Jump to content

Fenris 3006

Members
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fenris 3006's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har erfaringer med bruk av Alpha 100 US versjon ( med TT15 ) i Norge?
  2. Er det noen som har gjort seg erfaringer eller har betraktninger om Leupold LTO Tracker Thermal Viewer ? : https://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?prodid=10382
  3. Only one way to find out... Jeg bestillte 2 stk og begge kom hjem uten problemer
  4. 8)Fin Lykt til å observere vilt om natten. -Og med den X6 kan man jo se lenger enn langt
  5. Bumper denne frem igjen. Er det flere som har erfaringer med tollen ved bestilling på f.eks ebay?
  6. Syntetisk netting når det er varmt og ull-netting når det er kaldt. På transportetapper hvor du allikevel svetter som en gris, er det ett fett hva du har på kroppen, jeg bruker minst mulig men gjerne et syntetisk plagg som byttes ut til tørt når jeg kommer fram. Poenget er at man er tørr når man skal sitte stille. Har du svettet ut tjukk-genseren på vei opp til post, har du bare deg selv å takke... Netting-undertøy kan man ikke få nok av og jeg her minst 4-5 sett av hver type. Favoritten er Aclima men merke er underordnet. Fordelen med netting er at det skaper et effektivt isolasjonslag samtidig som det tørker veldig fort. Netting er svaret til trådstarter!
  7. Susegården var litt langt unna og det er selve simulatortreningen jeg er ute etter. Noen som har prøvd anlegget til NJFF på Flå?
  8. Bumper denne fram igjen! Noen som kan anbefale en skytesimulator for rifle/hagle og som har dyktige instruktører?
  9. Jau men det fins nok delte meninger også blant fagfolkene. Det er vel nesten opplest og vedtatt at minimumslengde på 3006 er 51 cm. Børsemakeren jeg bruker ville kappe på 52. Jeg havner nok allikevel på +1 cm for å få utnyttet kaliberet mest mulig, og håper det ikke går på bekostning av balansen på våpenet. "Hjortetrekk" har samme børse og det virker som om han er fornøyd med det. Type kikkert vil jo også spille inn på totalbalansen, og det hadde vært interresant å høre hva han har toppet sin Sako med? Selv har jeg en Swaro PVI2 3-12x50.
  10. Med dette bak øret har man essensen i å ivareta den hørselen man har igjen og forebygge tinnitus. Jeg har samme rifle og planlegger å tuppe denne med en Hausken Std. Denne er jo tilsvarende TMM i fht vekt. Litt i tvil om jeg skal kappe på 52 eller 53 cm. Noen som har erfaringer spesielt med tanke på balanse på dette altenativet?
  11. De inuitene så jo ganske gode og varme ut, men hvordan er de i forhold til ankelstøtte? Utifra bildet ser de litt lealøse ut? Hva slags terningkast kom de ut med i testen i Villmarksliv? -Og det samme med therm-ic'ene?
  12. Bumper denne fram siden det er tid for kald posteringsjakt. Så at bladet Villmarksliv hadde testet Therm-ic sine elektroniske varmesåler, men da jeg skulle kjøpe det i dag var det erstattet av nytt nr. Noen som fikk med seg konklusjonen i denne testen? De kommer jo nå med Li-batterier, men tåler kablene gåing? Se link: Batteripakke Såler
  13. Fenris 3006

    Viltkamera

    En liten kavalkade langs en bekk -og her fryktet jeg at dette var det siste jeg så til MMS-kameraet...
  14. Amen! Bare å utstyre seg med en god bok og et godt sitteunderlag. Har den ikke løsnet før sporsnøen kommer, så løsner den da. Pusser den fremdeles skoene dine etter dette, kan du kanskje heller begynne å ane ugler i mosen.
  15. Bumper denne tråden fram igjen for å minne om at det er fine forhold og for å dele opplevelsen. Bildene viser resultatet av torsdagens jakt. Å få oppleve dette i eget jaktlag var nesten over the top! En flott hannkatt på 18,5 kg.
×
×
  • Create New...