Jump to content

222. Nitro

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 222. Nitro

 1. Hei, har tenkt til å gå til innkjøp av en Sako Quad. Der står det at ved løpsbytte så kan man kun skru til med max 8 newton. Hva heter dette verktøyet jeg må ha for å måle dette når jeg skrur til? Dersom du vet hvor jeg får tak i verktøyet billig så gjerne nevn dette også. mvh
 2. Har jaktet endel med gamepoint på rypa og ser at det er for store skader mtp det lille kjøttet som er på rypa. Har hørt flere som jaktet med godt resultat med FMJ. Kommer til å bruke det fremover nå. Gamepoint på rev:)
 3. Hei, noen som vet hvor jeg kan få skutt opp til storvilt nå som er i nærheten av jessheim? Mvh Simon
 4. Altså elektroniskt svar?
 5. Da forstår jeg det slik min situasjon er så er det bare å komme seg på banen. Vet dere om det er lang ventetid før man får svar på seljakt søknaden? Får man elektroniskt svar eller i post?
 6. Hei, lurte på en ting. Jeg skøyt opp i august 2014. For å jakte sel i mai 2015 må jeg da skyte opp pånytt? Mvh Simon
 7. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Kan poste et på onsdag da jeg har mulighet til det.
 8. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Så bra, du vil ikke angre. Hvilken farge da sonic?
 9. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Eksakt modelbetegnelse er RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Å gå fra American til denne går fint. Det ser ikke dumt ut og løpet har vel 3-4mm klaring fra bunn til løpet.
 10. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Jess!! Da var stokken på plass! Å gå fra American stokk til denne var kjempebra. Børsa ble tyngre og jeg trenger ikke noen pute eller kolbeforhøyer med denne stokken. Nå vil treningen fremover bli mer lik vekt som storbørsa:) Børsa ble lekker å!
 11. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Jeg har bestilt denne stokken RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Er det noen som VET at denne stokken passer min CZ 455 american? Mvh Simon
 12. 222. Nitro

  Cz-Klubben

  Jeg har et spørsmål, jeg har en CZ 455 american. Jeg tenker meg en stokk fra boyds. Passer denne til våpenet eller må man ha varmintløp for dette? Jeg har standard løp, kommer man til å se mellomrom mellom løp og stokk fra siden da? RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED) heter stokken.
 13. Kjøp brukt på finn, du sparer masse der:)
 14. Kikkertringer er påplass og så mangler tikkaen bare en lyddemper så er det klar for revejakten! Er veldig fornøyd med kikkerten!
 15. Takk for svar! Kikkerten er kommet så nå må jeg få nye optilock ringer for montasjen da jeg hadde 1" ringer. Noen som vet om jeg må ha medium eller lave ringer for en tikka t3 med s&b kikkerten?
 16. Var heldig vinner på auksjonen til jakt og friluft Da går jeg for det!
 17. Hei, en venn fra Irland ønsker å jakte i Norge. Han har bodd her i 3 år. Han har jaktprøven fra Irland. Hva må til for at han kan jakte her i Norge?
 18. Jeg har mulighet til en S&B zenith med kulekomp uten lys veil pris 14900kr som jeg får for 8400kr ubrukt helt ny eller en zeiss victory diavary med lys veil pris 12500 brukt 6 måneder til 10 000kr. Vurderer å velge s&b
 19. Hjelp, sitter med et valg. Skal jeg kjøpe zeiss victory diavary T 2,5-10x50 med lys eller schmidt & bender zenith 2,5-10x56 med kompensator. Bruksmål er beverjakt/revjakt i skumring/natt. Trenger svar raskt.. Mvh Simon
 20. http://s64.photobucket.com/user/simonaash92/library/ Kan noen fortelle meg hvor gamle disse våpnene kan være og verdien på disse? mvh Simon
 21. Hei, jeg har en Tikka T3 Stainless steel med en mørk laminatstokk. Jeg lurte på om noen kan komme med forslag til farge jeg skal ha på løpet og låskassen da jeg synes rustfritt stål ikke er noe fint med stokken og svart kikkertsikte. Gjerne skrive hva fargen på duracoat siden heter. Ønske er mørk farge men hva slags farge er jeg i tvil om.
 22. Takk for svarene. Da blir det revejakt alikavell neste sesong:)
 23. I desember var jeg rundt 03:00 i ullensaker kommune å skulle lokke rev midt på natta. Områdene jeg bruker lyser mye opp når det er lave skyer slik at lys fra tettsted går opp i skyene og reflekterer ned i snøen. En rev er lett å se å kunne skyte om det er de rette forholdene. Jeg gikk ut av bilen med våpenet synlig og gikk på en vei som førte til en søppeltipp. Her er vaktselskapet veldig obs på folk som er i nærheten da det er mye hærverk som skjer der. Jeg kommer til området jeg skal lokke men ser at det er for mørkt. Jeg snur å går tilbake til bilen min. Ved siden av bilen står en vaktbil å lyser mot bilen min. Jeg går forbi å setter meg i bilen å kjører. Vaktbilen følger etter meg og ikke lenge etterpå har jeg to biler etter meg. Tilslutt stopper jeg og dem stopper 100m unna. Jeg går ut av bilen bort til dem å spør hva som skjer. Da får jeg svaret tilbake at det skulle jeg si dem å hwller prate med politiet. 2m etter kommer politiet å sjekker bilen min å søør hva slags våpen jeg har, hvor jeg jakter, hvem jeg har tillatelse av osv. Vi blir enige om at neste gang så tar jeg våpenet i futteral til jaktområdet. Noen dager etterpå får jeg tlf fra politiet og blir fortalt at jakt etter rev uten kunstig belysning fra husvegg er i gråsonen mitt på natta. Og at jeg ikke blir anmeldt men at det kan hende ved en gjentakelse at jeg blir anmeldt. Dette fordi det er i gråsonen å jakte slik. Noen som kan si at jeg kan jakte videre eller må jeg holde meg hjemme? Synes selv dette er helt sykt...
 24. Takk for svaret! Herregud, dro tidlig til beverland på morgenen mens det var mørkt. Kom fram å hørte "Plask!!" Tenkte beveger hørte meg og stakk. Kom helt frem og måtte fikkle med tofoten og hørte et nytt plask!! Ojj.. Nå er vel beveren borte tenkte jeg men neida. Jeg kikker i kikkerten og beveren svømmer mot meg og setter seg på 30m. Tar opp rifle men ser ikke en dritt i kikkerten da den funket dårlig å dårlig lys. Jeg venter og beveren gnafser i seg kvist. Det går en stund og beveren stikker å tar seg en runde før han kommer opp samme plass. Ojj! Nå ser jeg dyret i kikkerten på rifla men ser ikke korset.. Farsken! Etter en stund kommer en til bever på land ved siden av og dem drar ut i vannet igjen. Nå kunne jeg skyte men ville ikke skyte dem i vannet. Plask!! Og beverne var borte. Satser på at imorgen drar jeg enda tidligere slik at jeg får ordentlig nattsyn. Første gang jeg har sett bever så det var morro!! Har to kort på bever så satser på at det blir 2 stykk før sesongen er ferdig!!
×
×
 • Create New...