Jump to content

Bullmastiffen

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About Bullmastiffen

 • Birthday 04/24/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Står klart i teksten at pistol er lov så lenge den ikke har TO av de nevnte punktene. så ser ikke hvordan den kan være ulovlig så lenge vi snakker feks en Glock uten gjenget pipe? Den har jo ingen av de andre «attributtene» slik at den da bare vil ha en av de....
 2. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2011-09-09-930 paragraf 2 så lenge den ikke veier over 1,4kg fra fabrikk (pistolen altså) har gjenget pipe, magasin utenfor grepet, eller hylse montert til pipen som gjør det mulig å holde med svakeste hånd uten å bli brent (hva det enn betyr, tipper det er for å unngå ar15 pistoler) så skal det merkelig nok være lov.... da du kan ha 1 av de punktene men ikke 2....
 3. Ja grs, om du lurte på om det var grs som passet, ja grs om den finnes til både lang og kort kasse til howa (berserk og bifrost i allefall til kort kasse, laminat til både og)
 4. 179 høy med små femi-hender jeg.... passer meg som fot i hanske men ser den at den kanskje blir litt fyldig for noen. (de lager forøvrig for både kort og lang kasse i laminat til howa/wby)
 5. Hvorfor ikke titte på grs isteden? koster kanskje en liten 1000 lapp mer....
 6. Er inne i 12. uka nå, hørte om en i klubben nå som var på 14. Uke.... prøvde å forklare damen at han jeg skulle kjøpe av har litt “hast” med å selge da han skal flytte utenlands (dette er et faktum) og spurte om det var noen mulighet for å få litt fortgang.... svaret var: den behandles når den behandles.... så der tror jeg du kan glemme å få så mye som en tomme «spesialbehandling»
 7. Kompetansen på øst falt betydelig når de slo sammen alle kontorene. Før det var damene i Østfold meget dyktige, og ikke minst enkle å ha med å gjøre så lenge det man søkte om var lovlig og fornuftig. Nå er det vanskelig å få godkjent ei riflepipe i 45 acp om man har en pistol i kaliber 9mm.... og det tar 3 mndr istedenfor en ukes tid som det tok før...
 8. Ikke fått testet den på 100 meter, men på 70 meter holder 3 skudd som er borti hverandre som et pent 3kløver med 185 grain kule ladet oppunder 460rowland data. Bruker jeg 230grain kjøpeammo får jeg problemer utover 50 meter. Men den holder fint minute of rev på 40-50 meter
 9. Haha godt det ikke bare er meg. Har gjort omtrent det samme, jeg har riktignok heen muffe og bifrost stokk og ikke konverter til sakoutdrager. pipe i 30-06 og 45 ACP problemet med acp er at hylsa er for kort og begynner å kaste ut før den har passert låsningen, så den vil antagelig aldri bli noe annet enn enkeltskudd. Men finfin til rev, grevling og annet som jaktes uten krav om anslagsenergi.
 10. Da er vi 2. Hadde ei leveraction børse i 450 en periode, solgte den pga ulovlig kort løp i Sverige. Siden har jeg vurdert pipe i 450 til heenmuffa, men jeg må finne et sluttstykke til rem700 magnum da, og det er tydelig like lett å oppdrive som hønsetenner....(med mindre man er keen på å betale mer enn for ei ny børse da )
 11. men hvorfor ikke bare gå for 450marlin da? (til og med tilgang på hylser og ferdigladet) Eller er det en forskjell mellom 458-2" og 450marlin jeg ikke har fått med meg?!
 12. En kompis med XS7 har boyds, det var enkelt, passa meget godt og var «plug and play» så i allefall til kort kasse passet stokken fra boyds rett på. Så går ut ifra at lang kasse til lang stokk passer like godt.
 13. Hadde samme problem med min for et par år siden, var ei fjør som var litt slapp, fikk ny av børsemakkeren til xxl. Lett å bytte og virker som den skal nå. (Noen 1000skudd senere)
 14. 22WMR= ,22 Winchester magnum rimfire, utviklet av winchester (eller evt. av noen andre men winchester har kjøpt rettighetene til navnet) 17HMR= ,17caliber kule Hornady Magnum Rimfire, samme som over Hornady's versjon av 17 kaliber rimfire patron! både 17hmr og 22 wmr kan brukes på alt vilt som ikke har spesifisert krav til anslagsenergi, det vil vel i praksis si opp til rev/grevling størrelse. hvor langt hold du kan skyte på er jo veldig ferdighetsavhengig, har selv skutt ravn på 180meter med 17hmr, men ville aldri skutt rev på det holdet da jeg er redd kula ikke har nok "umpf" såpass langt ut!
×
×
 • Create New...