Jump to content

fikseren

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fikseren's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for hjelp, skal prøve igjen i morgen
  2. Har prøvd å ringe de tlf.nr som står på hans hjemmeside men får beskjed om at nummer ikke finns. Er:0910-80077 og mobilnr.070-3499377 Slår inn 0046 foran nr men uten hell. Takknemlig for hjelp !!!!
  3. Bryter inn på en tråd her i håp om å få litt hjelp. Skal bytte avtrekksbøyle, i stål på en modell 393 og har problemer med å få tak i det. Har snakket med Thor på Kongsberg men har har bare i plast. Har sendt flere mailer til P.O.Stenmark i Sverige, uten å få svar.
  4. Har ett Tikka LSA-65 kal. 30-06 jaktgevær og trenger ekstra magasin. Har vært i kontakt med den lokale våpenforretning her i byen, han sier det ikke er mulig å skaffe slikt, det kan jeg ikke skjønne stemmer, selv om det nå er over 40 år gammalt. Noen som har tips å komme med ?
  5. Takk Høggern Fikk endel god info i innlegget ditt. Var å kikket på brukt Sauer i går kveld, 12000.- takk, da var det med nytt løp. Altså nesten ingenting å spare på brukthandel. Selger kunne fortelle at presisjon på disse fargede løp, røde, blå osv. hadde bedre presisjon enn de vanlige sortbrunnerte. Var vissnok noe med svingninger. Ser det er forskjell på antall bommer også, 4 og 6 - spiller dette noen praksis rolle ? Kan ikke finne disse fargede løp heller, blandt Heym, S&L - er det de originale Sauerløp som er "så gode"
  6. Takk for masse positiv respons og det blir nok en ny Sauer. Er jo genialt og kunne bytte løp og kaliber selv, etter behov. Dere nevner NM - (newton meter) er dette det samme som er på en moment nøkkel ? Benytter sjansen til å spørre her da det ikke er noen børsemaker i rimelig nærhet her, dessverre. OBS - Stilling ledig som børsemaker i nedre Telemark
  7. Har tenkt å starte litt med baneskyting og må kjøpe gevær. Ser at det er Sauer som er i skuddet. Trenger noen tips her, kan få kjøpt brukt gevær som er 10 - 15 år gammel og en pipe med ukjent antall skudd, altså må den byttes. Noen som vet om det er foretatt noen forandring på dette gevær siden det kom ut i DFS ? Hadde jo ikke lyst å innvistere så mye på noe som er gammalt, tenker på kragen, den ble jo nesten aldri gammal. Ser også at det testes ut samme gevær med kaliber 223 men ser ikke ammo og gevær i DFS prislister - sikkert langt frem i tid dette. Trenger noen råd og tips
  8. Takk for alle gode råd og tips. Ser iallefall at det ikke bare er jeg som venter lenge.Skjønner jeg må kikke litt på forvaltningsloven. Tror jeg prøver, i første omgang, å adressere en klage til politimestern i Telemark, burde jo havne hos riktig person/adresse da. Mulig det skal sendes rett til politidirektoratet.
  9. Noen som vet om dette ? leverte en våpensøknad den 28 oktober 2008, betalte kr.430.- (har våpen fra før) etter 4 uker reiser jeg igjen på politikammeret og etterlyser søknad. Får beskjed om at den ligger hos en jurist, javel - etter ytterligere 2 uker ringer jeg og lurer på hva som skjer. Det tar tid og det er mye sykdom og lite bemanning, må vente, sier de. Nå nærmer det seg 10 uker uten at jeg får beskjed om noenting, kan våpenkontoret her, Telemark Politidistrikt i Skien, virkelig drive på slik ? Syntes de holder folk for narr, er det noen plass en kan sende klage på dette ??? Politikammer i Porsgrunn ble nedlagt og flyttet til Skien sommeren 2008, her ser vi ett av resultatene. Er takknemmelig for noen svar og synspunkter her.
  10. Fint, da vet jeg iallefall det, problemet er å få tak i de gamle hjulvekter. Har vært å snakket med dekkfolk, de påstå det bare er sink i vektene nå. Mer miljøvennlig. De gamle ekte vekter, som en klemte på er vel vekk ? Bare tape på disse nye. Noen tips å hente her ?
  11. Må denne ha rent bly eller tåler den litt blanding ? Kan ikke finne noe data på dette. Er en revolver, colt 3.generasjon, altså prod. på syttitallet. Takker for svar
  12. Veldig bra Sir, her gikk det an å skjønne litt, takker.
  13. Takk for hjelpa igjen.da har jeg litt å jobbe ut ifra, tar utskrift av dokumentet.
  14. Takk for hjelpen El Gringo, Kan ikke se noen fremgangsmåte for stillig, iallefall ikke noe jeg skjønner, må en bare sitte og skru ? helt til en er førnøyd ? Tar evigheter det
  15. Har store problemer med justering av avtrekk på walter GSP, 1000 og 1360 gram. Enten blir det for lett eller det blir helt vekk, osv. Kan ikke se det står noe i manualen heller. Tror det er 7 forskjellige skruer å stille på. Noen som har en fornuftig oppskrift ? Sende det til noen eller fikse selv ?
×
×
  • Create New...