Jump to content

10.Aug.

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 10.Aug.

  1. Jeg har saltet og røykt de hele. Kuttet de opp i skiver og tilberedt de som pinnekjøtt. Knallgodt.
  2. Bor 774m ifra jakt og friluft, så jeg prøver å støtte den lokale sjappa.
  3. Det blir ikke enklere å skyte. Det som hjelper best er å trene på monteringen av hagla. MYE. Gode hagleskyttere sikter ikke (Jeg sikter )
  4. Ingenting som roer villsvin som litt pedikyr. Flott tråd.
  5. Off topic men hvordan vil en fuglehund jobbe der det er ulv? Er det drept fuglehunder under jakt av ulv, eller er det stort sett bare losende hunder den "spiser"?
  6. Jeg har hatt Pgv og jeg syntes i allerhøyeste grad at pelsstellet er mere krevende en det som blir beskrevet her. For ikke å snakke om alle pinner, kongler, snøklumper etc. som måtte fjernes fra pelsen.
  7. Tror det skjer mye rart i lomma med en dings uten tastelås.
  8. Noe nytt om hvordan det går?
  9. Dreveren til en kammerat hadde spist rottegift som naboen hadde lagt ut. Den fikk en del slike symotomer, til slutt blødde den ut av øynene også. Klarte seg bare såvidt på grunn av kjapp diagonose fra dyrlege.
  10. Er det noen som har fått til å slette enkelte track logger på halsbandet med astroen? Har en del loser som jeg gjerne skulle hatt inn på pc, men den klarer ikke å overføre den ene loggen.
  11. Helt enig med deg Fenris. Har hatt Pgv før, drever nå. kommer sikkert til å prøve basset igjen, men den blir korthåret.
×
×
  • Create New...