Jump to content

TrulsN

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for bilde av en flott kikkert Ser at den sitter "litt høyt", hadde håpet å slippe å få justerbar kolbe. Nå mangler bare bilde av samme kikkerten men med lave ringer for å sammeligne, er d noe der ute så post bilde. Eller blir svaret at skal du ha kikkerten så lavt som mulig og være en V8 så blir d en 1.8-14X50??
 2. Er den noen Blaser R8 eiere som kan legge ut bilde av børsen sin med en Zeiss Victory V8 kikkert stor eller liten på toppen? Lurer litt på hvordan det blir med høyden fra kolben til å se i kikkerten, erfaringer med skinne VS vanlig lav blaser montasje. Har lyst på ny kikkert, men må ikke bli at jeg trenger å bygge opp kolben eller strekke hals. Da kjøper jeg heller noe som sitter lavere på Blaser`n min. Så hvis noen har erfaringer med dette der ute så del gjerne
 3. Har spekulert på å finne plast bokser og sette inn i en bag, har behov for å skille utstyret fra hverandre så det blir lettere å finne, men er åpen til forslag hvordan dette kan gjøres.
 4. Hehe skal si jeg ble overasket da jeg googlet "rc bag" og så på bildene. Her begynner det å ligne på noe
 5. Hei kjære Kammer folket Er på jakt etter en stor bag hvor det er adskilte rom innvendig i bagen, har dere noen anbefalinger på store bager eller system som kunne gjøre livet litt lettere ?? tenker på en bag alla fiske bag, foto bag eller gun range bag bare STOOR http://www.neverlostgear.com/gear-grab-bag" target="_blank Denne linken er bare et eksempel, men trenger en som er stor så jeg slipper å ha 4 små på denne størrelsen som i linken over. Har ikke behov for å kunne bære sekken på ryggen e.l. Bare flyttet ut av bilen og inn i hus. Skal ha endel utstyr i forbindelse med friluftsliv og jakt og kjekt å ha litt system i utstyret. Har prøvd å bruke North Face sin store (største?) Duffel Bag på ca 140L men når den er fylt opp med utstyr så blir det fort litt kaos og bruker lang tid på å finne noe som helst. Bunnen på disse er gir jo litt etter ved tung last og alt havner i ene enden av bagen i en klump etter å ha blitt flyttet og kaoset er i gang. Så stiv bunn evt litt kraftigere bunn hadde jo vært et pluss. Bagen skal stå ferdig pakket og bare å slenge i bilen når det helg og klar for tur. Er åpen for forslag på dette logistikk problemet, men noe permanent bak i stasjonsvogna utgår pga alt som ellers skal fraktes utenom jakt sesongen. Tenkte å spørre her før jeg må begynne å lage noe . Hvis noen har laget noe selv/evt løst dette på andre måter så legg gjerne ved et bilde.
 6. Har du ring drammen sin avdeling av jaktdepotet?
 7. Noen som vet hvem i Norge som kommer til å tilby denne eller må vi bestille den fra Sverige hvis vi vil ha den før Jul Forhåndsbestiller denne gjerne, men kjekt å kjøpe i Norge eller??? http://www.lindrothnorin.com/forbestall ... an-grunden" target="_blank Kanskje Roe kan gi oss et svar?
 8. Har vektor sitt bipod adapter til både R8 og R93 funker meget bra, lett å montere. Kan godt anbefale den
 9. Ja får håpe det blir bedre med et stativ av noe kvalitet, men skal nok vente med å bruke 10-20.000kr før jeg får prøvd et oppsett som er stabilt og en kikkert i den pris klassen. Litt mye penger bare for å prøve
 10. TrulsN

  BLOG 110-113

  Hei Roe og andre Langholds skyttere Lurte på om du/dere kunne ha kommentert denne tråden?? viewtopic.php?f=24&t=89664&p=961069#p961069 Siden jeg tror dere har litt erfaringer med spooting scoope og hva som skal til
 11. Har i dag testet et spooting scope i pris klassen 2-3000kr som hadde 65 objektiv med 60 ganger forstørrelse og klarte ikke å bruke det fornuftig skulle se på papp på 100m. Helt håpløst, men klart stativet var av den billige sorten så kunne ikke pust å se i det samtidig. Nei pakket det ned og tok opp et Leupold som er av ukjent pris for meg, hadde kun 45 ganger forstørrelse heller ikke det funket, men igjen sto på enda mindre og dårligere stativ. Mulig det må et bedre stativ og få forklart en fornuftig teknikk for å spotte. Klart lettere å gå fram til 100m å se. Så treffene bedre med rifle kikkerten på 12x forstørrelse. Men skal ta innover meg at det er mulig stativet pluss mannen gjorde så dette ikke ble bra. Hadde sett litt på denne på nettet ZEISS Dialyt Field Spotter, her er et klipp " target="_blankKoster 10.000 og kommer på halv parten av Swarovski, men er det bare halv parten så bra?? Her er en LANG test av flere: " target="_blank Hadde veldig lyst å kjøpe et scoope men kanskje noen som har litt mer positive erfaring kunne sagt noen ord ang bruken og om det er verdt å bruke 20.000kr på et Swarovski produkt. Å hvilket stativ snakker vi om? Noen som har noen produkter pris klasser på dette?
 12. TrulsN

  Ultralydvasker

  http://www.ultralydvasker.no/siteapps/j ... enu-item-9 industri vasker, kjøpte den miste. litt liten syns jeg, men vasker heller mindre av gangen, fulgte med kurv. Syns den funker helt topp sammen med vaske middel som er beregnet for hylser er med 1 kurv også. Greit å ha rene hylser for å få gjort en visuell inspeksjon etter skader o.l før du bruker hylsen på nytt.
 13. TrulsN

  Sitka Gear

  Tenkte det når jeg så klipp på youtube av gore tex utgaven, tenkte litt på ei bukse som ikke var vann tett. Orker ikke bestille full gore tex fra usa uten å prøve, men kanskje ei bukse bare for å prøve.
 14. Ingen som vet hvor vi får tak i original verktøy fra Blaser for denne jobben?
×
×
 • Create New...