Jump to content

pumpehagle

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

About pumpehagle

  • Birthday 05/12/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pumpehagle's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Prøvde under elgjakta i fjor å lokke litt på elg. Ønsker å prøve dette øitt mere i høst, men ut i fra tidligere resultat så trenger jeg litt hjelp. Har noen erfaring med følgende lokke utstyr: http://www.navasport.no/product/plone/w ... ek-elglokk" target="_blank En elektronisk duppedings. http://www.jaktsport.no/jaktutstyr/lokk ... -lokk.html" target="_blank Boks som snues på, virker enkel i bruk. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2347" target="_blank Horn som du blåser i. Eller er det noen som har noen andre tips til utstyr eller instruksjons videoer.
  2. Har endelig etter over 10 år endelig fått tak i en 1911. Og nå kommer tierne på rad. Lykkelig. Det ble en Smith& Wesson DK. Alt kjennes perfekt ut men jeg ønsker å få satt på en forlenget sleide stopp. Hvilke type anbefales? Jeg har sett på 3 typer som Midway har. http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mID=710822" target="_blank http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mid=810967" target="_blank http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mid=678448" target="_blank Kan jeg bare sette den inn selv eller må en børsis sette den inn?
  3. Hva blir prisen på rifla her i Norge?
  4. Har selv sett etter det samme. Finner stort sett bare denne: www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=231940 Si fra viss du finner andre alternativer, da jeg fortsatt er på leting.
  5. Hadde sånn på min Benelli nova, bruker hagla mest til morro skyting. Men også at jeg da slipper å dra med patronbelte. ( bruker ikke så mange patroner når jeg er på jakt)
  6. Noen som vet om denne passer på en Benelli supernova? www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=457997 Eller noen som har andre forslag?
  7. Jeg haddde Meprolight Tru-Dot Sight sikter. Dette var grønn selvlysende dot med hvit ring rundt. Kjempegode sikter. I godt lys så jeg de hvite ringene, i skumring og i mørket de grønne prikkene. Kan anbefale disse. www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.e ... mID=356636
  8. Bumper denne. Noen som har ladedata til denne kula med Hodgdon H 110?
  9. For å få en slik voere sikring/oppspenner, må hele slutstykket byttes eller kun bakerste delen? Må dette tilpasses av børsemaker eller kan den bare skrus på?
  10. Noen som har vært borti denne eller har erfaring med den? http://www.guncrafterindustries.com/american.shtml" target="_blank" target="_blank" target="_blank Selges i Norge av Capsicum http://195.18.224.241/F0216/main.aspx?p ... tno=GC1911" target="_blank
  11. Svar fra Capsicum: Hei – normalt vil dette fungere helt fint uten annen justering. Dessverre har vi ikke lyddempere til 308. Du kan evnt ta kontak med A-Tec direkte. Våre Surefire dempere kan ku selges til forsvar/politi direkte. mvh/rgds Jørn Strømme Capsicum Solutions AS Tlf: +47 52 86 86 80 Fax: +47 52 86 86 83 jorn@capsicum.no http://www.capsicum.no" target="_blank" target="_blank Blir nok å vente på nytt svar fra Pedersens Våpen
  12. Har fått følgende svar fra Pedersens Vaabenlager AS: Har sendt forespørsel til vår leverandør om alternativer og tilgjengelighet. Vi har ikke på lager – og må derfor skaffe disse. Da er det snakk om Ase-Utra – som vi har god erfaring med på slike våpen. Gir deg en oppdatering senere. Ha en fin dag. Mvh./Best regards Espen Birketvedt Sales Manager Avventer svar fra andre leverandører.
  13. Hvordan vil det være å sette en lyddemper på en AR 10? Blir det noen problemer i forhold til gass blokka? Bør det være noen justeringer på denne?
  14. Er det noen som har vært borti denne her? http://www.guncrafterindustries.com/american.shtml" target="_blank selges av Capsicum http://195.18.224.241/F0216/main.aspx?p ... tno=GC1911" target="_blank
×
×
  • Create New...