Jump to content

jantheman

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jantheman

  1. Nei da det går greit. Men dette er jo ikke en skikkelig trap hagle da. Har en slik jeg og det funker greit, men ikke optimalt viss du har ambisjoner om å hevde deg langt oppe på lista i konkuranse. Da ville jeg heller anbefale deg å kjøpe en 682. Eller som meg sitter å venter på den nye Beretta UGB. Men da er vi i en annen prisklasse da.
  2. Har søkt 2 ganger siste halv år og har hatt godkjent søknad i posten dagen etter. Men det var mye raskere en jeg hadde forventet. Jeg bor i Fredrikstad.
  3. Tja for en ny tilpasset Perazzi hagle til konkuranseskyting så starter de vel på en 65000,- og oppover så lenge lommeboken holder. Ellers så er det litt lite info om den. Kanskje du har bilder av den?
  4. Tusen takk til Benelli for at han sendte meg testen. Det var hyggelig gjort.
  5. Hei Er det noen her som har det bladet og eventuelt kan scanne testen av Beretta UGB?
  6. Synes det hadde vert nyttig for resten av oss andre å vite hvilket udugelig firma du handlet med. Håper du vil fortelle oss det.
  7. Berettas nye UGB 25 er kinetisk drevet. Så helt på vei ut er det nok ikke. En av ulempene ved gass drevet er at ved bruk av patroner som soter mye, så blir det mye pussing og fare for tette kanaler.
  8. jantheman

    Stor hagle

    Ok, takk for det. Så jo grei ut den. Får skjekke om jeg finner en brukt til salgs da.
  9. jantheman

    Stor hagle

    Skal skjekke det. Andre som har noe forslag til våpen som er litt store? Trenger ikke ha den for salg, bare så han vet hva han skal lete etter.
  10. jantheman

    Stor hagle

    Konge hagle det. Har vurdert slik ei selv, men tror jeg kommer til å satse på Beretta UGB istedenfor 682. Tror din blir for høy pris for han. Hva skal du kjøpe deg da?
  11. jantheman

    Stor hagle

    Hva har du og til hvilken pris?
  12. jantheman

    Stor hagle

    Har en kompis som skulle hatt seg ei hagle. Mest for trapp/sporting bruk. Men han er en stor mann med noen skikkelige stekepanner til hender. Hvilke merke/modeller har en litt over snittet stor kolbe og lengde? Noen som har peiling på det?
  13. jantheman

    Billig ammo

    XXL er jo ikke så mye dyrere. Tror de skal ha 1,29 for leirdue skudd. Sjekk med de, du får bra pris ved litt kvanta.
  14. Takk for svar. Jeg tror jeg skjønner hva du mener fat-dog86, men betyr det at jeg ikke trenger å lage meg en skive slik Sportskytter foreslår?
  15. Ok, så det betyr at viss jeg legger noe i mellom der så kan jeg vri skjeftet i forhold til kassa? Hvorfor må det det legges noe i mellom og hvor tykk bør/må den vere?
  16. Jeg har en kompis som har en halv auto Berretta fra begyndelsen av 90 tallet (92-93). Den er veldig lik utseende til dagens 391. Tenkte jeg skulle låne den litt men siktelinjen er ikke helt passende til meg. Spørsmålet mitt er om det er mulig å løsne den store bolten som holder stokken fast og vri stokken litt i forhold til løpet? Er ikke så mye som skal til. Eller er det andre muligheter til å få flyttet stokken uten å bygge den om?
  17. jantheman

    Billig ammo

    Jo da Wings selger Gamebore til 1 kr pr stk men det er begrensning til 250 skudd i uka. Vanlig pris er 1,19. En veldig grei og god patron. Synes kanskje den er beste av de billige leirdue patroner.
×
×
  • Create New...