg går i er det ikke påbudt at man har deltatt på stevner for å søke om våpen. Fikk skriv fra leder som verifiserte at jeg er aktiv medlem, og da slapp jeg medlemskort. Søknad er levert, skal gi beskjed når jeg får svar fra SPD. La ved skriv fra leder (aktivitetsbekreftelste), kvittering på våpenskap, kopi av sikkerhetskursdiplom, bevis på at jeg har betalt årskontingenten og startkort. Var nettopp en her som fikk godkjent sine søknader ved å legge ved de samme tinga, minus kvitteringa på våpenskap. Han har vært på noen stevner da, i motsetning til meg.
  3. Kommer med ett spørsmål til jeg... Pistolklubben er jo en del av NSF, feltskyting. Kan jeg som ikke har vært aktiv i dynamisk skyting kjøpe en pistol som er godkjent for IPSC? Nærmere bestemt Sig Sauer P226 LDC, for å bruke den i felt.
  4. Fikk beskjed med en av lederne at "stevner må man ikke ha for å få godkjent, men at det hjelper på." Snakka også med en som fikk godkjent våpensøknad i år i samme politidistrikt som meg. Han hadde ikke medlemskort fra pistolklubben, men politiet sa det var greit med brev fra leder i klubben som verifiserte at han var medlem, samt kopi av at årskontingenten er betalt, for der står det medlemsnummer. Han hadde med startkort da. Så det er altså ikke slik at jeg kan få avslag på søknad pga. at jeg ikke har deltatt på stevner? Isåfall har jeg jo ingenting å bekymre meg for, for jeg er jo ellers svært aktiv og oppfyller alle krav.
  5. Jeg får skrevet ut startkort, men ikke medlemskort.. Får vel snakke med lederen i pistolklubben senere i uka.
  6. Kommer med flere spørsmål jeg, hehe... Dere sier både medlemskort OG startkort. Er dette det samme? På minidrett.no finner jeg kun startkort. Det er riktig nok opplista under medlemskort da.
  7. Skjønner! Kommer nok til å kjøpe fra godkjent forhandler uansett.. Takk igjen!
  8. Sitter å leser nå, men hvor står det at de ikke skal godkjenne slike søknader? Finner kun at dette gjelder halvautomatiske rifler etc. Men ikke for pistol (?).
  9. Takk! Synes det er rart at folk her skriver at jeg kan krysse av på JA når det kommer til stevner etc. Det er jo for de som har deltatt og kan dokumentere det, som du sier... Får vel skrive at jeg kommer til å delta på stevner.
  10. Søknaden skal forresten leveres inn til Sunnmøre Politidistrikt, om noen her har erfaring med dem..
  11. Takker for svar! Jeg legger ved kopi av kvittering på våpenskap, bevis på gjennomført kurs, samt bevis på at jeg har betalt årskontingenten og på at jeg er aktiv skytter. Men på våpensøknaden står det vel slik: "Ved søknad om våpen til øvelses- og konkurranseskyting: Deltar søkeren på: Skytterlagets/-klubbens trening JA/NEI Terminfestede klubbstevner JA/NEI Åpne approberte stevner JA/NEI Dokumentasjon på deltakelse/stevnedeltagelse vedlegges." Her må jo jeg krysse av nei på de to nederste vel..? Kan jo ikke si at jeg DELTAR på det om jeg har planer om å gjøre det i fremtiden. Da får jeg heller skrive i "andre opplysninger" at jeg kommer til å delta på stevner ved godkjent våpensøknad (?). Eller noe i den dur. En annen ting... Jeg er ganske sikker på hvilken 9mm jeg vil ha, men har ikke bestemt meg for .22 enda. Er det nok å bare skrive at jeg skal ha en 9mm pistol da? Vet jo ikke fabrikkmerke, pipelengde etc. Takker for alle svar.
  12. Takk for svar! Så i våpensøknaden skal jeg krysse av på "nei" de to plassene der de spør om jeg deltar på stevner? Skal delta i fremtiden, men har ikke fått gjort det så langt.
  13. Hei! Skal om kort tid levere våpensøknad på pistol .22 og 9mm. Har bare noen spørsmål, så jeg går rett på sak: 1. Jeg er aktiv skytter og har deltatt på flere treninger enn det klubben har fortalt er minstekrav, meeen.. jeg har ikke hatt muligheten til å delta på stevner og konkurranser, kun vanlig skytetrening i klubben som medlem. Kan jeg få avslag på våpensøknad pga. det? Ellers oppfyller jeg alle krav. 2. Når jeg går til politiet for å fylle ut søknad, må jeg gjøre det der, eller kan jeg ta med hjem og fylle ut, for å så levere til dem igjen? Eller hvordan fungerer den prosessen..? 3. Hva trenger jeg av vedlegg? Legger ved diplom som viser godkjent sikkerhetskurs, samt kopi av kvittering på våpenskap. Setter pris på detaljerte svar fra dere som har peiling.. tusen takk!
×
×
  • Create New...