Jump to content

Hoxy

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Hoxy's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Han har lukta på ei gaupe, men ikke fått jaga enda. Men blir absolutt prøvd hvis muligheten dukker opp. Annet vilt, ett par pene stålos på elg og stålos på storfugl. Jaga rådyr ved 2 anledninger, men det skal sies at han er i godkjent høyde, bare "feil" rase for å jage sånt. Har en minidunker, ble født sånn. Var omtrent halvparten så stor som en vanlig dunkervalp når han kom til verden. Ingen utstillingshund, for med overbitt, en sten og høyde på rundt 41 så kommer man ikke langt i ringen. Men du verden for en jager.
  2. jakter rev med dunker her å Har en veldig liten hann, på 1,5 år. skutt en hare og 2 rever for ham forrige sesong. Hadde revlos igår, er ikke alle rever som turer like fint. I følge peilen så gikk losstrengen rundt 1 mil på en luftlinje på 3,5 km. Måtte ta bilen fatt for å kjøre rundt fjellet for å ta imot losen på andre sia. Ble dessverre litt for sen, og bikkja fikk tap på asfalten.
  3. Heisann Har en 7mm Rem Mag Tenkte å prøve Rhino 170 grain kula på den i høst, men ble litt satt ut da jeg skulle finne ladedata til den. En bok sier start der og slutt der. Men en annen bok kan si start der den første boka slutta og videre opp. Dette er data på 168 grs match king med N-170 Bok 1: Start- 68 grain Slutt- 74 grain Bok 2: Start- 58 grain Slutt- 70 grain Drev å funderte på 68-70 grain N-170 til Rhino 170 grain, men ble litt usikker når bøkene var så uenige. Lurte på om det var noen som hadde noen data på denne eller noen tips. Har VV: N160, N170 Federal 210 og 215
  4. Hoxy

    Hund nr. 2

    Heisann Har en dunker hann på 1,5 år nå. Jager hare og rev som bare det. Har i det siste gått å tenkt litt på å anskaffe hund nr. 2, sånn i området rundt basset, beagle eller drever. Bruksområdet i hovedsak rådyr og hjort. Vurderer å få tak i en unghund eller eldre. Har hatt hundepass i 14 dager med to forskjellige hunder i to perioder sammen med min dunker. Og føler det gikk ganske bra, bortsett fra litt dominante tendenser fra dunkeren. Innspill ønskes. Fordeler/ulemper med to hunder.
  5. Hoxy

    Logohjelp!

    Er totalt amatør i photoshop, men en liten utfordring i ny å ne er jo morro. Snuten ble kanskje litt stutt i den vinkelen, men eller så syns jeg d faktisk ble greit.
  6. Er jo heller ingen upris på Sellier&Bellot helmantel i 7x57R heller da. Bruksverdien har jeg inntrykk av at holder seg bedre også hvis man går for ett kaliber med krage. Krage patroner er liksom det som hører hjemme på ett brekkvåpen å da (men det er nå bare min mening)
  7. jeg tar ett par runder med deburring tool (gradfjerner) for å få en fin kant å sette kula på. Funker fint hos meg til 22-250 med 35grains v-max ihvertfall.
  8. Har sendt flere mail til importør (Nordskog) av winchester ammo ang. dette. Virker som de ikke gidder å svare meg engang. Tenkte jeg kanskje skulle bestille ett par kasser hvis det måtte til får å få de til å ta inn men virker ikke som de har noen interresse for det. Kanskje hvis flere melder sin interresse for det, så kanskje?
  9. Denne boka er flittig brukt hjemme hos oss under jakta ihvertfall. Røyk og rak, tørk og grav http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produ ... Id=5346745
  10. Flere som er litt sen av seg her shu Bare hyggelig å kunne hjelpe til. Det så da ut som om han trivdes i trøndelagen ihvertfall, var kanskje litt tungt første dagen iom at jeg har en litt innpåsliten dunkervalp på 6 måneder. Men det så da ut som om de gikk godt i lag, hvis man ser bort ifra at Klang ville vel leke mer enn sove og Birk var litt motsatt. Her sitter røverne i hundegården. Klang til venstre og Birk til høyre Godt å ligge litt på sofa'n etter en tur. Birk aka Snork til venstre og Klang aka Pork
  11. Fikk ett tips ang liknende situasjon. Koble hunden når han kommer tilbake, gå tilbake til bil/hytte å sett ham igjen der og dra ut på jakt igjen. Ikke noe kjefting eller ros, bare gå stille tilbake til utgangspunktet for dagen å la ham ligge der men du drar ut å jakter igjen.
  12. kom over denne, ja den er gammel. Men den viser jo at det er ikke bare vi skyttere som sprer rundt oss med bly. Noen kan faktisk bruke bly lovligt enda. http://www.dirnat.no/content.ap?thisId=500023443&language=0
  13. Sako 30-06 Jeg vurderer sterkt å stille med kombien på neste jaktfelt stevne på nidaros
  14. blir vel så jeg tar en tur i år å. Men hvis noen ser meg kikke og tar på noe dyrt, så hank i meg å dra meg ut
  15. Hoxy

    cz sin webshop

    Ser at jeg kunne godt ha tenkt meg å handla inn noen ekstra magasiner til salongen. Så hvis noen skal bestille noe ifra CZ shop så kunne vi jo ha gått sammen om en bestilling å fått ned fraktprisen litt med å fått den fordelt på flere.
×
×
  • Create New...