Jump to content

jednus

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Mye som peker på at jeg burde begynne å lade selv, virker som om folk gjør det mye fordi det faktisk er kjekt og ikke bare pga økonomien. Har jeg rett?
 2. Wops, leste lenger oppe at PPK finnes i .32 auto ja
 3. Ok, for lurte på hvorfor mindre kuler skulle være dyrere.. Kjedelig det da. Finnes det noen morsomme småpistoler i .32 da? Det kunne jo også vært noe? Har allerede en pistol i .22
 4. Er vel ikke dyrere med .380 enn vanlig 9x19mm?
 5. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2877
 6. På tide med noen nye skyteprogram nå, spesialpistol høres gøy og vanskelig ut. Har lyst på en liten røver av en lommepistol, ser at Winge våpen selger Walther PPK .380, fristende. Har også vurdert Beretta 84FS Cheetah i samme kaliber, vet dere om denne omsettes i norske butikker? Dette fant jeg ikke noe om i andre tråder grunnet dårlig leteevne. Kom gjerne med erfaringer om pros/cons angående disse pistolene
 7. Takk for svar, ser ut som jeg trygt kan sende inn søknad da
 8. God ettermiddag, jeg har et spørsmål angående erverv. Jeg eier allerede en .22 Ruger MK III og en 9mm CZ. Men jeg vil skyte spesialfelt og vil da ha en Beretta 87 Cheetah fordi den er skikkelig tøff og jeg liker å skyte med den. Kan jeg da få ervervstillatelse for dette våpenet selv om jeg allerede har et våpen i .22 kaliber? (som ikke går i spesialklassen vel å merke). Jeg tilfredstiller kravene om å inneha inntil 4 håndvåpen. Så spørsmålet er da altså om jeg kan ha to våpen i .22 kaliber hvis de går i forskjellige klasser?
 9. jednus

  Hvilken 1911?

  Hehe, tenker det samme hver gang der blir foreslått en Springfield 1911 eller lignende fristelser
 10. Er ikke 100% sikker på om dette er postet i riktig kategori. Men uansett, lurer litt på hva andre tenker om våpen hjemme når det gjelder dette med å ta frem jerna for å pusse, rense, modifisere, avtrekkstrene o.l. Det er jo ikke alle som har en garasje eller kjeller uten innsyn, og må gjøre våpenaktiviteter i stua eller gutterommet med vindu mot naboene og forbipasserende på gaten. Finnes det egentlig noen regler angående dette? Vet at det ikke er noe vits i å flashe våpna sine i vinduet, men naboer kan jo lett se hva man driver med hvis de er en smule nysgjerrige (spesielt hvis man bor nært oppi andre, leilighet, hybel osv). Jeg selv pleier å lukke gardinene i hvert fall. Selv om jeg ikke gjør noe ulovlig. Hva tenker dere andre om dette?
 11. Takk for tipset, skal prøve å rense der. Må si livet er litt lettere etter jeg fikk meg en CZ85 i forhold til Rugeren, med tanke på demontering og rensing!
 12. Har et lignende problem sjøl, av og til når jeg skal ta avtrekk så skjer det ingenting med selve mekanismen, kan presse avtrekkeren inn ca 1mm og så er det full stopp og da heller ikke noe anslagsmerke på patronen. Dette er også en mark III. Får du gjennomført et avtrekk?
 13. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Spikket ... 55188.html" target="_blank Kreativt sløydarbeid i Bergen fengsel..
 14. Godt poeng, da får jeg skrinlegge ideen min med å prøve å benytte alle ordene i denne tråden i én setning på neste feltstevne!
 15. To te To? Nei, ha'kke peiling. Enlighten me!
×
×
 • Create New...