Jump to content

Gaggball

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About Gaggball

  • Birthday 03/03/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gaggball's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bare trofeet er helt, så er det greit for meg.
  2. Er glad jeg er trofejeger. Det gjør alt så mye enklere enn denne salaten her.
  3. Det er jo meningen at den skal ekspandere lett. Det er poenget. Er ikke alle som er opptatt av å kunne spise alt helt inntil hullet. Det viktigste for mange er å få ned dyret raskest mulig. Om det er plass til en fotball på utgangsiden er uinteressant!
  4. Merkelig hvordan brukte våpen uansett alder, aldri har gått mer enn 4-500skudd
  5. I'm back... Var en enkel sak, ikke så vanskelig. Sønn til grunneier hadde sett/fulgt flokken i 2-3dg. Så var bare å gå på i retning man fikk via radio. Har fått den bedømt nå, og holder gull med grei margin. Så da er den krysset av på blokka
  6. Nei, jeg har ikke det. Regner med å ha den i løpet av helga. Sønn til grunneier har fulgt bukken i 2døgn. Så da skal det være enkelt når jeg kommer opp. Dårlig jeger? Ironi? Isåfall, forstår jeg ikke den! Sorry.
  7. Jeg skal nå ha den bogmontert, da jeg ikke har gullbukk fra før. Hva andre gjør er nå deres sak
  8. Liten mellomlanding i Stockholm, før det jeg lander i Oslo og det bærer til fjells. Guttungen til grunneier har observert en stor bukk som de garanterer er gull. Den har holdt seg i samme området lenge. Så da er det bare å få trofeet ned fra fjellet og til utstopping.
  9. Er vel en tråd om optikk som startet dette, hvor en nettbutikk ble fortalt at han drev med villedende markedsføring? Det er for omtrent 14dg siden. Trådstarter hadde gjort litt forarbeid i den tråden. Hvor han viste eksempler på det han mente var feil. Tråden ble fjernet etter kort stund. Om det er riktig eller galt vet ikke jeg.
  10. Takk for et realt svar, i forhold til enkelte andre i tråden! Mitt spørsmål er/var helt legitimt til trådstarter. Jeg har ikke nevnt et sted, eller spurt om han skulle gjøre det samme som meg i et tilfelle jeg tidligere har beskrevet på forumet! Det er flere her inne som er trofejegere og som samtidig tar med seg kjøttet.
  11. Javel Og hva i alle dager er galt med å spørre om han skal på kjøtt eller trofejakt? Er da flere her inne som jakter på trofe, og ikke minst kjøtt. Ser ikke noe galt med noen av delene!
  12. Skal du på kjøtt eller trofejakt? Selv liker jeg trofejakt best.
  13. Trodde IWA var bransjemesse for importører og forhandlere... Hva gjorde kammeret/nojs der? Hvem i styret var der? Er det slikt medlemskontigenten hos nojs går til? Virker som om bukken passer på havresekken, spør du meg!
  14. Voldsomt til styr for ei bikkje, er det ikke enklere å skaffe seg ei ny bikkje da?
  15. Norske regler er overmodent for justering. I Irland & Skottland m.fl så bruker de jo 22-250 og 243 på hjort. Man kunne uten problemer justert f.eks reinsjakt ned til .243
×
×
  • Create New...