Jump to content

Bullmastiffen

Members
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

About Bullmastiffen

 • Birthday 04/24/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 22WMR= ,22 Winchester magnum rimfire, utviklet av winchester (eller evt. av noen andre men winchester har kjøpt rettighetene til navnet) 17HMR= ,17caliber kule Hornady Magnum Rimfire, samme som over Hornady's versjon av 17 kaliber rimfire patron! både 17hmr og 22 wmr kan brukes på alt vilt som ikke har spesifisert krav til anslagsenergi, det vil vel i praksis si opp til rev/grevling størrelse. hvor langt hold du kan skyte på er jo veldig ferdighetsavhengig, har selv skutt ravn på 180meter med 17hmr, men ville aldri skutt rev på det holdet da jeg er redd kula ikke har nok "umpf" såpass langt ut!
 2. jeg har da innrømmet dette for flere sider siden Alt annet enn fjøs-punk/heste-jazz er støy!
 3. jeg er ingen spesielt god skytter, men skyter da opp på første forsøk hvert år, fikk teste en sånn par sak, morsom å se på, ELENDIG presisjon, klarte ikke å holde alle 5 skudda innafor kravet om jeg virkelig prøvde! Testet med anlegg, og klarte ikke å holde 7'ern engang!
 4. Har en eldre cz75 som en bekjent av meg i Sverige har en del erfaring med, og vurderer i forbindelse med en jakttur dit å ta den med ned til vedkommende så han kan plukke den i biter og gjøre sine «magiske» greier med den. er det så enkelt som å bare føre den opp på skjema til svenske myndigheter+midlertidig utførsel fra Norge (har ikke våpenpass) og ta den med ned? Eller er det noen regler jeg overser? Jeg skal til Sverige for å jakte (med rifle), så kan jo ikke føre opp at jeg skal konkurrere der nede.
 5. jo absolutt, men den kan jo umulig være dårligere enn en qDL tenkte nå jeg da
 6. hehe, skal på grisejakt om noen få dager, og MÅTTE skyte inn i dag, da tiden ikke strekker til, derfor ble den impulskjøpt! (denne mannen har ikke impulskjøpt så mye som ei wienerpølse siden midten av mars da jeg kjøpte en isuzu)
 7. min conquest dl 3-12x50 tok kvelden forrige helg, jeg skal på jakt om ei uke, og impulshandlet en v6 2,5-15x56 hvordan erfaring har kammerfolket med denne? Ok til prisen?
 8. NEI!!! plastikkræl. på mitt løsnet magasinutløseren på banen første dagen, måtte sette inn en skrue for å få det til å virke, magasinutløser foran, som gjør at du dropper magasinet om du "hiver" børsa på ryggen, eller om du har anlegg imot noe, feks en skytebenk eller lignende. Jeg kjøpte fra atlasworx (via vertebrae) kosta omtrent det 3 dobbelte+magasiner, men det funker!
 9. merkelig at ikke miljøpartiet tenkte på muligheten for å redde bursker og kratt med et forbud......
 10. for meg blir dette som å spørre om det er greit å kjøre med 2 i promille. SELVSAGT er det IKKE greit. hadde en episode der jeg har titta inn i ei pipe, tosken på naboposten skulle "bare" se om jeg var kommet på post! jeg skulle se om han var på post, og brukte håndkikkert, han brukte børsa. Var siste gang jeg jaktet med vedkommende!
 11. musikk laget av menn UTEN stetsonhatt er støy! Country, eller stillhet!
 12. tja i dag har kortet blitt svidd på ny jaktbil! Lenge vært på leting etter en brukt pickup til +/- 200k som ikke er rundbulket og utbrukt. Det finnes ikke, så bestilte en fabrikkny Isuzu D-max! skal bli et artig bekjentskap (håper jeg)
 13. annonsen var vist allerede innaktiv, så børsa er nok solgt til en annen galning!
 14. 23500 for en softgun????? Jeg tar av meg støvet og bøyer meg i hatten for den "tufsen" som slenger 23 og et halvt laken på bordet for den!
 15. har en "pierre" pilotkoffert fra staples, som blir bytta i ny i morgen, kan få de om du vil.... de er riktignok sølvgrå ikke messing,
×
×
 • Create New...